صفحه 2928 از 5471 نخستنخست ... 19282428282828782918291929202921292229232924292529262927292829292930293129322933293429352936293729382978302834283928 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,271 تا 29,280 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام به دوستان
    یه خبر خوب دیگه برای دوستایی که قبل از 2008 اقدام کرده بودند و طبق مصوبه مجلس مبنی بر استرداد وجهشون پروندشون قرار بود باطل بشه:

http://iranto.ca/Fa/index.php?option...ews&Itemid=146
    تبریک میگم.
    به امید خبرای خوبتر برای منتظرین چند ساله
    فدرال 38 شغله _ کد 1111_ ارسال مدارک به سیدنی 16 نوامبر 2009_فایل نامبر اول: Jan 2010_ دریافت مدارک در سوریه: Jan 2010 _ فایل 2 :2010 April_ ارسال به ورشو : 12 دسامبر _ تاریخ اینپراسس واقعی : 13 فوریه 2012_ مدیکال:17 جولای 2013 - امتیاز 68

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    با سلام،
    با توجه به اينکه تا ژانويه پرونده جديدی برای مهاجرت گرفته نميشه پس ميتونيم اميدوار باشيم که ارسال مديکال ها و در نتيجه بعد از اون پاس ريکوئيست هم زودتر از زمان های مقرر انجام بشه (البته خود وزير هم از قبل اين رو لابلای حرفاش تو پارلمان گفته بود که احتمال اينکه دوباره شرايط جديد برای پذيرش مهاجران در سال 2012 انجام بشه کمه چون پرونده های زيادی وجود داره که اول بايد به اونها رسيدگی کرد)
    اما چيزی که اين وسط وجود داره اينه که اگه اونها نخوان ظرفيت صدور ويزا رو افزايش بدن حتی اگه مديکال ها هم زودتر ارسال بشه فرقی به حال نميکنه پس اونها به طور حتم هم دارن روی اين قسمت برنامه ريزی ميکنن که اميدوارم هر چه زودتر تکليف هممون روشن بشه
    در هر صورت اون بخش از ویزاهایی که باید برای گروه جدید صادر می کردند حالا که دیگه پرونده جدید نمی گیرند به بکلاگ ها اختصاص داده میشه... خوب این خودش یعنی افزایش میزان ظرفیت صدور ویزا برای گروه ما و سیمپلیفایدها... حالا بیشتر کنن هم چه بهتر اما در هر صورت تا الان هم حتی بخوایم بگیم برای 6 ماه نصف ظرفیت 10 هزار تا ویزا یعنی 5 هزار تا ویزا به ما اضافه میشه این خودش میزان قابل توجهیه که به ظرفیت صدور ویزا که برای ما قبل از این قانون در نظر گرفته شده بود اضافه میشه...

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri1982 نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    یه خبر خوب دیگه برای دوستایی که قبل از 2008 اقدام کرده بودند و طبق مصوبه مجلس مبنی بر استرداد وجهشون پروندشون قرار بود باطل بشه:

http://iranto.ca/Fa/index.php?option...ews&Itemid=146
    تبریک میگم.
    به امید خبرای خوبتر برای منتظرین چند ساله
    این خبر مال 1 هفته 10 روز پیشه... فعلاً اداره مهاجرت که عکس العملی نشون نداده به این حکم... در ضمن بعد از این حکم بودجه سال جدید تصویب شد که در اون مبلغ 130 میلیون دلار برای بازگشت پول متقاضیان هم قرار داشت... خیلی جریان هنوز مشخص نیست... و احتمال حذف پرونده ها همچنان خیلی خیلی بالاست.. روی سایت cic هم همچنان خبر حذف پرونده ها وجود داره..

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط titi_lotfi نمایش پست ها
    بچه ها فردا سفارت تعطیله؟
    یله فردای بجای CANADA DAY تعطیله. کانادا دی امروزه ؛ ولی چون امروز خودش تعطیل بوده فردا رو تعطیل می کنن.(in lieu of Canada Day)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    یله فردای بجای CANADA DAY تعطیله. کانادا دی امروزه ؛ ولی چون امروز خودش تعطیل بوده فردا رو تعطیل می کنن.(in lieu of Canada Day)
    يعني فردا ورشو هم تعطيل و خبري از مديكال نيست؟!

یک موضوع جالب.
    برای مسافرتی کوتاه عازم خارج از کشور هستم. امروز رفتم مقداری دلار بخرم. جناب صراف دلارها را داخل پاکت تحویل دادند به همراه یک برگه پرینت شده. وقتی نگاه کردم دیدم شماره سریال دلارها رو نوشته و مهر کرده بدون اینکه بنده درخواست کرده باشم! در صورتی که چند ماه پیش به هیچ عنوان قبول نمی کردند این کار رو انجام بدهند.
    به هر حال فکر کنم این خبر خوبی برای دوستان باشه و به همین جهت اطلاع رسانی شد. احتمالا به دلیل و الزامی صرافی ها دارن این کار رو انجام می دن. دلیلش هر چی هست نتیجه اینه که به هر حال اطمینان خرید میره بالا. خوش باشید

سلام دوستان خسته نباشین من الان با خانم وکیل بیخیال صحبت کردم صرفا جهت اطلاع رسانی من حرفای ایشون رو برای شما هم می نویسم :
    ایشون گفتن که چو 100 درصد تا آخر سال پرونده سکیل ورکر برای فدرال نخواهیم داشت لذا به احتمال فراوان همه پرونده ها باید تا اون تاریخ (میلادی) به یه سرانجامی برسه
    میگفت خیلی خیلی دارن به مدارک ناقص گیر میدن که مخصوصا سر بیمه که اگه کسی نداشته باشه دیگه ازش آپدیت نمی خوان و پرونده رو رد میکنن که یه مورد هم خودشون داشتن که به همین دلیل رد شده بود همچنین میگفت سرعت مدیکال دوباره پایین اومده و نمیدونست دلیلش چیه ( هنر کرده )
    همین
    روز خوش خدا نگهدار

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشین من الان با خانم وکیل بیخیال صحبت کردم صرفا جهت اطلاع رسانی من حرفای ایشون رو برای شما هم می نویسم :
    ایشون گفتن که چو 100 درصد تا آخر سال پرونده سکیل ورکر برای فدرال نخواهیم داشت لذا به احتمال فراوان همه پرونده ها باید تا اون تاریخ (میلادی) به یه سرانجامی برسه
    میگفت خیلی خیلی دارن به مدارک ناقص گیر میدن که مخصوصا سر بیمه که اگه کسی نداشته باشه دیگه ازش آپدیت نمی خوان و پرونده رو رد میکنن که یه مورد هم خودشون داشتن که به همین دلیل رد شده بود همچنین میگفت سرعت مدیکال دوباره پایین اومده و نمیدونست دلیلش چیه ( هنر کرده )
    همین
    روز خوش خدا نگهدار
    استغفرلله. پس اين همه آدم تا الان چجوري بدون بيمه مديكال گرفتن.
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط nooshinak نمایش پست ها
    استغفرلله. پس اين همه آدم تا الان چجوري بدون بيمه مديكال گرفتن.
    منم همینو می گم ما بیمه نفرستادیم چون مشاور محترم فرمودند نمی خواد آپدیت هم ازمون بیمه نخواستن بلکه اصل مدرک را خواستن پس اونوقت این یعنی چه ؟ اگه بیمه راا می خواستن که بهمون می گفتن توی آپدیت مگه نه؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    همین
    روز خوش خدا نگهدار
    سلام دوست عزيز
    لطفا بدون بررسي و اطمينان حتي نقل قول مطالب استرس زا را ننويسيد.
    جهت اطلاع من بيمه ارسال نكرده ام و بدون آپديت نيز مديكال انجام شده و منتظر پاس ريكوئست هستم.
    با آرزوي بهترين ها
    Noc:4121
    ارسال به سيدني: ١٩ مارچ ٢٠٠٩- فايل نامبر اول ٢ آوريل ٢٠٠٩- فايل نامبر دوم آگوست ٢٠٠٩ ارسال به ورشو ١ دسامبر ٢٠١١ اينپراسس ١٤ دسامبر ٢٠١١ مديكال ٣١ مي ٢٠١٢جدول ٣٨ شغله http://fsw.apphb.com

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)