سلام به همگی،
من هفته اخیر باید برای کار دیگه ای به آنکارا میرفتم، تصمیم گرفتم سری هم به سفارت کانادا بزنم. کیبوردم فارسی نداشت و نوشتنش سخت بود اینه که الان دارم این رو براتون مینویسم.
5شنبه صبح حوالی ساعت 9:30 رفتم دم سفارت. 4 نفری توی صف بودن و بعد از من هم باز چند تایی اومدن.
نگهبان دم در یک خانوم جوان بد اخلاق که هیچی هم انگلیسی نمی فهمید! و به جاش داد میزد (یعنی واقعا به حرف سهیل رسیدم که میگفت دم سفارت نیاید و یه خانوم بد اخلاق هست که...). من متن ایمیلی که سفارت جواب نداده بود رو با کمی تغییر برده بودم. یک صفحه هم اسم و شماره پرونده و ایمیل یکی از دوستام که وضعیت مشابه من داشت (دانشجوی ترم می).
اون خانوم که هیچی نمیفهمید فقط داد میزد برو کنار وایسا (با دست هم اشاره میکرد که بفهمم)، بعد از چند دقیقه ای اشاره کرد رفتم جلو، پاسپورت و دو تا برگه ها رو از کشویی زیر باجه بهش دادم. (هی جیغ میزد فرم؟ فرم؟) من هم توضیح میدادم این نامه هست من فرم هام رو قبلا فرستادم و ... (نمی فهمید). نمیدونم چی شد که انگار یک چیزهایی فهمید گفت فایل نامبر؟ بهش اشاره کردم توی کاغذها هست. رفت بعد چند دقیقه ای یک مردی اومد از اون پشت بادجه باهام حرف بزنه (پاسپورت و نامه ها هم دستش بود) تازه پرسید برای چه نوع ویزایی درخواست دادی؟ (این یکی مودب بود کمی هم انگلیسی می فهمید). براش وضعیت رو توضیح دادم، گفتم اگه نامه رو هم کامل بخونید اینها رو نوشتم. اون یکی برگه هم برای دوستمه. ما ترم می بودیم ترم رو از دست دادیم حالا نگرانیم که کلا پرونده ها گم شده باشه . اول میخواست از سر خودش باز کنه و میگفت برو تا برات ایمیل بیاد که قبول شدی. اینقدر حرف زدم که قبول کرد نامه رو ببره داخل به بخش ویزا نشون بده بخونن، گفت همه اینها رو که به من گفتی پایین برگه بنویس. گفتم نامه کامله. گفت من این نامه و کاغذ مشخصات دوستت رو میدم داخل اونها زبانشون بهتره بخونن. (یعنی این هم زیاد حرفهام رو نمیفهمید!!) بعد هم پاسپورت رو پس داد و رفت.
خواستم یه سوال دیگه کنم، اون خانم بد اخلاق اومد داد زد no english بعد هم اینکه برو بیرون از سفارت!!!
من که امیدی نداشتم به کاغذهایی که دادم دم در، حتی مطمئین نیستم کسی اونها رو خوند یا نه، ولی امروز (2 ساعت) پیش ایمیل سفارت برام اومد که قبول شدم! باید ببینیم برای بقیه و دوستم هم اومده یا نه. بقیه اش به این تاپیک مربوط نمی شه، تو بخش نتایج و جدول وارد میکنم.
ویرایش: برای دوستم هنوز جوابی نیومده.

(اون مرده برگه هامون رو به هم منگنه کرده بود)
علاقه مندی ها (Bookmarks)