نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
پس اینجور که بوش می یاد آرمین جان حالا حالاها اینجا هستیم، بریم بچسبیم به زندگیمون کلاً قضیه رو فراموش کنیم سنگینتریم. رابطه ایی که بین تعداد پرونده ها و ویزاها تو آنکارا وجود داره رسماً احمقانست!!!!! نشستم تو دوره دانشجویی درس بخونم از طریق دانشجویی برم حالا باید چوبش رو بخورم دیگه!!!
می گیم حالا شما میدونی مجموع سهمیه ویزاها اختصاص یافته به کل ویزا آفیسها چقدر هستش؟ چون یکی دوستان میگه: این تعداد بر مبنای تعداد متقاضی های اصلی است و برای همسران و سایر وابستگان طبق بودجه بندی سهمیه مجزایی در نظر گرفتن.
اگر مجموع اینها 22000 تا باشه پس این تعداد ویزا برای اقدام کننده های اصلی هستش نه همه، اگر نه حق با شما خواهد بود.
به قول شما اگر این مطلب 22000 تایی متقاضی های اصلی درست باشه رسماً باید تعطیل کنیم بریم دنبال کارمون چون طبق برنامه http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp از مجموع 61 هزار تا ویزا که بنا هست صادر بشه فقط بالای 20 هزار تاش از لندن و دهلی هست و طبق مطلب شما اینها شامل متقاضی ها و همراهاشون هست اما همونطور که در پیغام خصوصی هم برای شما ارسال کردم واقعاً با منطق سازگار نیست در شرایطی که سالهای پیشین با سهمیه کمتر از 2012 ، دمشق بیشتر از 12 هزار ویزای اقامت دائم صادر کرده و آنکارا هم که خیلی متقاضی کمی داشته بیش از 2000
http://www.cic.gc.ca/english/resources/audit/ankara.asp

http://www.cic.gc.ca/english/resourc...t/damascus.asp
تا که یه جورایی رابطه دو برابر بودن ویزاها به تعداد پرونده های رسیدگی شده صادق هست یعنی دمشق مثلاً به بیش از 6000 تا پرونده و آنکارا به بیش از 1000 تا رسیدگی کردن و اون تعداد ویزا رو صادر کردن که شامل SW ، کبک و سرمایه گذاری بوده ، حالا توی این شرایط فقط همین سهمیه 12 هزارتایی دمشق رو در نظر بگیریم یه هویی بیاد بشه 730 + 3460 بدون در نظر گرفتن خود سهمیه وروشو و آنکارا به غیر ایرانی ها !!! به نظر من این اعداد تارگت به هیچ وجه شرط نیستند چون مثلاً همین آنکارا سهمیه کبک براش زیادتر از SW قید شده در حالی که اصلاً هیج نشونی از رسیدگی به پرونده کبکی ها در آنکارا رو حداقل من که ندیدم !!