حق دارم نگران باشم. اخه از شریف انصراف دادم به خاطر این کانادا و یکبار هم ویزام ریجکت شده. انشاا. که هممون زودتر ویزامون بیاد.
حق دارم نگران باشم. اخه از شریف انصراف دادم به خاطر این کانادا و یکبار هم ویزام ریجکت شده. انشاا. که هممون زودتر ویزامون بیاد.
منم خودم خیلی نگران ویزا هستم و بعضی وقت ها فکر می کنم برابر فرض اگر ویزای من ریجکت بشه تکلیف این همه تلاش برای اپلای کردن و پذیرش گرفتن و این همه مدارکی که جابجا شد و این همه روزهایی که نشستیم application guide خوندیم و مدرک مالی و غیر مالی جمع کردیم چی می شه... ولی خوب الآن چاره ای جز انتظار نداریم و باید هرچقدر که می شه کمتر به این قضیه که الآن آنکارا چه خبره فکر کنیم. فایده ای نداره واقعاً . در هر حال اگر بخوایید دنبال نشانه های مثبت باشید من مطمئنم پیدا می کنید. مثلاً اگر به جدول نگاه کنید با توجه به ای میلی که امروز parsa_m دریافت کرده در مورد مدارک اضافی می بینید که عمده مدارکی که یک هفته قبل از ما فرستاده شده یا جواب نهایی گرفتند یا ازشون مدارک اضافی خواسته شده و بنابراین در طول دو سه هفته آینده امکانش زیاد هست که ما هم یک خبری از سفارت بگیریم.
بچه ها من مادرم ۶ ماه که مدارکشونو دادن سفارت برای ویزای توریستی. واقعا نمیدونم چی کار کنم. بخدا مردم اینجا از دلتنگی. به نظرتون چی کار کنم؟ چطوری پیگیری کنم ؟ میخواستم وقتی هوا خوبه بیاد. زمستون نمیشه از خونه اومد بیرون که !!!!
دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی
یکی از دوستان من چند سال پیش دچار مشکل ویزا شد (اولش ریجکت شد) و سفارت یک سال اون را علاف کرد. خلاصه دوست من یک ایمیل به وزیر مهاجرت کانادا فرستاد و اعتراض کرد. دوستم بعد از مدت زمان کوتاهی به سفارت برای مصاحبه دعوت شد. اونجا متن ایمیلی که از اداره مهاجرت کانادا در مورد دوست من دریافت کرده بودند نشونش دادند و خیلی محترمانه علت اینکه دفعه اول ریجکت شده بود را بهش گفتند خلاصه به سرعت بهش ویزا دادند. در ضمن افسر اداره مهاجرت خیلی محترمانه بهش گفته بود دفعات بعد چه جوری اقدام کنه که دچار این مشکلات از دوباره نشه.
hossein_kargar عزيز اين رو به دوستاني كه بگيد كه نظر مي دهند و مي گويند فضاي اينجا را استرس زا نكنيد. باشه! مي دونيد داستان چطوريه. همه تا 8-9 هفته اولي كه درخواست ويزا دادند اصلا توجهي به گذر زمان نميكنند. بعدش يكم در تلاطم مي افتند كه داستان چيه ! بعد ميشه هفته 12 به بعد كه ديگه به نگرانيشون افزوده مي شه. از اون به بعدش هم هزاران فكر تو سرشون مياد كه چي شده. و چه بايد كرد. حالا هم دو هفته از پاس ريكوئستي خبري نيست (البته تو اينجا) نمي دونم بچه ها از دوستاني كه اينجا نيستند خبري دارند يا خير؟
در حال حاضر Jason Kenney وزیر امور مهاجرت و شهروندی کانادا هستش.
Contact Jason
Constituency Office:
1168 137 Ave SE
Calgary, AB
T2J 6T6
P. 403-225-3480
F. 403-225-3504
Ottawa Office:
325 East Block
House of Commons
Ottawa, ON K1A 0A6
P. 613-992-2235
F. 613-992-1920
Email:
jason.kenney@parl.gc.ca
kennej @ parl.gc.ca
بسم الله... اگه میخواین باهاش تماس بگیرید.
من میگم یکی میل بزنه بگه ما فقط یه تخمینی از زمانه بررسی پرونده هامون میخوایم. بابا نا سلامتی آینده ی ما به این قضیه وابستس دیگه! فکرشو بکن یا یکی از بهترین دانشگاه های کانادا یا سربازی!!ایمیل گروهی فکر نکنم زیاد جالب باشه چون طرف وزیره، اسپم کردن ممکنه نتیجه عکس داشته باشه.
دوستان ما امروز وارد هفته ۳۰ شدیم...(ویزا ی کار)
خواهش میکنم اگه راهی برای پیگیری به نظرتون میرسه به ما بگین(غیر از ایمیل چون وکیل کارفرمامون هم ایمیل زده هم فکس و هم نامه فرستاده هیچ ترتیب اثر ی ندادن...)
ما ۳ هفته قبل از بسته شدن سفارت که سر زدیم خانمه گفت از سکیوریتی برگشته و پرونده دست آفیسر است برای تصمیمگیری...
الان ما بیشتر از ۱.۵ ساله که درگیر این مساله هستیم (بعد از مصاحبههای پی در پی با کارفرما و گرفتن اجازه کار از منابع انسانی کانادا و غیر) حالا واقعا بی انصافیه که اینجوری بخواد کارفرما از صبر کردن خسته بشه
کاش رجکت میکردن ولی اینجوری سر کارمون نمیگذاشتند
من چند هفته پیش بلیت آنکارا هم تهیه کردم که برای پیگیری برم ولی از چند تا دوستان با تجربه (از جمله جناب سهیل) سوال کردم که مراجعه به سفارت داشتن گفت کسی رو بدون ایمیل پاس ریکوئست راه نمیدادن,ما هم بلیت رو پس دادیم من دیگه دارم مطمئن میشم پرونده ما گم شده اون وسط...
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)