صفحه 109 از 449 نخستنخست ... 95999100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط nazan1368 نمایش پست ها
    سلام،
    شاید نباید اینجا بنویسم، ولی‌ چون مربوط به مهاجرت می‌شه اینجا نوشتم: کسی‌ هست که با آفر دکترا اومده باشه کانادا بد تغییر داده باشه به مستر؟ چون من شنیدم برا اقامت از طریقه مستر سریعتر می‌شه توی استان انتاریو. مستر ساله اول می‌شه اپلی‌ کرد ولی‌ دکترا باید ۲ سال تموم شه. اگه کسی‌ چیزی شنیده یا میدون، لطفا اینجا کامنت بذاره. برا تمدید ویزا مشکلی‌ پیش نمیاد اگه تغییر بدیم از دکترا به مستر؟

طبق این لینکها میشه ولی از طریق استانی نه کلی ، مطالعه کنید بهش میرسید ولی پروستون طولانی تر خواهد بود :
    http://www.ontarioimmigration.ca/en/...S_MASTERS.html
    http://www.ontarioimmigration.ca/en/pnp/OI_PNPSTUDENTS_MASTERSAPPLY.html#_qualify

نقل قول نوشته اصلی توسط n_k نمایش پست ها
    واقعا ممنون از راهنمایتون
    این نامه که زدند خیلی خشن انگار که حتما می خواند رد کنند ولی قیلش یک ایمیل زدند که اطلاع بدند. چون تو کیپس ما زده بودن که تو دمشق در حال پردازش برای ارسال مدیکال هستند حالا فک کنم برای اینکه کار خودشونو زیر سوال نبرن یک ایمیل زدن ):
    من از کچا می تونم به یک نمونه نامه در مورد اینکه توضیح بدم چرا وظایف رو کپی کردم و غیره دسترسی داشته باشم
    اره من وظایف رو کپی کرده بودم چون با یک وکیل که مشاوره کرده بودم گفت حتما باید کپی کنید
    ضمن ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
    ایا پرونده شما انکارا است؟

ممنون دوست عزیز
    اره من پرونده من الان انکارا است

Junior Member

همچین چیزی برای مستر نیست. باید مستر را بگیرند بعد اپلای کنند. هیچ فرقی با PhD نداره چون جفتشونو زودتر از 2 سال نمیشه اقدام کرد. از دکترا به مستر تغییر بدید میشه با work permit موند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazan1368 نمایش پست ها
    سلام،
    شاید نباید اینجا بنویسم، ولی‌ چون مربوط به مهاجرت می‌شه اینجا نوشتم: کسی‌ هست که با آفر دکترا اومده باشه کانادا بد تغییر داده باشه به مستر؟ چون من شنیدم برا اقامت از طریقه مستر سریعتر می‌شه توی استان انتاریو. مستر ساله اول می‌شه اپلی‌ کرد ولی‌ دکترا باید ۲ سال تموم شه. اگه کسی‌ چیزی شنیده یا میدون، لطفا اینجا کامنت بذاره. برا تمدید ویزا مشکلی‌ پیش نمیاد اگه تغییر بدیم از دکترا به مستر؟
    فایل نامبر اول : 26 October 2010  ، فایل نامبر دوم: April 2011 10 ، ارسال به آنکارا : April 2012 1 (حدودا) ، وضعیت : IP ، کد : 4121

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط n_k نمایش پست ها
    ما برای 0213 اقدام کردیم با رشته تحصیلی تجارت الکترونیک.
    من می خواستم بدونم چه نامه ای رو باید بزنم چون من اصلا نمی دونم چی رو براشون توضیح بدم
    عزیزانی از جمله لادن و مهدی و جزائری در صفحات قبل در رابطه با همین کد توصیه هایی داشته اند فکر کنم کمک کننده باشند دوست عزیز.
    جالب است که این فرصت به شما داده شده است تا وظائف خود را مجدد بفرستد و جای خوشحالی دارد.
    در ضمن در صورت امکان عنوان ایمیلتون رو اینجا بذارید تا بدونیم از آنکار به چه ایمیل و عنوانی درخواست آبدیت می کنند تا برای دوستان هم که منتظر ایمیل هستند سریعا تشخیص داده شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    عزیزانی از جمله لادن و مهدی و جزائری در صفحات قبل در رابطه با همین کد توصیه هایی داشته اند فکر کنم کمک کننده باشند دوست عزیز.
    جالب است که این فرصت به شما داده شده است تا وظائف خود را مجدد بفرستد و جای خوشحالی دارد.
    در ضمن در صورت امکان عنوان ایمیلتون رو اینجا بذارید تا بدونیم از آنکار به چه ایمیل و عنوانی درخواست آبدیت می کنند تا برای دوستان هم که منتظر ایمیل هستند سریعا تشخیص داده شود.
    عنوان نامه فایل نامبر مون بود با ایمیل

re-ankara-im-enquiry@international.gc.caمن قبلا وقتی مدارکم دمشق بود یکبار ازمون درخواست اپدیت کرده بودند، تو کیپس مون هم زده بودن که در دمشق در مرحله ارسال مدیکال هستند. به خاطر همین فکر کنم که انکارا نتوسته یک دفعه رد کنه.
    ممنون از راهنمایتون

Senior Member

جهت اطلاع دوستان بر طبق آخرین آمار تعداد پرونده های موجود در آنکارا برای 38 رشته ایها از 65 عدد معادل 190 نفر به حدود 1327 پرونده معادل 3265 نفر رسیده است.
    کل تعداد نفرات از همه اسکیل ورکرها در آنکار حدود 5000 هزار نفر هستند که با توجه به سهمیه اختصاص داده شده یعنی حدود 730 نفر به نسبت ظرفیت اختصاص داده شده به بقیه آفیسها کم به نظر می رسد.
    ویرایش توسط armin54 : July 6th, 2012 در ساعت 05:54 PM

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

جهت اطلاع دوستان بر طبق آخرین آمار تعداد پرونده های موجود در آنکارا برای 38 رشته ایها از 65 عدد معادل 190 نفر به حدود 1327 پرونده معادل 3265 نفر رسیده است.
    کل تعداد نفرات از همه اسکیل ورکرها در آنکار حدود 5000 هزار نفر هستند که با توجه به سهمیه اختصاص داده شده یعنی حدود 730 نفر به نسبت ظرفیت اختصاص داده شده به بقیه آفیسها کم به نظر می رسد.
    لینک رو هم میشه بزارید لطفا
    too much love will kill you

فکر کنم یه تعداد خیلی زیادی از این پرونده ها متعلق به بچه های سیمپلیفاید باشه که اصلاً قرار نیست به پرونده هاشون رسیدگی بشه. مهم اینه که بدونیم تعداد کل 38تایی ها و 29رشته ایی ها در مجموع چقدره.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    فکر کنم یه تعداد خیلی زیادی از این پرونده ها متعلق به بچه های سیمپلیفاید باشه که اصلاً قرار نیست به پرونده هاشون رسیدگی بشه. مهم اینه که بدونیم تعداد کل 38تایی ها و 29رشته ایی ها در مجموع چقدره.
    حسین جان تعداد سیمپلفایها زیاد نیست کلا 177 نفر اما تعداد MI2 معادل 977 نفر و MI3 معادل 671 نفر و با ما یعنی MI1 در مجموع 5090 نفر می باشند.
    در ضمن لینکو بالا اضافه کردم اما اینجاهم میتونید ببینید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)