صفحه 312 از 1547 نخستنخست ... 2122623023033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223624128121312 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,111 تا 3,120 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    اگر شخصی ویزای تحصیلیش بیاد و بعد ازدواج کنه، به چه صورت میتونه همسرش رو ببره ؟

آیا کارت معافی هوشمند رو لازم هست که ببریم کانادا؟

با سپاس
    همسرشون درخواست ویزای ویزیتوری مالتیپل میدن. مدت زمان بررسی اش هم مشابه ویزاهای توریستی دیگه اس، فقط برای مالتیپل هزینه ی بیشتری باید بپردازید. برای اطلاع از مدارکی که نیازه باید به سایت سفارت، و همین طور تجربیات این فروم استفاده کرد
    کارت معافیت، فکر نکنم در کانادا لازم شه ولی جز مدارک مهم آدمه و من شخصن این طور مدارک رو دور از خودم نگه داری نمی کنم

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    اگر شخصی ویزای تحصیلیش بیاد و بعد ازدواج کنه، به چه صورت میتونه همسرش رو ببره ؟

آیا کارت معافی هوشمند رو لازم هست که ببریم کانادا؟

با سپاس
    معمولا وقتی بین تاریخ ویزا و ازدواج فاصله کمی باشه شرایط اخذ ویزا سخت می شه.
    یعنی اون آفیسر می گه احتمالا چون همسرتون می خاد بره کانادا با شما ازدواج کرده (این نظر اونه - نه واقعیت) ولی اگه این موضوع مشکلی نباشه می تونن درخواست ویزای مالتیپل ویزیتور بدن

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط negarali نمایش پست ها
    سلام دوستان من همونی هستم که 29june مدارکم برگشت خورده بود. حالا تجربه ام رو می گذارم که عبرتی بشه واسه آیندگان.
    ما چون همه مدارک رو دو نسخه داشتیم دوباره همون روز جمعه همه چی رو بستیم. عینا به همان ترتیب قبل. رفتیم کارا پست که نماینده شرکت ASE در ایرانه و مدارکمون رو با اون فرستادن. توی سایتشون نوشته که از ترکیه یک تا سه روزه مدارک به ایران می رسه. بنابراین ما شنبه که دیدیم نرسیده فکر کردیم شاید یکشنبه برسه که تا الان که من در خدمت شما هستم، خبری از رسیدن نیست.
    خلاصه یکشنبه ظهر رفتیم پست DHL که هر طوری هست بفرستیم مدارک رو. مامور پست هم همینطوری شروع کرد مدارک رو ورق زدن که خوب این مدرک هم گذاشتین و .. که گفت شما مگه دو نفر نیستین؟ فرم 5 صفحه ای همسر کجاست؟ که تازه ما اونجا متوجه شدیم که بله نه هیچ جایی توی فروم نوشته نه توی وب سفارت نوشته بود که فرم ویزای ویزیتوری رو باید پر کرد. خلاصه این که کسی هم اینجا به ما نگفت که این رو کم داریم. حتی دوستانی که با همراه مدرک فرستاده بودن. واقعا ناراحت کننده بود ولی دوباره فرستادیم و امیدوارم که مشکل دیگه ای نداشته باشه.
    متأسفم که کارتون به تأخیر افتاده؛ بله این فرم رو باید بگذارید و تعجب می کنم که چرا تا حالا این جا این مورد مطرح نشده! توی سایت CIC، قسمت راهنمای Study Permit Application هم بهش تأکید شده:

Your family members who also wish to visit Canada must apply by filling out their own temporary residence form (Temporary Resident Visa, study permit or work permit). However, you may send all family member application forms in the same envelope with only one payment receipt for the total amount.

http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/5269ETOC.asp

دوست عزيز، من متوجه نشدم كدوم فرم رو منظورتون هست؟ فرم 5257E رو مي فرماييد؟ چون اون بعد از وليديت ميشه پنج صفحه. اين فرم رو توي سايت سفارت گذاشته اين هم آدرسش:
    http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5257E.PDF
    اگه منظورتون فرم ديگه اي هست لطف ميكنيد بفرماييد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط negarali نمایش پست ها
    سلام دوستان من همونی هستم که 29june مدارکم برگشت خورده بود. حالا تجربه ام رو می گذارم که عبرتی بشه واسه آیندگان.
    ما چون همه مدارک رو دو نسخه داشتیم دوباره همون روز جمعه همه چی رو بستیم. عینا به همان ترتیب قبل. رفتیم کارا پست که نماینده شرکت ASE در ایرانه و مدارکمون رو با اون فرستادن. توی سایتشون نوشته که از ترکیه یک تا سه روزه مدارک به ایران می رسه. بنابراین ما شنبه که دیدیم نرسیده فکر کردیم شاید یکشنبه برسه که تا الان که من در خدمت شما هستم، خبری از رسیدن نیست.
    خلاصه یکشنبه ظهر رفتیم پست DHL که هر طوری هست بفرستیم مدارک رو. مامور پست هم همینطوری شروع کرد مدارک رو ورق زدن که خوب این مدرک هم گذاشتین و .. که گفت شما مگه دو نفر نیستین؟ فرم 5 صفحه ای همسر کجاست؟ که تازه ما اونجا متوجه شدیم که بله نه هیچ جایی توی فروم نوشته نه توی وب سفارت نوشته بود که فرم ویزای ویزیتوری رو باید پر کرد. خلاصه این که کسی هم اینجا به ما نگفت که این رو کم داریم. حتی دوستانی که با همراه مدرک فرستاده بودن. واقعا ناراحت کننده بود ولی دوباره فرستادیم و امیدوارم که مشکل دیگه ای نداشته باشه.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    متأسفم که کارتون به تأخیر افتاده؛ بله این فرم رو باید بگذارید و تعجب می کنم که چرا تا حالا این جا این مورد مطرح نشده! توی سایت CIC، قسمت راهنمای Study Permit Application هم بهش تأکید شده:

Your family members who also wish to visit Canada must apply by filling out their own temporary residence form (Temporary Resident Visa, study permit or work permit). However, you may send all family member application forms in the same envelope with only one payment receipt for the total amount.

http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/5269ETOC.asp
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrycalleh نمایش پست ها
    دوست عزيز، من متوجه نشدم كدوم فرم رو منظورتون هست؟ فرم 5257E رو مي فرماييد؟ چون اون بعد از وليديت ميشه پنج صفحه. اين فرم رو توي سايت سفارت گذاشته اين هم آدرسش:
    http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5257E.PDF
    اگه منظورتون فرم ديگه اي هست لطف ميكنيد بفرماييد؟
    بله همون فرمه. چون قراره به همسر هم ویزای موقت بدن دیگه؛ واسه همین فرم ایشون رو هم باید گذاشت.

خوب اون فرم رو خيلي ها تو فروم به عنوان مدارك ارسالي شون بهش اشاره كرده بودند. مثلا يه نمونه اش آقاي Klamm تو پست 2162 همين فروم (صفحه 217) اشاره كرده بودند. حالا اميدوارم مشكل اين دوستمون فقط همين + فيش واريزي شون بوده باشه و ديگه براشون مشكلي پيش نياد

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    بله همون فرمه. چون قراره به همسر هم ویزای موقت بدن دیگه؛ واسه همین فرم ایشون رو هم باید گذاشت.

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

بچه ها من جزء اون دسته candidate هایی هستم که با ایران آیلتس امتحان دادن و نتیجه آیلتسشون نیومد ، به همین خاطر من مجبور شدم مدارکم رو بدون نمره زبان برای سفارت بدم.

البته لازم به ذکره که با وجودی که کالجم گفته نمره زبان میخواد یا کرس زبان باید بگذرونم ، پذیرش کاندیشنال به من نداده و توی آفرش هیچی در مورد زبان نگفته، از طرفی مدرک فوق لیسانس من از انگلیس هست....

حالا نمره زبان من بعد از 4 ماه اومده ! اما من 1 ماه و اندی هست که مدارک رو فرستادم آنکارا ، به نظرتون احتیاج هست ایمیلی بزنم و بگم نمره زبان دارم؟ یا اینکه توجهی نمیکنند و صبر کنم ؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    بچه ها من جزء اون دسته candidate هایی هستم که با ایران آیلتس امتحان دادن و نتیجه آیلتسشون نیومد ، به همین خاطر من مجبور شدم مدارکم رو بدون نمره زبان برای سفارت بدم.

البته لازم به ذکره که با وجودی که کالجم گفته نمره زبان میخواد یا کرس زبان باید بگذرونم ، پذیرش کاندیشنال به من نداده و توی آفرش هیچی در مورد زبان نگفته، از طرفی مدرک فوق لیسانس من از انگلیس هست....

حالا نمره زبان من بعد از 4 ماه اومده ! اما من 1 ماه و اندی هست که مدارک رو فرستادم آنکارا ، به نظرتون احتیاج هست ایمیلی بزنم و بگم نمره زبان دارم؟ یا اینکه توجهی نمیکنند و صبر کنم ؟
    به هرحال که شما نیمتونید مدرکی اضافه بفرستید تا زمانی که سفارت نخواسته، مگر اینکه فایل نامبر داشته باشید. باید صبر کنید، اگر سفارت نمره زبان بخواد ( که البته در چک لیست آنکارا نیست) خودش میگه بفرستید اگرم نگه که هیچ.
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها

سلام دوست عزیز

یادمه خیلی پیش از این هم شما در مورد نمره زبانت پرسیده بودی و یادمه هم من و هم خیلی دیگه از بچه ها گفته بودیم که نمره زبان برای کسانی که دوسال آخر تحصیلشون رو در یک کشور یا دانشگاه انگلیسی زبان خوندن نیاز نیست. حالا میشه بگید باز هم چرا اینقدر روی این قضیه اصرار دارید با اینکه دانشگاه هم از شما همچین مدرکی نخواسته؟(پذیرش کاندیشنال نداده)
    تلاش، قهرمان سازه

Junior Member

سلام دوستان و ​سروران عزیز. ببخشید من که مدارکمو ۱۷ ژوئن پست کردم امیدی داشته باشم تا سپتامبر ویزا بگیرم؟
    ویرایش توسط EmirR : July 3rd, 2012 در ساعت 11:52 PM دلیل: 7 ژوئن