صفحه 931 از 1254 نخستنخست ... 4318318819219229239249259269279289299309319329339349359369379389399409419811031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,301 تا 9,310 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوستان از منم کپی پاس خواستن که من بلافاصله گفتم اگر پروندم حاضره میتونم بیام ورشو اونام نامردی نکردن گفتن میتونی بیای فقط تاریخ اومدنت رو به ما خبر بده
    حالا ما یه بلوفی زدیم اونام دلشون خوشه فک کردن اومدن ورشو کشکه!امروز زنگ زدم سفارت لهستان جواب درستی نگرفتم گفت 2 به بعد زنگ بزن اما فک نمیکنم زودتر از یک ماه ویزا بدن تازه اگه بدن
    از لحاظ مالی هم که برآورد کردم بین 2 تا 3 ملیون خرج داره
    حالا نمیدونم به ورشو چی جواب بدم Date of arrival فک کنم فکر کردن الان تو راهم
    سلام

میتونم بپرسم کی از شما درخواست کپی پاسپورت کردن و دیگه چه چیزهایی خواستند ازتون؟؟

دوستان از منم کپی پاس خواستن که من بلافاصله گفتم اگر پروندم حاضره میتونم بیام ورشو اونام نامردی نکردن گفتن میتونی بیای فقط تاریخ اومدنت رو به ما خبر بده
    حالا ما یه بلوفی زدیم اونام دلشون خوشه فک کردن اومدن ورشو کشکه!امروز زنگ زدم سفارت لهستان جواب درستی نگرفتم گفت 2 به بعد زنگ بزن اما فک نمیکنم زودتر از یک ماه ویزا بدن تازه اگه بدن
    دوست عزیزم
    با توجه به شرایط فعلی و اینکه هیچ راهی هنوز پیدا نکردن برای این مسئله فکر میکنم باز برای شما جای شکرش باقیست. من که آرزومه بهم بگن پاشو بیا!!!! تابحال کسی نیوده که تو این شرایط از ورشو سوال کنه که آیا میتونم برم آنکارا ویزام رو بگیرم؟؟؟!!!

دوست عزیز

اگر امکانش هست متن نامه ی ارسالی رو میتونید برامون اینجا یگذارید؟ ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوست عزیز

اگر امکانش هست متن نامه ی ارسالی رو میتونید برامون اینجا یگذارید؟ ممنونم
    دیروز ایمیل دادن و فقط کپی تمام صفحات من و همسرم رو خواستن و هیچ چیز دیگه ای نخواستن یعنی والا چیزی نمونده که بخوان پدر مارو در آوردن انقدر چیز خواستن
    متن ایمیل اول که چیزی نبود غیر از درخواست کپی ها و در جواب من به اومدن به ورشو:
    Dear Sir,
    Please note that your case is ready to be finalized and you can come to our office in Warsaw in person to submit your passports. Please notify our office about your date of arrival.
    In case you cannot come to Warsaw in person please send us copies of the all pages of your and your spouse's current passports.

Sincerely,

حالا خدارو شکر حداقل فکرم آزاد شد یکم اما خوب آدم تا قیافه این ویزا رو نبینه آروم نمیگیره
    به هر حال بازم خدارو شکر ایشالا کار همه هرچه زودتر درست بشه و خلاص شن از این استرسای بیهوده

دیروز ایمیل دادن و فقط کپی تمام صفحات من و همسرم رو خواستن و هیچ چیز دیگه ای نخواستن یعنی والا چیزی نمونده که بخوان پدر مارو در آوردن انقدر چیز خواستن
    متن ایمیل اول که چیزی نبود غیر از درخواست کپی ها و در جواب من به اومدن به ورشو:
    Dear Sir,
    Please note that your case is ready to be finalized and you can come to our office in Warsaw in person to submit your passports. Please notify our office about your date of arrival.
    In case you cannot come to Warsaw in person please send us copies of the all pages of your and your spouse's current passports.

Sincerely,
    حالا خدارو شکر حداقل فکرم آزاد شد یکم اما خوب آدم تا قیافه این ویزا رو نبینه آروم نمیگیره
    به هر حال بازم خدارو شکر ایشالا کار همه هرچه زودتر درست بشه و خلاص شن از این استرسای بیهوده
    مباركه! البته اين ايميل شما با ما كه كپي صفحه اول را فقط خواستن فرق داره. از ما فقط صفحه مشخصات را خواسته اند، نه همه صفحات را!

شما به آنها ای میل بزن که به علت طول زمانی که برای تشریفات گرفتن ویزای لهستان هست ترجیح می دهید و می خواهید که کپی صفحات پاسپورت را با پست های کوریر (دی اچ ال- تی ان تی- آرامکس) بفرستید (به جای حضور در ورشو). فقط نکته ای که هست، اگر آنها بخواهد ویزا را صادر کنند قاعدتا باید آن را به اصل پاسپورت الصاق کنند، در این حالت کپی پاسپورت به چه کار می آید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hoseyn نمایش پست ها
    مباركه! البته اين ايميل شما با ما كه كپي صفحه اول را فقط خواستن فرق داره. از ما فقط صفحه مشخصات را خواسته اند، نه همه صفحات را!
    ممنون
    نمیدونم والا روالشون چیه اما مطمئنا بلافاصله بعد از پیدا کردن راه حل سیل پاس ریکوئست رو خواهیم داشت فکر کنم الان نشستن دارن کارای پرونده هارو انجام میدن تا دستورالعمل بگیرن
    حالا دوستان یه چیزی یکی از دوستای من هفته دیگه داره میره آلمان به نظرتون میتونم پاسهامون رو بدم ببره با خودش بعد از اونجا پست کنه ورشو و بعد از یک ماه که میاد با خودش بیاره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط am9 نمایش پست ها
    شما به آنها ای میل بزن که به علت طول زمانی که برای تشریفات گرفتن ویزای لهستان هست ترجیح می دهید و می خواهید که کپی صفحات پاسپورت را با پست های کوریر (دی اچ ال- تی ان تی- آرامکس) بفرستید (به جای حضور در ورشو). فقط نکته ای که هست، اگر آنها بخواهد ویزا را صادر کنند قاعدتا باید آن را به اصل پاسپورت الصاق کنند، در این حالت کپی پاسپورت به چه کار می آید؟
    همون دیگه!
    یعنی اینکه فقط خیال آدم راحت میشه که کارش انجام شدس اما حالا تا کی باید وایستی تا دستورالعمل جدید بیاد خدا میدونه
    ویرایش توسط asraei : June 26th, 2012 در ساعت 12:44 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط am9 نمایش پست ها
    دوست عزیزم

به احتمال خیلی زیاد آنها کپی پاسپورت را میخوان تا ثبت اطلاعات طبق آخرین دیتا پاسپورت شما در سیستم انجام بشه جهت صدور ویزا تا راه حلی پیدا کنند برای دریافت اصل پاسپورت جهت الصاق. فرستادن کپی پاس با کوریر هیچ دلیلی نداره و با ایمیل و فاکس هم میشه ارسال کرد!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوست عزیزم

به احتمال خیلی زیاد آنها کپی پاسپورت را میخوان تا ثبت اطلاعات طبق آخرین دیتا پاسپورت شما در سیستم انجام بشه جهت صدور ویزا تا راه حلی پیدا کنند برای دریافت اصل پاسپورت جهت الصاق. فرستادن کپی پاس با کوریر هیچ دلیلی نداره و با ایمیل و فاکس هم میشه ارسال کرد!!!
    دقیقا منم صفحات رو اسکن کردم که ایمیل کنم براشون و بگم ورشو اومدن همچین الکیم نیست همون صبر کنم بهتره!