ما برای 0213 اقدام کردیم با رشته تحصیلی تجارت الکترونیک.
من می خواستم بدونم چه نامه ای رو باید بزنم چون من اصلا نمی دونم چی رو براشون توضیح بدم
یعنی شما این noc رو کپی کردید ؟
مقطع تحصیلیتون رو هم بگید ؟
Computer and information systems managers perform some or all of the following duties:
- Plan, organize, direct, control and evaluate the operations of information systems and electronic data processing (EDP) departments and companies
- Develop and implement policies and procedures for electronic data processing and computer systems development and operations
- Meet with clients to discuss system requirements, specifications, costs and timelines
- Assemble and manage teams of information systems personnel to design, develop, implement, operate and administer computer and telecommunications software, networks and information systems
- Control the budget and expenditures of the department, company or project
- Recruit and supervise computer analysts, engineers, programmers, technicians and other personnel and oversee their professional development and training.
اره همین البته همش رو نه. من از یک وکیل مشاوره گرفته بودم گفتش اگه همین رو ننویسید رد می کنند برای همین ما هم کپی کردیم. من خودم مین نیستم ولی هم خودم فوق لیسانس دارم هم همسرم
ممنون می شم اگه بتونید راهنمایم کنید یا یک نمونه از نامه های که دوستان فرستادند برای انکارا را ببینم
دوست عزیز میشه تاریخهای مهم پرونده خودتون رو بگید؟ تاریخ ارسال مدارک، فایل نامبر اول و دوم و از همه مهم تر: تاریخ IP شدن. ممنون.
ضمنا در مورد پرونده شما، فکر کنم بتونید با ارسال مجدد گواهی اشتغال به کار مشکل رو حل کنید فکر کنم اگه میخواستن رد کنن این کار رو کرده بودن. فقط یه سوال دیگه، شما واقعا شرح شغلی تون رو کپی کرده بودید یا اینا بی جهت ایراد گرفتن؟
کد 0711
ارسال درخواست May 2010 - فایل نامبر اول: October 2010 - فایل نامبر دوم: March 2011
IP: 31 May 2013
Medical and Doc. Update: September 2013
خوبه ، مقطع تحصیلیتون چون بالاست مشکلی ایجاد نمی کنه و من عنواین رشته ها رو چک کردم رشته شما در سایت مورد قبول هست برای کتگوری مدیریت کامپیوتر
http://www5.hrsdc.gc.ca/noc/english/...al=0&val1=0213
اصلا خودتون رو نگران نکنید
یکی از پروژهایی که انجام دادید (مین اپلیکنت) و شما رو بعنوان مدیر پروژه معرفی کردند مدارکش رو براشون ارسال کنید به همراه ریز دقیق شرح وظایفتون که حداقل 1 صفحه A4 بشه و افیسر دیگه دهنش بسته بشه ، سعی کنید تمامی مراحل کاری رو براشون بفرستید ، حتی مکاتبات انجام شده در پروژه انجام شده
بسیار دقت کنید مدارک مربوطه رو فقط باید مدیر عامل یا رئیس هیئت مدیره امضا کنه نه هیچ مسئول کامپیوتری دیگه ، این نشون میده شما در رشتتون و کارتون صاحب نظر بودید
اگر ورک شاپی رفتید در مورد کارتون اون رو هم ضمیمه کنید
اگر هر دوره اموزشی چه با مدرک چه بی مدرک رفتید داخل یک رزومه کاری بسیار قوی براشون بنویسید
افیسر شما بیشتر به این شک داره که شما توی این رشته سابقه مدیریتی داشتید یا خیر ؟ که براحتی قابل تفهیم هست
طبق اخرین اخباری که در cic هست ، مستر قید نشده !
http://www.cic.gc.ca/english/immigra.../apply-who.asp
تاریخ فایل نامبر دوم march 2010
تاریخ فایل نامبر دوم august 2010
تاریخ درخواست آپدیت 22 November 2011
وضعیتت پروند تو سایت in process
واقعا ممنون از راهنمایتون
این نامه که زدند خیلی خشن انگار که حتما می خواند رد کنند ولی قیلش یک ایمیل زدند که اطلاع بدند. چون تو کیپس ما زده بودن که تو دمشق در حال پردازش برای ارسال مدیکال هستند حالا فک کنم برای اینکه کار خودشونو زیر سوال نبرن یک ایمیل زدن ):
من از کچا می تونم به یک نمونه نامه در مورد اینکه توضیح بدم چرا وظایف رو کپی کردم و غیره دسترسی داشته باشم
اره من وظایف رو کپی کرده بودم چون با یک وکیل که مشاوره کرده بودم گفت حتما باید کپی کنید
این حرف رو نزنید امیدوارم بزودی روی افیسر رو کم کنید برای اینکه نمونه نامه بگیرید در تاپیک ما یک پیغام بدید یا جدول رو بخونید ببینید کدوم بچه ها با noc شما اقدام کرده بهش بگید بهتون میرسونه
کار سفارت ترسوندنه ، کار بیشتری بلد نیستن
38 شغله های ورشو
البته نباید مظنون نامه این باشه کپی کردید ! باید طوری باشه بگید شرح وظایف کاری من طبق این مدارک اینه مگه مشکلی دارید !
طلبکار باشید
ویرایش توسط kmahyar : July 5th, 2012 در ساعت 08:50 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)