سلام مجدد به همه عزیزان
اول از همه تشکر میکنم بابت لطف دوستانی که با پیامهای محبتشون به من انرژی دادن. بعد از اون هم سعی کردم که نکاتی که ممکنه برای مسافران آینده کاربردی باشه،توی تاپیکای خودش مطرح کنم. مثلا کارای توی فرودگاه، کارای بدو ورود و فریت و مسائل مربوط به تلفن و ...
انشالله فرصت کنم و عمری باقی باشه و تجربه مفیدی بدست بیارم، حتما در همون تاپیک بخصوص،میارم. میدونید که من چقدر قانونمند هستم!
برای همگی بهترینها رو آرزو میکنم.
به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
کتی جان پرونده من هم آخرین روز سال 2010 رسید دستشون. فکر نمی کنم که چیزی به عنوان "جزو 2010" وجود داشته باشه . شما جزو 2-MI هستید. حتما یک ایمیل به ورشو بزن و مشکلت را مطرح کن. هم زمان به آنکارا هم ایمیل بزن هیچ اشکالی نداره چون "شما نمی دونید پروندتون کجاست و دارید دنبالش می گردید." در ضمن ایمیل های دو سفارت خانه به هم ربط ندارند. البته با توجه به نامه 30 مارس شما، پروندتون تو ورشو است .سریعا این کار رو بکن.
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
فکر میکنم تمام کسانی که کپی پاس خواستند در واقع کارشان به مرحله نهایی زسیده و اگر خودشان درخواست ارئه حضوری پاسپورت بدهند پذیرفته میشود اونوقت یکی پیدا بشه به نمایندگی بره بگیره( شتر در خواب.........)![]()
سلام دوستان
من لینک زیر را با اجازه از دوست عزیز lalehmahmmody از فروم ۳۸ رشته ای ها اینجا به اشتراک میگذارم. مطالعه فرمایید. به قول ایشون هر دم از این باغ...
http://www.salamtoronto.ca/?p=9620
http://www.tdcanadatrust.com/product.../sanctions.jsp
هم فرومی های عزیز
لطف میکنید لینک فروم های خارجی که پرونده هاشون ورشو هست را اینجا به اشتراک بگذارید . ممنونم
[QUOTE=immigrant_sh;785628]والا کاراشون اصلا معلوم نیست و متاسفانه روال منظمی نداره ، هنوز از من لندینگ فی نخواستن فکر کنم به همراه کپی پاسپورت بخوان (چقدر خوشخیالم!!!) تا الان حدود ۵ ماه از مدیکال من میگذره و هیچ خبری نیست فکر کنم بعلت سفرهای زیاد توریستی حالا حالا ها باید منتظر اتمام سکوریتی چک باشم
لزوما اینطوری نیست.مگه سکیوریتی چک بر اونا کاری داره.من فکر میکنم به محض اینکه روال دادن ویزا مشخص بشه تند تند پاس ریکوئست میکنن![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)