صفحه 934 از 1254 نخستنخست ... 4348348849249259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449841034 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,331 تا 9,340 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    ممنونم از جوابتون
    خوب الان نمیشه همچون رضایت نامه ای پر کرد و داد به یه نفر که این کار رو بکنه؟
    بعضي از آژانسهاي هواپيمايي گرفتن ويزاي افراد مثلا از سفارت آمريکا تو دبي يا آنکارا رو انجام ميدن. کاش براي ورشو هم يه راهي پيدا بشه
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

دوستان یکی به من کمک میکنه!
    هفته بعد یکی از دوستام میره آلمان میتونم از ورشو بخوام که دوستام پاس ها رو ببره آلمان و بعد با کوریر بفرسته ورشو و بگیره یک ماه دیگه که میاد با خودش بیاره؟
    کسی بوده از این کارا کرده باشه یا اولیش خودمم!
    هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت انجام میشه به امید خدا ارسال پاس توسط کوریر در خارج از ایران راحت و مطمئنه

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من شنبه و يكشنبه و امروز هر چي ايميل ميزنم به ورشو warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
    پيغام نرسيدن ايميل MAILER -DAEMON@YAHOO.COM: Failure Notice برام مياد.
    من اسكن پاسپورت رو به همين ادرس فرستادم كه چون حجم بالاتر از ١٥ مگابايت بود Failure ميشد. حجم اسكنها رو كردم ٥ مگابايت مشكل حل شد و send شد. نميدونم مشكل شما هم همينه يا خير.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

Junior Member

ممنونم از جوابتون
    خوب الان نمیشه همچون رضایت نامه ای پر کرد و داد به یه نفر که این کار رو بکنه؟
    از نظر ورشو که میتونین چون برای من نوشته بودن اگه خودت نمیای فرم پایین رو پر کن و نماینده بفرست ولی از لحاظ فرودگاه ایران رو نمیدونم
    LETTER OF AUTHORISATION
    I, , hereby authorise ____________________ to collect my Canadian Visa(s) and/or submit/collect other documents from the Embassy of Canada, Warsaw on my behalf. Please be informed that the authorised person holds Id/Passport Number _______________ and is a ____________ citizen.

Date________________
    کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط Moody نمایش پست ها
    من اسكن پاسپورت رو به همين ادرس فرستادم كه چون حجم بالاتر از ١٥ مگابايت بود Failure ميشد. حجم اسكنها رو كردم ٥ مگابايت مشكل حل شد و send شد. نميدونم مشكل شما هم همينه يا خير.
    دوستان عزيزي كه لطف نموديد و با من همفكري نموديد
    سلام و تشكر
    من ايميل هاي قبلي از آمدن مديكال تا الان را در ادامه ي ايميل ارسالي خودم پاك نكرده بودم. با راهنمايي شما آنها را حذف كردم و ارسال شد و تاييد دريافت ايميل هم گرفتم.
    به اميد بهروزي همه ي شما دوستان خوبم
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    مدیریت محترم فروم

پیشنهاد میکنم در صورت صلاحدید دوستانی که خیلی وقته ازشون خبری نیست و اطلاعاتشون به روز نشده رو از جدول spreedsheet حذف نمایید تا جدول اطلاعات و نتیجه گیری های مستندتری بهمون بده.

با تشکر فراوان
    من كه موافقم. حداقل ميتوان رنگ لاين آنها را عوض كرد تا معلوم باشه.
    ویرایش توسط meandcanada : June 27th, 2012 در ساعت 10:07 AM
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

Member farhadjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ,0711

سلام یه سوال
    چیزی که شما به عنوان پاس ریکوست قلمداد میکنین دادن جمله Please send copies of biopages of valid passports for you and your spouse (the pages with personal details) از طرف ورشو هست؟
    ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
    فایل نامبر اول 28 جون 2010
    فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012

Member Torontonian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد معماری/ تهران مرکز

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadjoon نمایش پست ها
    سلام یه سوال
    چیزی که شما به عنوان پاس ریکوست قلمداد میکنین دادن جمله Please send copies of biopages of valid passports for you and your spouse (the pages with personal details) از طرف ورشو هست؟
    این مثل حکایت این-پراسس واقعی و الکی برای شما 38 رشته ایهاست. معنیش اینه که پرونده به مرحله ی پاس-ریکوئست رسیده، ولی چون هنوز تصمیمی برای شیوه ی فرستادن پاسها نگرفتن، فقط کپی پاس رو خواستن. اما پاس-ریکوئست واقعی یعنی اینکه مشخصا اصل پاس رو بخوان.
    کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012
    The night is always darkest just before the dawn

دوستان من امروز ایمیل زدم به ورشو گفتم که برای ویزای لهستان اقدام کردم اما 5 تا 6 هفته طول میکشه
    براشون اسکن پاسپورت ها رو هم فرستادم و گفتم اگر تا قبل از اومدنم به لهستان دستورالعمل جدیدی گرفتین لطفا بهم اطلاع بدین.
    حالا اگه تا ویزام درست بشه گفتن برین آنکارا که با سر میرم اگرم تا اون موقع همین آش و کاسه بود که میرم ورشو
    به امید موفقیت همگی

نقل قول نوشته اصلی توسط zmm نمایش پست ها
    از نظر ورشو که میتونین چون برای من نوشته بودن اگه خودت نمیای فرم پایین رو پر کن و نماینده بفرست ولی از لحاظ فرودگاه ایران رو نمیدونم
    LETTER OF AUTHORISATION
    I, , hereby authorise ____________________ to collect my Canadian Visa(s) and/or submit/collect other documents from the Embassy of Canada, Warsaw on my behalf. Please be informed that the authorised person holds Id/Passport Number _______________ and is a ____________ citizen.

Date________________
    هیچکس وسایل شما رو نمیگرده به راحتی میتونید پاس را خارج کنید