صفحه 313 از 1547 نخستنخست ... 2132633033043053063073083093103113123133143153163173183193203213223233634138131313 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,121 تا 3,130 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ببخشید 7 ژوئن پست کردم.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط EmirR نمایش پست ها
    ببخشید 7 ژوئن پست کردم.
    بله حتمن امید داشته باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

نقل قول نوشته اصلی توسط atash نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

یادمه خیلی پیش از این هم شما در مورد نمره زبانت پرسیده بودی و یادمه هم من و هم خیلی دیگه از بچه ها گفته بودیم که نمره زبان برای کسانی که دوسال آخر تحصیلشون رو در یک کشور یا دانشگاه انگلیسی زبان خوندن نیاز نیست. حالا میشه بگید باز هم چرا اینقدر روی این قضیه اصرار دارید با اینکه دانشگاه هم از شما همچین مدرکی نخواسته؟(پذیرش کاندیشنال نداده)

سلام,

راستش دانشگاه از من خواسته اما من نداشتم اون موقع و به همین خاطر گفت که اونجا یا تعیین سطح میدی یا میایی همزمان زبان میگیری ، اما حالا اینکه چرا دیگه پذیرش کاندیشنال نداده نمیدونم ....

داستان دوم اینه که من 1 سال و نیم در انگلیس درس خوندم و همه جا 2 سال به بالا رو به عنوان مدرک زبان قبول دارند که در واقع اینجوری من 6 ماه کم دارم .... کلا نگرانیم به این خاطر هست و اینکه آیلتسم خوب شده ، میبینم اینگار خیلی حیفه دست سفارت نرسه

درود
    یه سوال داشتم:
    آیا Study permit با Visa فرق داره؟
    چه فرقی ؟
    من که الان دانشجویی میخوام برم، چه جوری هست؟
    ویزا رو که میدونم همه باید داشته باشن و سفارت میده، ولی شنیدم این دوتا با هم فرق داره. حالا اگه ویزا بهمون دادن اون Study Permit رو کی و کجا بهمون میده؟
    آخه یه ایمیل بهم داده دانشگاه که ویزاتون کی میاد؟ و آیا این ویزا هست یا Study permin؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    درود
    یه سوال داشتم:
    آیا Study permit با Visa فرق داره؟
    چه فرقی ؟
    من که الان دانشجویی میخوام برم، چه جوری هست؟
    ویزا رو که میدونم همه باید داشته باشن و سفارت میده، ولی شنیدم این دوتا با هم فرق داره. حالا اگه ویزا بهمون دادن اون Study Permit رو کی و کجا بهمون میده؟
    آخه یه ایمیل بهم داده دانشگاه که ویزاتون کی میاد؟ و آیا این ویزا هست یا Study permin؟
    ویزا که همون روادیدی هست که توی پاسپورت صادر میشه و میرید از انکارا میگیرید، استادی پرمیت یا اجازه تحصیل توسط یک آفیسر در اولین ورود شما به کانادا صادر میشه، یعنی مثلا اگر شما در اولین ورود به کشور کانادا وارد فرودگاه تورنتو می شید در فرودگاه تورنتو یک آفیسر مدارک شما شامل نامه پذیرش و بررسی میکنه و برا ی شما به نام دانشگاهی که ازش پذیرش دارید استادی پرمیت صادر میکنه
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

Junior Member parsa_ma آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - علم و صنعت ايران

بچه ها
    سفارت چشه؟
    چرا اینجوری می کنی؟
    الآن نزدیکه یک ماهه پس ریکوئست نکرده
    فقط داره هی سوال می پرسه!

چرا اینجوری می کنه؟ می خواد یهو همه رو اعلام کنه که بچه ها سورپریز شن؟

Junior Member parsa_ma آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - علم و صنعت ايران

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    سلام,

راستش دانشگاه از من خواسته اما من نداشتم اون موقع و به همین خاطر گفت که اونجا یا تعیین سطح میدی یا میایی همزمان زبان میگیری ، اما حالا اینکه چرا دیگه پذیرش کاندیشنال نداده نمیدونم ....

داستان دوم اینه که من 1 سال و نیم در انگلیس درس خوندم و همه جا 2 سال به بالا رو به عنوان مدرک زبان قبول دارند که در واقع اینجوری من 6 ماه کم دارم .... کلا نگرانیم به این خاطر هست و اینکه آیلتسم خوب شده ، میبینم اینگار خیلی حیفه دست سفارت نرسه
    به من سفارت و دانشگاه اینجور پاسخ دادن که مدرک زبان لازم نیست، ما خودمون شرایط و حداقل های هر دانشگاه رو می دونیم. همین که دانشگاهی به شما پذیرش داده باشه یعنی حداقل نمره ی زبان اونجا رو دارین و دیگه لازم به ارائه مدرک زبان نیست.

Junior Member

سلام دوستان عزیز. من از سفارت آنکارا ایمیل داشتم که یه سری مدارک رو براشون ایمیل کنم. دو موردش واسم نامفهومه. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید:
    1. Intended field of study
    2.Intended research if applicable

بچه ها اسم سوپروایزر رو برای چی میخوان؟ آیا سفارت قراره چیزی رو از دانشگاه استعلام کنه؟ مثلا در مورد فاند ممکنه از سوپروایزر استعلام کنن؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    بچه ها اسم سوپروایزر رو برای چی میخوان؟ آیا سفارت قراره چیزی رو از دانشگاه استعلام کنه؟ مثلا در مورد فاند ممکنه از سوپروایزر استعلام کنن؟
    بیشترِ این اطلاعات واسه بایگانیه و این که یه همخوانی کلی بین همه ی ادعاهای شما برقرار باشه. ممکنه طرف خیلی بخواد موشکافی کنه ببینه اون طرف روی مثلن فیزیک هسته ای کار نکنه در حالی که شما در جواب سوالات اول سعی کردید توضیح بدید که ریسرچ شما موضوعش خیلی عادی و پیش پا افتاده است.