لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
دوستان اگر کسی دندانپزشک بوده و اپلای کرده امتیاز مدرک و سابقه کارشو ذکر میکنه یکی از دوستان من که دندانپزشک از دانشگاه شهید بهشتی بوده کیپس فرستاده مدرکش را 20 امتیازی حساب کردند
کد رشته:3113.دریافت فایل نامبر از سیدنی10مارچ2011.فایل نامبر ورشو30مارچ2011.آپدیت مدارک27می2011.مدیکال30سپتامبر2 011.رسیدن مدیکال به لندن11اکتبر2011.درخواست کپی پاس 29 آگوست 2012 . دریافت ویزا 2سپتامبر2012
سلام به همگي
اين spreadsheet توسط كي آپديت ميشه؟ قبلاً آقاي فهيمي زحمتش رو مي كشيدن اما الان نميدونم !
کد رشته :0811 -- ارسال مدارک: May 14 2011 -- وصول به سیدنی May 30 2011 -- فایل نامبر : Jul 26 2011 -- دریافت توسط VO آنكارا نامعلوم! -- InProcess 20-Jun-2012 --دريافت فرم مديكال : 2013-APR-22 --وصول مدارك مديكال به پاريس 2013-05-06 -- ارسال RPRF به آنكارا 2013-05-07 -- پاس رکوست 30-09-2013 -- Decision made 10-2013
دوستان ما تقریبا شش ماه از ارسال مدیکال ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینمان مان گذشته ( درخواست مدیکال Nov.2011 بود) ولی همچنان از آنکارا خبری نیست.
من حدود دو هفته دیگه می خواهم برای یک آزمون برم ترکیه می خواهم برنامه ریزی کنم که آزمون را در آنکارا بدهم.
به این جهت برنامه ریزی دارم می کنم که یکسری کار انجام دهم و نظر شما عزیزان در این موارد برایم خیلی مهم است.
1. یک پیغام ازطریق پرتال بدهم و بگویم 6 ماه از مدیکال گذشته و طبق نامه مدیکال من باید پیگیری کنم و چون دارم میام آنکارا لطف کنید تا دو هفته دیگه ویزای من را آماده کنید.
نکته اینه که ما وکیل داریم ، ولی نمی خواهم خودم را علاف اون کنم پس خودم آیا می توانم از طریق پرتال درخواست بدم (آدرس ایمیل و.. را چی وارد کنم ماله وکیل یا ماله خودم؟ و آیا مشکل ایجاد نمی کنه ؟)
2 بعدش هم میرم اونجا دمه سفارت بست می شینم. مسئله اینه که همسر من Main Applicant هستش آیا لازمه اون هم حتما همراهه من باشه تا سفارت راهم بده و یا جوابم رابده یا لازما از وکیل نامه ای بگیرم؟؟؟؟
راستش دیگه دارم روانی می شم و از کارم هم به همین زودی اخراج میشم. هیچ وقت تو تاریخ مهاجرت به کانادا نشده بوده بعد ارسال مدیکال، سوء پیشینه و لندینگ فی اینقدر آدمو معطل کنند واقعا صدمه مالی و روانی بزرگی به ما زدند.
کاشکی هنوز اینپروسس بودم.
ويزا افيس : دمشق، ارسال مدارک به سیدنی: 05May2011، دریافت فایل نامبر 25Jun2011 ، درخواست مدیکال 21Nov2011، رسیدن مديکال به پاریس: 10Jan2012، رسیدن ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینه به دمشق : 12Jan2012، نقد شدن لندینگ فی : 16Jan2012، رسید 02Feb2012 :Medical document have been received ، پاس رکوئست: 3Aug2012، دریافت ویزا 14Aug12
USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
پاسخ به پست Mehna:
6 ماه زمان خیلی زیادی نیست! (البته طبق تاریخی که نوشتین هنوز 6 ماه نشده!!)
قدیما خیلی ها چند سال پرونده شون طول میکشید و همه برنامه زندگیشون مختل میشد. به هر حال به نظرم می رسه که تا وقتی چیزی نهایی نشده نباید آدم مسیر عادی زندگیشو به هوای اون عوض کنه.
در مورد ارسال نامه برای پیگیری، کار خیلی خوبیه و ممکنه جواب بگیرین. اگه ایمیل برنین جوابتونو میدن. نیازی نیست که وکیلتون ایمیل بزنه. من هم وکیل دارم و ایمیل زدم یه هفته بعدش جواب دادن.
در مورد رفتن به سفارت یه مشورتی بگیرین شاید لازم باشه همسرتون اقدام کنن یا با یه نامه به شما وکالت پیگیری بدن.
باسلام دوستان
چند روز پیش یکی از دوستان که یادم نیست چه شخصی بود در یکی از فروم ها گفته بود که رنگ لینک جمله ی In Process در ای کیسش تغییر کرده که خود ایشون فرموده بودند شاید از چک کردن زیاد دچار توهم شده!!! ولی از اون روز من توجه کردم به این موضوع ، تا دیروز رنگ این لینک در ای کیس من زیتونی رنگ بود ولی امروز صبح که چک کردم به رنگ آبی پر رنگ تبدیل شده!!! شاید واقعا این رنگ ها هم معنی داشته باشه... نمیدونم والا این انتظار طولانی فکر کنم باعث بشه خیلی ریزبین تر از این حرفها هم بشیم در چند ماه آینده... حالا شما هم لطفا چک کنید. ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)