بسیار لطف کردید این مطلب به درد هممون میخوره در عوض در کانادا راحت هستید فقط یک سئوال شما دانشگاه آزاد بودید یا دولتی
بسیار لطف کردید این مطلب به درد هممون میخوره در عوض در کانادا راحت هستید فقط یک سئوال شما دانشگاه آزاد بودید یا دولتی
مرسی از کمکت....وتبریک به خاطر پاس رکوئستیتون...
نگرانیه من از اینه که نکنه کارم بیشتر از این به تاخیر بیافته...اگه بدونم صد در صد نتیجه مثبته همین الان اعلام می کنم....
راستی دوستان یادتون هست که گفتم اگه جواب کلیشه بدن دیگه فعلا بیخیال میشم تا خودشون یه خبری بدن؟پس چی شد؟چرا این فکر مهاجرت ولم نمی کنه....؟اصلا نمی تونم ریلکس باشم...آخه دلیل این تاخیر چیه؟اااااووووووف!
کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
سلام دوستان
باز هم از کارای عجیب ورشو بگم.تو پست های قبلیم نوشته بودم بعد از ایمیل پیگیری بهم ایمیل زده بودن که فایلت فاینالایز شده ولی پاس نفرست تا خبرت کنیم.بعد مدتی کپی پاس ها رو خواستن که زود فرستادم و گفتم اگه میشه خودم بیام برای ویزا و یا کسی رو بفرستم.جواب دادن ع س پ جدید و آپدیت فرمAرو بفرست من هم چون میدونستم بعدش دوباره میخوان وقت کشی کنن همرا با اونها یک بار دیگه گواهی و پرینت حساب رو فرستادم و وقتی رسید باز گفتم میتونم بیام .بعد یه ایمیل خنده دار برام اومد که مدارکت رسیده و تو بک گراند چک هستید.یعنی حرفی که چند ماه پیش بهم زده بودن و بعدش ازم کپی پاس خواسته بودن!!!!خلاصه من هم چند تا ایمیلشون رو که توش نوشته بودن فایلت کامل شده و ما منتظر راه حل هستیم برای فرستادن ویزا براشون ایمیل کردم و گفتم مدیکالم 10 ماه شده!!!سرتون رو درد نیارم بعد 2روز جمعه دوباره یه ریپلای به یک ایمیل قبل ترم زدند که مدارکت رسیده هر وقت آماده بودیم ویزاتو صادر کنیم خبرت میکنیم!یعنی انگار اصلا اون ایمیل آخری نبوده.منکه دیگه سر از کار اینا در نمیارم انگار خودشون هم چک نمیکنن ببینن قبلا بهت چی گفتن همینجوری یه جواب میفرستن رفع مسولیت!!!!!!!دیگه واقعا نمیدونم کاری مونده انجام بدم یا نه
کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012
کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
[QUOTE=s30min;794559]راستی یه نکته به دوستان در حال رفتن یا در حال برنامه ریزی برای رفتن!!برای معادل سازی و عضویت در انجمن های تخصصی در بعضی از رشته ها از جمله معماری یونیورسیتی کلندر یا همون سرفصل دروس مورد نیاز هست...من که فکر می کردم سرفصل دروس باید از دانشگاه بگیرم رفتم دانشگاه کلی التماس کردم میگفتن نمی دیم!!!باید منتظر بمونی رئیس دانشکده بیاد دستور بده بعد شاید قبول کنیم...خلاصه که اخرش از یکی از کارمندای دانشکده که باهاش از قدیم دوست بودم با کلی قایم موشک بازی سرفصل دروس گرفتم بعد اومدم دیدم تو سایت وزارت علوم و سایت دانشگاه ازاد سرفصل همه دروس گذاشته!!!!انکته جالب تر اینکه سرفصل دروس بدون مهر وزارت علوم امکان ترجمه رسمی نداره و من باز اینو نمی دونستم....بله شما وقتی سرفصل دروس (که برای من و همسرم 300 صفحه شد) از سایت گرفتید تشریف میبرید وزارت علوم در شهرک غرب ط 14 نزد اقای "اقابابا" ایشون همه صفحات رو دقت کنید همه صفحات رو مهر میزنند بعدش تشریف میبرید میدون فردوسی اداره امور دانشجویان و خانم محمدی (همون خانومی که ریزنمرات و دانشنامه ها رو برای ترجمه مهر میزد) صفحه اول و آخر سرفصل دروس رو مهر برجسته میزنند تا قابل ترجمه رسمی بشه....(قسمت غم انگیز موضوع اینه که اداره امور دانشجویان جدیدا از وزارت علوم در شهرک غرب جدا شده و کاری که قبلا در یه ساختمون انجام میشد الان برای انجامش باید در تهران طی الارض انجام داد) ....امیدوارم به دردتون بخوره من که سر این قضیه یونیورسینی کلندر خیلی علاف شدم....
میشه بفرمایید این یونیورستی کلندر برای چیه؟یعنی کجا به کارمون میاد.؟؟با تشکر.
سلام دوستان
من هم بالاخره in process شدم 27june
علاقه مندی ها (Bookmarks)