صفحه 112 از 627 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

یک نمونه ترجمه شده تعهد نامه محضری برای کسانی که درخواست نمونه کرده بودند
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    حق با شماست. تصور من این بود که ممکنه از بابت گردش حساب نقص مدرک بزنند از این جهت به این فکر بودم که از الان به دنبال بالا بردن گردش حساب واسه بی اس بعدیم باشم.
    ولی اینطور که شما میگید و نقص مدرک از بابت بی اس نمیدن پس دیگه الان هیچ اقدام خاصی لازم نیست بکنم و باید منتظر نتیجه باشم.
    ممنون از پاسختون
    البته بگم که اون چیزی که شما میگین منظورتون بالا بردن میانگین گردش حسابه نه خود گردش حساب. خود گردش بالا بردنش هیچ کاری نداره. ولی میانگین گردش حساب سخته.
    شما اگر قرار باشه بخاطر بی اس رد بشین کلا رد میشین نقص نمیزنن. البته من شرایط شما رو میدونم و واقعا بعید میدونم ردتون کنن. چون حتی اگر بی اس هم قبول نکنن خب اجاره نامه های خودتونو و ساپورترا هست. اینقدرم که دیگه خنگ نیستن.
    ضمن اینکه تو این موقعیت بازار اکیدا توصیه میکنم پول نگه ندارید چون خیلی خطریه اگر میخواین برای اطمینان هم همچین کاری بکنین 20 تومن تو حسابتون بخوابونین برای دو ماه و در آخر هم مثلا 80 تومن بریزین توی حساب و بی اس 2 ماهه بگیرین. اینجوری میانگین میشه 20 و خورده ای و مانده 80 که اینا برای حسابی که گردش داره به هم میخوره و منطقیه و دیگه جای هیچ بحثی هم نیست. احتیاجب نیت شما 80 تومنو بخوابونید. میانگین گردش حساب و مانده باید به هم بخوره نه اینکه یکی باشه دقیقا. البته بگم که این در صورتی هستش که شما ریجکت بشین و بخواین برای ترم دیگه اقدام کنین که به نظر بعید میاد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    نه متاسفانه اصلا بانک استیتمنت نگذاشته بود
    این دوستم مثل من مکانیک شیراز خونده اما برای Dirct PhD یکی از شاخه های فیزیک فول فاند گرفته بود که مقدارشو نمی دونم چقدره، می پرسم بهتون می گم.
    مدارکش رو 13 جون برد سفارت ابو ظبی و 28 جون ریجکتیش اومد
    تو این مدت تا اونجا که من می دونم داک ریکوست نشده بود...
    یعنی داشتن بورس کفایت نمیکنه؟ اگه نتونیم بانک استیتمنت بذاریم چی؟ حساب با گردش خفن نداریم خوب

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    یعنی داشتن بورس کفایت نمیکنه؟ اگه نتونیم بانک استیتمنت بذاریم چی؟ حساب با گردش خفن نداریم خوب
    درک میکنم و واقعا متاسفم اما این شرایط و ما مشخص نمیکنیم، نگداشتن تائیدیه حساب بانکی شانس گرفتن ویزا رو خیلی کم میکنه، اگر خودتون هم ندارید، برای چند روز قرض کنید. چاره ای نیست.
    همونطور که در FAQ دیدید فیش حقوقی یا کلا مدرک نشان دهنده درامد لازمه اما کافی نیست

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    درک میکنم و واقعا متاسفم اما این شرایط و ما مشخص نمیکنیم، نگداشتن تائیدیه حساب بانکی شانس گرفتن ویزا رو خیلی کم میکنه، اگر خودتون هم ندارید، برای چند روز قرض کنید. چاره ای نیست.
    همونطور که در FAQ دیدید فیش حقوقی یا کلا مدرک نشان دهنده درامد لازمه اما کافی نیست
    من هم توصیه می کنم هم تعهد ساپورتر و هم حساب بانکی خودتون یا ایشون رو ارائه کنید و هم مدرکی برای نشون دادن درآمد ساپورتر. اما اگه فول فاند هستید لازم نیست خیلی آن چنانی باشه (برای دلگرمی ( ) می تونید توی جدول اطلاعات بچه ها، ردیف 22 رو نگاه کنید، ایشون هم ساپورتر معرفی کرده و هم حساب بانکی داده منتها حسابش 7 تومن بیشتر نبوده.)
    https://docs.google.com/spreadsheet/...zVl9YY0E#gid=2

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    مثلا معرفی پدر و ارائه سند خونه که خریده و الان توشیم میشه؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

مثلا معرفی پدر و ارائه سند خونه که خریده و الان توشیم میشه؟
    این پستو بخون تا ببینی اهمیت بی اس چقدره...!!! و سند و اینا برای این منظور به درد نمیخوره.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

دوستان عزیزی که در مورد اهمیت حساب بانکی برای افراد فول فاند سوال میکنند، و گاها تصور میکنند کسانی که فاند کامل دارند احتیاج به ارئه BS ندارند، یا لازم نیست پول چندانی در حساب داشته باشند، اگر چه بارها گفتم حتی با فاند کامل لازم هست حتما حداقل هزینه سال اول رو در حساب داشته باشید، برای تاکید اخرین نمونه ریجکت یک متقاضی فول فاند که حساب بانکی هم داشته اما کافی نبوده براتون گذاشتم . لطفا موارد استثنا رو قاعده قرار ندید و مدارک تمکن مالی رو کامل بفرستید.

بچه ها واقعا اگه ریز گردش بخوان باید چی کار کنیم؟؟؟؟!!!!
    اصلا مگه میشه ریز گردش یک سال رو پرینت گرفت و بعد اسکن و ایمیل کرد؟؟؟ میدونین چند صفحه میشه؟؟؟؟!!!!

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    بچه ها واقعا اگه ریز گردش بخوان باید چی کار کنیم؟؟؟؟!!!!
    اصلا مگه میشه ریز گردش یک سال رو پرینت گرفت و بعد اسکن و ایمیل کرد؟؟؟ میدونین چند صفحه میشه؟؟؟؟!!!!
    اول منتظر شید این اتفاق بیفته بعد براش نگرانی کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)