صفحه 935 از 1254 نخستنخست ... 4358358859259269279289299309319329339349359369379389399409419429439449459851035 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,341 تا 9,350 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadjoon نمایش پست ها
    سلام یه سوال
    چیزی که شما به عنوان پاس ریکوست قلمداد میکنین دادن جمله Please send copies of biopages of valid passports for you and your spouse (the pages with personal details) از طرف ورشو هست؟
    دقیقا" همین جمله است یعنی آپدیت پاسپورت جهت صدور ویزا وقتی پاستون را ارائه بدید فقط الصاق میشه و خلاص

سلام دوستان،
    کسی میدونه 1 نامه از Visa Office Ankara با پست معمولی چند روز طول میکشه که به کانادا برسه،؟
    ارسال مدارک به سیدنی 18 می 2011******دریافت فایل نامبر: 11 جولای 2011 ********کد NOC 2151********* این پروسس: 31 ژانویه 2013******* مدیکال 28 فوریه 2013******** دریافت مدیکال در پاریس: 14 مارچ 2013******** پاس رکوست: 28 ژانویه 2014

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    سلام
    دوست گرامي
    از من كپي پاس تا حالا نخواسته اند. من هم مثل شما عقيده دارم بايد تا تنور داغ است خمير را به نان تبديل كرد. چون يكي از همكاران ميرفت به اروپا خواستم ببينم من هم در موقعيت پاس ريكوئست هستم؟ تا شايد پاسپورت ها را از طريق دوستم فرستادم ورشو. ولي حيف كه ايميل ها نميرود.
    سلام
    ايميل من امروز رفت و در كمال ناباوري يكي دو ساعته پيغام زير را دريافت كردم كه حالمو گرفت:
    Dear Applicant,
    Please be advised that we are not ready yet to finalize the processing of your application. It is pending background check completion

Sincerely,
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوستان من امروز ایمیل زدم به ورشو گفتم که برای ویزای لهستان اقدام کردم اما 5 تا 6 هفته طول میکشه
    براشون اسکن پاسپورت ها رو هم فرستادم و گفتم اگر تا قبل از اومدنم به لهستان دستورالعمل جدیدی گرفتین لطفا بهم اطلاع بدین.
    حالا اگه تا ویزام درست بشه گفتن برین آنکارا که با سر میرم اگرم تا اون موقع همین آش و کاسه بود که میرم ورشو
    به امید موفقیت همگی
    دوست عزیزم سلام
    کار بسیار عالی انجام دادید و امیدوارم که هر چه زودتر ویزا به دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. فقط کاش در نامتون به ورشو قید میکردید اگر مدرکی که فکر میکنید در اخذ ویزا کمکی میکه براتون بصورت ایمیل ارسال نمایند ، البته همان ایمیلی که بهتون گفتند اگر میخواهید بیایید حضوری بگبرید همراهتون باشه کفایت میکنه. راستی اوضاع وقت سفارت لهستان از طریق سایت به چه صورته؟ برای کی تونستید وقت بگیرید؟ سعی کنید مدارکی که در سایت اعلام شده را بصورت کامل بهمراه داشته باشید. ما رو هم بی خبر نگذارید دوست عزیز. موفق باشید.

سلام
    ايميل من امروز رفت و در كمال ناباوري يكي دو ساعته پيغام زير را دريافت كردم كه حالمو گرفت:
    Dear Applicant,
    Please be advised that we are not ready yet to finalize the processing of your application. It is pending background check completion

Sincerely,
    سلام

دقیقا همین جواب را هم به من دادند ، پس شما هم مثل من هنوز در سکوریتی چک هستید... تعداد سفرهای شما چقدر بوده؟ چون تاریخ هامون خیلی شبیه هم است...

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام

دقیقا همین جواب را هم به من دادند ، پس شما هم مثل من هنوز در سکوریتی چک هستید... تعداد سفرهای شما چقدر بوده؟ چون تاریخ هامون خیلی شبیه هم است...
    15 سفر كه از آخريش خبر ندارند.
    5 سفر انگليس و آلمان و ايتاليا كه سه تاش سفر به هر سه كشور در يك خروج بوده. چند تا هم امارات و هند و مالزي. سابقه ام خرابه نه؟
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013

15 سفر كه از آخريش خبر ندارند.
    5 سفر انگليس و آلمان و ايتاليا كه سه تاش سفر به هر سه كشور در يك خروج بوده. چند تا هم امارات و هند و مالزي. سابقه ام خرابه نه؟
    سلام دوست من

تعداد سفرهامون مشابه هست ولی خوشبختانه سفر به کشورهای خطرناک ندارید هرچند که ما الان در خطرناک ترین کشور داریم زندگی میکنیم!!! چاره ای نیست جز انتظار تا اتمام سکوریتی چک. امیدوارم سیستم مناسبی برای این مسئله داشته باشند وگرنه برای ماها که سفر زیاد داشتیم این داستان سر درازی خواهد داشت...

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوست عزیزم سلام
    کار بسیار عالی انجام دادید و امیدوارم که هر چه زودتر ویزا به دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. فقط کاش در نامتون به ورشو قید میکردید اگر مدرکی که فکر میکنید در اخذ ویزا کمکی میکه براتون بصورت ایمیل ارسال نمایند ، البته همان ایمیلی که بهتون گفتند اگر میخواهید بیایید حضوری بگبرید همراهتون باشه کفایت میکنه. راستی اوضاع وقت سفارت لهستان از طریق سایت به چه صورته؟ برای کی تونستید وقت بگیرید؟ سعی کنید مدارکی که در سایت اعلام شده را بصورت کامل بهمراه داشته باشید. ما رو هم بی خبر نگذارید دوست عزیز. موفق باشید.
    خیلی ممنون
    راستش سفارت چیز خاصی نمیخواد گفت همون ایمیلی که گفتن میتونین بیاید کافیه.مثل اینکه خودشون استعلام میکنن
    اینا چند جور تایپ مختلف ویزای شنگن دارن که هر کدوم وقتای خودش رو داره که من تایپ توریست رو انتخاب کرده بودم که نزدیکترین تاریخ بود 3 جولای
    اما امروز که با سفارت حرف زدم گفت شما باید تایپ other رو انتخاب می کردین که خوب اولین وقتش فرداس! و وقت بعدیش 17 جولای
    حالا چون چاره ای نبود همون 17 جولای رو انتخاب کردم و روزانه سایت رو چک میکنم اگر وقت نزدیکتری بود حتما اونو انتخاب می کنم
    حتما شما رو در جریان میزارم
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    خیلی ممنون
    راستش سفارت چیز خاصی نمیخواد گفت همون ایمیلی که گفتن میتونین بیاید کافیه.مثل اینکه خودشون استعلام میکنن
    اینا چند جور تایپ مختلف ویزای شنگن دارن که هر کدوم وقتای خودش رو داره که من تایپ توریست رو انتخاب کرده بودم که نزدیکترین تاریخ بود 3 جولای
    اما امروز که با سفارت حرف زدم گفت شما باید تایپ other رو انتخاب می کردین که خوب اولین وقتش فرداس! و وقت بعدیش 17 جولای
    حالا چون چاره ای نبود همون 17 جولای رو انتخاب کردم و روزانه سایت رو چک میکنم اگر وقت نزدیکتری بود حتما اونو انتخاب می کنم
    حتما شما رو در جریان میزارم
    موفق باشید

دوست عزیزم

ممنون از توضیحاتتون . ولی خوب مدارک زیر را هم در کنار ایمیل بهمراه داشته باشید. موفق باشید.

Screen Shot 2012-06-27 at 3.24.11 PM.png

Junior Member

من با یک آژانس که تور لهستان میبره صحبت کردم گفت با تور لیدرش در ورشو صحبت میکنه.به سایر دوستان هم توصیه میکنم جست و جو کنند که آژانس و وکیلی این کار را انجام میدهد؟