صفحه 110 از 449 نخستنخست ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر (نرم افزار) - آزاد مشهد

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط behnazz نمایش پست ها
    سلام یعنی شما د.م شدید نامه زدید حالا عوض شده؟ اگه درست فهمیدم نامه به کجا زدید و با چه مضمومی؟ اخه من هنوز د.م هستم من متن نامه را با dhl هم برای انکارا فرستادم هم سیدنی کانادا
    والا دو سه روز بعد از دم شدن نتونستم چک کنم . نامه هم به آنکارا زدم به همون مضمون اینکه به پرونده نگاه نکرده چطور رد می کنین و کپی مدارک رو هم مجدد ضمیمه کردم
    هرچند که امروز باز وضعیت ای کیس پرید . دوستان دیگر وضعیت ای کیسشون براه ؟
    ۱-کد ۰۲۱۳ - دریافت مدارک در سیدنی 6 می ۲۰۱۰ - وصول شدن بانک درفت ۵ آگوست - فایل اول ۲۵ اکتبر
    ۲- ارسال مدارک ۸ دسامبر۲۰۱۰ - فایل دوم : ۲ مارچ ۲۰۱۱
    3- ارسال به آنکارا در 3 آپریل 2012 - وضعیت : Decision made

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    حسین جان تعداد سیمپلفایها زیاد نیست کلا 177 نفر اما تعداد MI2 معادل 977 نفر و MI3 معادل 671 نفر و با ما یعنی MI1 در مجموع 5090 نفر می باشند.
    در ضمن لینکو بالا اضافه کردم اما اینجاهم میتونید ببینید.
    پس اینجور که بوش می یاد آرمین جان حالا حالاها اینجا هستیم، بریم بچسبیم به زندگیمون کلاً قضیه رو فراموش کنیم سنگینتریم. رابطه ایی که بین تعداد پرونده ها و ویزاها تو آنکارا وجود داره رسماً احمقانست!!!!! نشستم تو دوره دانشجویی درس بخونم از طریق دانشجویی برم حالا باید چوبش رو بخورم دیگه!!!
    می گیم حالا شما میدونی مجموع سهمیه ویزاها اختصاص یافته به کل ویزا آفیسها چقدر هستش؟ چون یکی دوستان میگه: این تعداد بر مبنای تعداد متقاضی های اصلی است و برای همسران و سایر وابستگان طبق بودجه بندی سهمیه مجزایی در نظر گرفتن.
    اگر مجموع اینها 22000 تا باشه پس این تعداد ویزا برای اقدام کننده های اصلی هستش نه همه، اگر نه حق با شما خواهد بود.
    ویرایش توسط HosseinKazemi : July 6th, 2012 در ساعت 09:55 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    پس اینجور که بوش می یاد آرمین جان حالا حالاها اینجا هستیم، بریم بچسبیم به زندگیمون کلاً قضیه رو فراموش کنیم سنگینتریم. رابطه ایی که بین تعداد پرونده ها و ویزاها تو آنکارا وجود داره رسماً احمقانست!!!!! نشستم تو دوره دانشجویی درس بخونم از طریق دانشجویی برم حالا باید چوبش رو بخورم دیگه!!!
    می گیم حالا شما میدونی مجموع سهمیه ویزاها اختصاص یافته به کل ویزا آفیسها چقدر هستش؟ چون یکی دوستان میگه: این تعداد بر مبنای تعداد متقاضی های اصلی است و برای همسران و سایر وابستگان طبق بودجه بندی سهمیه مجزایی در نظر گرفتن.
    اگر مجموع اینها 22000 تا باشه پس این تعداد ویزا برای اقدام کننده های اصلی هستش نه همه، اگر نه حق با شما خواهد بود.
    به قول شما اگر این مطلب 22000 تایی متقاضی های اصلی درست باشه رسماً باید تعطیل کنیم بریم دنبال کارمون چون طبق برنامه http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp از مجموع 61 هزار تا ویزا که بنا هست صادر بشه فقط بالای 20 هزار تاش از لندن و دهلی هست و طبق مطلب شما اینها شامل متقاضی ها و همراهاشون هست اما همونطور که در پیغام خصوصی هم برای شما ارسال کردم واقعاً با منطق سازگار نیست در شرایطی که سالهای پیشین با سهمیه کمتر از 2012 ، دمشق بیشتر از 12 هزار ویزای اقامت دائم صادر کرده و آنکارا هم که خیلی متقاضی کمی داشته بیش از 2000
    http://www.cic.gc.ca/english/resources/audit/ankara.asp

http://www.cic.gc.ca/english/resourc...t/damascus.asp
    تا که یه جورایی رابطه دو برابر بودن ویزاها به تعداد پرونده های رسیدگی شده صادق هست یعنی دمشق مثلاً به بیش از 6000 تا پرونده و آنکارا به بیش از 1000 تا رسیدگی کردن و اون تعداد ویزا رو صادر کردن که شامل SW ، کبک و سرمایه گذاری بوده ، حالا توی این شرایط فقط همین سهمیه 12 هزارتایی دمشق رو در نظر بگیریم یه هویی بیاد بشه 730 + 3460 بدون در نظر گرفتن خود سهمیه وروشو و آنکارا به غیر ایرانی ها !!! به نظر من این اعداد تارگت به هیچ وجه شرط نیستند چون مثلاً همین آنکارا سهمیه کبک براش زیادتر از SW قید شده در حالی که اصلاً هیج نشونی از رسیدگی به پرونده کبکی ها در آنکارا رو حداقل من که ندیدم !!
    کد رشته : 1122 دریافت مدارک در سیدنی : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : آنکارا اینپراسس : 3 سپتامبر 2013 مدیکال : 6 سپتامبر 2013 انجام مدیکال : 14 سپتامبر 2013 اضافه شدن لاین مدیکال : 19 سپتامبر 2013 پاس ریکوئست : 24 دسامبر 2013 ویزا : 9 ژانویه 2014

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    حسين جان همانطور كه دوستمون هم نوشتند سهميه 61000 هزار تا براي كل ويزا آفيسها به عنوان ويزاي هدف در نظر گرفته شده است. والله همين عدد 22000 هم اينو نشون ميده ولي در هر صورت خودم هم شكهايي دارم ولي فعلا كه دوستان به اين نتيجه رسيدند.
    اما اين امار 61000 نفر يكطرف قضيه، سئوال و نكته اصلي اينجاست چرا سهميه انكارا و ورشو بايد به نسبت بقيه ويزا آفيسها بسيار ناچيز باشه؟ مخصوصا آنكارا
    سهميه دمشق به نرمال تقسيم نشده است
    واقعيتش كارهاشون هم خيلي دقيق نيست و نميشه روي اين امار هم درست حسابي و باز كرد و خيلي اين اعداد زماني و فردي در طول ماههاي گذشته تغيير كرده اند بنابراين زياد نگران نباش . زمان زود ميگذره.2012 يا 2013 ديگه فرقي نميكنه :دي

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    به قول شما اگر این مطلب 22000 تایی متقاضی های اصلی درست باشه رسماً باید تعطیل کنیم بریم دنبال کارمون چون طبق برنامه http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp از مجموع 61 هزار تا ویزا که بنا هست صادر بشه فقط بالای 20 هزار تاش از لندن و دهلی هست و طبق مطلب شما اینها شامل متقاضی ها و همراهاشون هست اما همونطور که در پیغام خصوصی هم برای شما ارسال کردم واقعاً با منطق سازگار نیست در شرایطی که سالهای پیشین با سهمیه کمتر از 2012 ، دمشق بیشتر از 12 هزار ویزای اقامت دائم صادر کرده و آنکارا هم که خیلی متقاضی کمی داشته بیش از 2000
    http://www.cic.gc.ca/english/resources/audit/ankara.asp

http://www.cic.gc.ca/english/resourc...t/damascus.asp
    تا که یه جورایی رابطه دو برابر بودن ویزاها به تعداد پرونده های رسیدگی شده صادق هست یعنی دمشق مثلاً به بیش از 6000 تا پرونده و آنکارا به بیش از 1000 تا رسیدگی کردن و اون تعداد ویزا رو صادر کردن که شامل SW ، کبک و سرمایه گذاری بوده ، حالا توی این شرایط فقط همین سهمیه 12 هزارتایی دمشق رو در نظر بگیریم یه هویی بیاد بشه 730 + 3460 بدون در نظر گرفتن خود سهمیه وروشو و آنکارا به غیر ایرانی ها !!! به نظر من این اعداد تارگت به هیچ وجه شرط نیستند چون مثلاً همین آنکارا سهمیه کبک براش زیادتر از SW قید شده در حالی که اصلاً هیج نشونی از رسیدگی به پرونده کبکی ها در آنکارا رو حداقل من که ندیدم !!
    از اعداد و ارقام ارائه شده کاملا میشه نتیجه گیری کرد که 3460 و 730 تعداد پرونده هست که نهایی شوند و به ویزا برسند نه شخص
    too much love will kill you

امروز 30 روز از زمان ارسال نامه (مورد ادعا در وضعيت ما) ميگذرد و هنوز انامه خبري نيست در ضمن هنوز نميتوانم در سايت وضعيت را چك كنم . از نامه بقيه دوستان چه خبر؟
    ارسال مدارك 8 مارچ 2013

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    از اعداد و ارقام ارائه شده کاملا میشه نتیجه گیری کرد که 3460 و 730 تعداد پرونده هست که نهایی شوند و به ویزا برسند نه شخص
    خدا از دهنت بشنوه وحيد اما استدلال چيست ؟ اين مطلب و همچنين اين مطلب چطور رد ميشوند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alisa768 نمایش پست ها
    والا دو سه روز بعد از دم شدن نتونستم چک کنم . نامه هم به آنکارا زدم به همون مضمون اینکه به پرونده نگاه نکرده چطور رد می کنین و کپی مدارک رو هم مجدد ضمیمه کردم
    هرچند که امروز باز وضعیت ای کیس پرید . دوستان دیگر وضعیت ای کیسشون براه ؟
    ما هنوز هم نمی تونیم ecase چک کنیم.
    NOC: 9212** تاریخ رسیدن مدارک به سیدنی: May 5, 2010 ** فایل نامبر اول: October 28, 2010** ارسال اسناد به دمشق: January 10, 2011 **رسیدن اسناد به دمشق: January 12, 2011 ** فایل نامبر دوم: March 06, 2011 ** ارسال به آنکارا: احتمالاً 3 اپریل**

نقل قول نوشته اصلی توسط sialk نمایش پست ها
    امروز 30 روز از زمان ارسال نامه (مورد ادعا در وضعيت ما) ميگذرد و هنوز انامه خبري نيست در ضمن هنوز نميتوانم در سايت وضعيت را چك كنم . از نامه بقيه دوستان چه خبر؟
    sialk عزیز امیدوارم که شرایط شما مشابه شرایط من نباشد چون من بعد از گذشت 34-35 روز وکیلم خبر داد که نامه ردیتون اومده.
    در نامه ردی من عنوان شده که شما یکسری از مطالب رو کپی و یا PARAPHARASE کردید و وظایف دیگه منطبق بر NOC نیست که واقعا" نامه کلیشه ایی است. من در حدود 13 فعالیت ذکر کرده بودم برروی سربرگ شرکت.شرکتی که در اونجا کار میکنم یکی از بزرگترین شرکتهای پیمانکاری EPC است.اگر افیسر به وبسایت شرکت ما سر میزد میدید که در حال حاضر چند تا واحد پتروشیمی در شهرهای مختلف داریم میسازیم و من بیش از 5 سال بود که در این شرکت با بیمه و...مشغول بکار بودم.در هر صورت امیدوارم که دوستانی که منتظر نامه هستند صرفا" یک اشتباه در ایکیسشون باشه و مشابه من نباشند.

دوستان لطف می کنید که ایمیل program manager رو بهم بدیدو اینکه من وکیل دارم ولی ترجیح میدم که به program manager خودم نامه بزنم مشکلی که نیست؟.حقیقتش اصلا حال و حوصله نامه زدن ندارم ولی سنگ مفت و گنجشک مفت........

واقعا متاسفم و وضعیت شما رو رو درک میکنم. معتقدم کوتاه نیایید و پیگیری کنید. ایمیل و مشخصات منیر رو چند صفحه قبل دوستان گذاشته بودند

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    sialk عزیز امیدوارم که شرایط شما مشابه شرایط من نباشد چون من بعد از گذشت 34-35 روز وکیلم خبر داد که نامه ردیتون اومده.
    در نامه ردی من عنوان شده که شما یکسری از مطالب رو کپی و یا PARAPHARASE کردید و وظایف دیگه منطبق بر NOC نیست که واقعا" نامه کلیشه ایی است. من در حدود 13 فعالیت ذکر کرده بودم برروی سربرگ شرکت.شرکتی که در اونجا کار میکنم یکی از بزرگترین شرکتهای پیمانکاری EPC است.اگر افیسر به وبسایت شرکت ما سر میزد میدید که در حال حاضر چند تا واحد پتروشیمی در شهرهای مختلف داریم میسازیم و من بیش از 5 سال بود که در این شرکت با بیمه و...مشغول بکار بودم.در هر صورت امیدوارم که دوستانی که منتظر نامه هستند صرفا" یک اشتباه در ایکیسشون باشه و مشابه من نباشند.

دوستان لطف می کنید که ایمیل program manager رو بهم بدیدو اینکه من وکیل دارم ولی ترجیح میدم که به program manager خودم نامه بزنم مشکلی که نیست؟.حقیقتش اصلا حال و حوصله نامه زدن ندارم ولی سنگ مفت و گنجشک مفت........

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)