صفحه 928 از 1254 نخستنخست ... 4288288789189199209219229239249259269279289299309319329339349359369379389781028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,271 تا 9,280 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط eedy نمایش پست ها
    پرونده ما توي دمشق پروسس مي شد چندين بار هم از دمشق ايميل گرفتيم كه مدارك مي خواستن يا سوالهايي داشتن. حتي يك تلفن هم از دمشق داشتيم چون گفتن كه چند بار ايميل زدن و موفق نشدن انگار سيستمشون يه مدتي مشكل داشت . عجيب اين لندينگ في بدون مديكال بود كه اول فكر مي كرديم خيلي غير عاديه ولي انگار سابقه داره.
    دقیقا همینطوره. دریافت لندینگ فی خیلی قبل از ارسال مدیکال انگار براشون عادیه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    اینها از پول بدشون نمیاد حتی اگز خودتون هم درخواست بدید که بفرستید جواب مثبت میدن

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

سلام مجدد به همه عزیزان
    اول از همه تشکر میکنم بابت لطف دوستانی که با پیامهای محبتشون به من انرژی دادن. بعد از اون هم سعی کردم که نکاتی که ممکنه برای مسافران آینده کاربردی باشه،توی تاپیکای خودش مطرح کنم. مثلا کارای توی فرودگاه، کارای بدو ورود و فریت و مسائل مربوط به تلفن و ...
    انشالله فرصت کنم و عمری باقی باشه و تجربه مفیدی بدست بیارم، حتما در همون تاپیک بخصوص،میارم. میدونید که من چقدر قانونمند هستم!
    برای همگی بهترینها رو آرزو میکنم.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    ازسال پرونده من آخرین روز سال 2010 است...ولی شک کردم که پروندم آنکارا باشه....اطلاعات دقیق در امضام هست.نمی دونم که جزو 2010 حساب میشم یا نه...چیزی که میدونم اینکه الان 18 ماهه که منتظرم و حتی مدیکالم هم نیومده...در صورتی که هم دوره ای های من یا الان کانادا هستن یا دارن بلیط تهیه می کنند یا منتظز ویزاشونن.
    کتی جان پرونده من هم آخرین روز سال 2010 رسید دستشون. فکر نمی کنم که چیزی به عنوان "جزو 2010" وجود داشته باشه . شما جزو 2-MI هستید. حتما یک ایمیل به ورشو بزن و مشکلت را مطرح کن. هم زمان به آنکارا هم ایمیل بزن هیچ اشکالی نداره چون "شما نمی دونید پروندتون کجاست و دارید دنبالش می گردید." در ضمن ایمیل های دو سفارت خانه به هم ربط ندارند. البته با توجه به نامه 30 مارس شما، پروندتون تو ورشو است .سریعا این کار رو بکن.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    هم فرومی های عزیز

با توجه به اینکه هممون کپی پاسپورت هامون رو موقع ارسال Aplication هامون دادیم ، فکر میکنید علت اصلی درخواست کپی صفحه اول پاسپورت چیه به همراه بقیه ی آپدیت ها؟؟
    این سوال من هم هست ولی واقعا جوابش مشخص نیست مگر اینکه دوستان مشخص کنند که در زمان تحویل مدارک پاسپوتشون چقدر اعتبار داشته؟
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Junior Member

فکر میکنم تمام کسانی که کپی پاس خواستند در واقع کارشان به مرحله نهایی زسیده و اگر خودشان درخواست ارئه حضوری پاسپورت بدهند پذیرفته میشود اونوقت یکی پیدا بشه به نمایندگی بره بگیره( شتر در خواب.........)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

سلام دوستان
    من لینک زیر را با اجازه از دوست عزیز lalehmahmmody از فروم ۳۸ رشته ای ها اینجا به اشتراک میگذارم. مطالعه فرمایید. به قول ایشون هر دم از این باغ...

http://www.salamtoronto.ca/?p=9620
    http://www.tdcanadatrust.com/product.../sanctions.jsp

هم فرومی های عزیز

لطف میکنید لینک فروم های خارجی که پرونده هاشون ورشو هست را اینجا به اشتراک بگذارید . ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    والا کاراشون اصلا معلوم نیست و متاسفانه روال منظمی نداره ، هنوز از من لندینگ فی نخواستن فکر کنم به همراه کپی پاسپورت بخوان (چقدر خوشخیالم!!!) تا الان حدود ۵ ماه از مدیکال من میگذره و هیچ خبری نیست فکر کنم بعلت سفرهای زیاد توریستی حالا حالا ها باید منتظر اتمام سکوریتی چک باشم

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

[QUOTE=immigrant_sh;785628]والا کاراشون اصلا معلوم نیست و متاسفانه روال منظمی نداره ، هنوز از من لندینگ فی نخواستن فکر کنم به همراه کپی پاسپورت بخوان (چقدر خوشخیالم!!!) تا الان حدود ۵ ماه از مدیکال من میگذره و هیچ خبری نیست فکر کنم بعلت سفرهای زیاد توریستی حالا حالا ها باید منتظر اتمام سکوریتی چک باشم

لزوما اینطوری نیست.مگه سکیوریتی چک بر اونا کاری داره.من فکر میکنم به محض اینکه روال دادن ویزا مشخص بشه تند تند پاس ریکوئست میکنن