ببخشید 7 ژوئن پست کردم.
ببخشید 7 ژوئن پست کردم.
سلام,
راستش دانشگاه از من خواسته اما من نداشتم اون موقع و به همین خاطر گفت که اونجا یا تعیین سطح میدی یا میایی همزمان زبان میگیری ، اما حالا اینکه چرا دیگه پذیرش کاندیشنال نداده نمیدونم ....
داستان دوم اینه که من 1 سال و نیم در انگلیس درس خوندم و همه جا 2 سال به بالا رو به عنوان مدرک زبان قبول دارند که در واقع اینجوری من 6 ماه کم دارم .... کلا نگرانیم به این خاطر هست و اینکه آیلتسم خوب شده ، میبینم اینگار خیلی حیفه دست سفارت نرسه![]()
درود
یه سوال داشتم:
آیا Study permit با Visa فرق داره؟
چه فرقی ؟
من که الان دانشجویی میخوام برم، چه جوری هست؟
ویزا رو که میدونم همه باید داشته باشن و سفارت میده، ولی شنیدم این دوتا با هم فرق داره. حالا اگه ویزا بهمون دادن اون Study Permit رو کی و کجا بهمون میده؟
آخه یه ایمیل بهم داده دانشگاه که ویزاتون کی میاد؟ و آیا این ویزا هست یا Study permin؟
ویزا که همون روادیدی هست که توی پاسپورت صادر میشه و میرید از انکارا میگیرید، استادی پرمیت یا اجازه تحصیل توسط یک آفیسر در اولین ورود شما به کانادا صادر میشه، یعنی مثلا اگر شما در اولین ورود به کشور کانادا وارد فرودگاه تورنتو می شید در فرودگاه تورنتو یک آفیسر مدارک شما شامل نامه پذیرش و بررسی میکنه و برا ی شما به نام دانشگاهی که ازش پذیرش دارید استادی پرمیت صادر میکنه
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
بچه ها
سفارت چشه؟
چرا اینجوری می کنی؟
الآن نزدیکه یک ماهه پس ریکوئست نکرده
فقط داره هی سوال می پرسه!
چرا اینجوری می کنه؟ می خواد یهو همه رو اعلام کنه که بچه ها سورپریز شن؟
سلام دوستان عزیز. من از سفارت آنکارا ایمیل داشتم که یه سری مدارک رو براشون ایمیل کنم. دو موردش واسم نامفهومه. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید:
1. Intended field of study
2.Intended research if applicable
بچه ها اسم سوپروایزر رو برای چی میخوان؟ آیا سفارت قراره چیزی رو از دانشگاه استعلام کنه؟ مثلا در مورد فاند ممکنه از سوپروایزر استعلام کنن؟
بیشترِ این اطلاعات واسه بایگانیه و این که یه همخوانی کلی بین همه ی ادعاهای شما برقرار باشه. ممکنه طرف خیلی بخواد موشکافی کنه ببینه اون طرف روی مثلن فیزیک هسته ای کار نکنه در حالی که شما در جواب سوالات اول سعی کردید توضیح بدید که ریسرچ شما موضوعش خیلی عادی و پیش پا افتاده است.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)