نقل قول نوشته اصلی توسط marynirvana نمایش پست ها
من یک سوال دارم چون در این تاپیک دوستان مقید به مذهب زیاد کامنت دارند، این یک سوال شخصیه و خیلی دوست دارم جوابشو بدونم"" خیلی دوستان هستند که خیلی مومن و محجبه هستند و تمام شروط دین را به جا می آورند چرا می روند آمریکا؟ چرا آمریکا؟ مگر نه اینکه آنجا بلاد کفار هست آدمها آنطوری می گردند که خوشایند مذهب و دین نیست مشروب می خوردن و.... مثلا چرا به یک کشور اسلامی با سطح علمی بالا نمی روید و این کشور را انتخاب می کنید چرا پسرهایی که مومنند و خیلی مذهبی که حتی توی چشم آدم نگاه نمی کنند خود را به دامن گناه می اندازند مگر شرط جامعه اسلامی و حجاب این نیست که تمام انگیزه های گناه پوشیده باشند و تو این سایت با آقایان و خانمهایی برخورد دارم که بدون اینکه فیلم بازی کنند واقعا مقید بودند و این برام سوال شده وقتی گزینه ای تا این حد مهم هست براشون چرا خودشان را در شرایط ناجوری می اندازند ، مگر نه اینکه حکم روزه خواری زندان و شلاقه چون روزه دار عذاب می بیند پس شما در آمریکا یا اروپا چطور می تونید تاب بیاورید ، آیا تا به حال به این مسائل فکر کردید اگر آره خواهشا سوال من رو هم جواب بدید ممنونم
نقل قول نوشته اصلی توسط Mossi86 نمایش پست ها
از کامنت بسیار خوبتان ممنونم. حرف دل ما را زدید. این پارادوکسی است که نه من نه شما و نه خود این دوستان مذهبی هرگز قادر به جواب دادن به آن نخواهند بود. جالب تر از اون اینه که این دوستان از شرایط داخل ایران نیز همواره شاکی اند در صورتی که وضعیت کنونی این کشور نتیجه مستقیم همان عقاید است
از چیه این پست شما تشکر میکنی؟!
من خیلی تلاش کردم جلوی خودم رو بگیرم یه چی به ایشون نگم ولی دیگه:
نماد کوته فکری، نماد جهان سومی بودن، نماد عقب افتادگی فکری همین کامنت ایشون بوده.
بلاد کفار؟!!!!...از نظر شما کفر هست نه دیگران! زندگی اونا خوشایند دین نیست...خب نبایدم باشه...حکومت سکولار همینه...دین اونجا کاره ای نیست...درصد آدمای آتئیست اونجا خیلی زیاده حالا سکولار که بماند!
کشور اسلامی با سطح علمی بالا؟! یه دونه برای نمونه بیارین در حد آمریکا باشه...این حرف شما جوکیه واسه خودش!
کسی که ایمانش با دیدن یک دختر/پسر یا قرار گرفتن در موقعیتی که بتونه گناه انجام بده بلرزه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره...زمانی ایمان شخص معنی پیدا میکنه که در موقعیت گناه باشه و انجام نده.
کسی که آب و نبینه و ننوشه روزه اش به درد یکی دیگه میخوره...مسلمان واقعی کسیه که ببینه و انجام نده.