سلام دوستان،
کسی میدونه 1 نامه از Visa Office Ankara با پست معمولی چند روز طول میکشه که به کانادا برسه،؟
ارسال مدارک به سیدنی 18 می 2011******دریافت فایل نامبر: 11 جولای 2011 ********کد NOC 2151********* این پروسس: 31 ژانویه 2013******* مدیکال 28 فوریه 2013******** دریافت مدیکال در پاریس: 14 مارچ 2013******** پاس رکوست: 28 ژانویه 2014
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
دوست عزیزم سلام
کار بسیار عالی انجام دادید و امیدوارم که هر چه زودتر ویزا به دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. فقط کاش در نامتون به ورشو قید میکردید اگر مدرکی که فکر میکنید در اخذ ویزا کمکی میکه براتون بصورت ایمیل ارسال نمایند ، البته همان ایمیلی که بهتون گفتند اگر میخواهید بیایید حضوری بگبرید همراهتون باشه کفایت میکنه. راستی اوضاع وقت سفارت لهستان از طریق سایت به چه صورته؟ برای کی تونستید وقت بگیرید؟ سعی کنید مدارکی که در سایت اعلام شده را بصورت کامل بهمراه داشته باشید. ما رو هم بی خبر نگذارید دوست عزیز. موفق باشید.
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
سلام دوست من
تعداد سفرهامون مشابه هست ولی خوشبختانه سفر به کشورهای خطرناک نداریدهرچند که ما الان در خطرناک ترین کشور داریم زندگی میکنیم!!! چاره ای نیست جز انتظار تا اتمام سکوریتی چک. امیدوارم سیستم مناسبی برای این مسئله داشته باشند وگرنه برای ماها که سفر زیاد داشتیم این داستان سر درازی خواهد داشت...
![]()
خیلی ممنون
راستش سفارت چیز خاصی نمیخواد گفت همون ایمیلی که گفتن میتونین بیاید کافیه.مثل اینکه خودشون استعلام میکنن
اینا چند جور تایپ مختلف ویزای شنگن دارن که هر کدوم وقتای خودش رو داره که من تایپ توریست رو انتخاب کرده بودم که نزدیکترین تاریخ بود 3 جولای
اما امروز که با سفارت حرف زدم گفت شما باید تایپ other رو انتخاب می کردین که خوب اولین وقتش فرداس! و وقت بعدیش 17 جولای
حالا چون چاره ای نبود همون 17 جولای رو انتخاب کردم و روزانه سایت رو چک میکنم اگر وقت نزدیکتری بود حتما اونو انتخاب می کنم
حتما شما رو در جریان میزارم
موفق باشید
دوست عزیزم
ممنون از توضیحاتتون . ولی خوب مدارک زیر را هم در کنار ایمیل بهمراه داشته باشید. موفق باشید.
Screen Shot 2012-06-27 at 3.24.11 PM.png
من با یک آژانس که تور لهستان میبره صحبت کردم گفت با تور لیدرش در ورشو صحبت میکنه.به سایر دوستان هم توصیه میکنم جست و جو کنند که آژانس و وکیلی این کار را انجام میدهد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)