یک نمونه ترجمه شده تعهد نامه محضری برای کسانی که درخواست نمونه کرده بودند
یک نمونه ترجمه شده تعهد نامه محضری برای کسانی که درخواست نمونه کرده بودند
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
البته بگم که اون چیزی که شما میگین منظورتون بالا بردن میانگین گردش حسابه نه خود گردش حساب. خود گردش بالا بردنش هیچ کاری نداره. ولی میانگین گردش حساب سخته.
شما اگر قرار باشه بخاطر بی اس رد بشین کلا رد میشین نقص نمیزنن. البته من شرایط شما رو میدونم و واقعا بعید میدونم ردتون کنن. چون حتی اگر بی اس هم قبول نکنن خب اجاره نامه های خودتونو و ساپورترا هست. اینقدرم که دیگه خنگ نیستن.
ضمن اینکه تو این موقعیت بازار اکیدا توصیه میکنم پول نگه ندارید چون خیلی خطریه اگر میخواین برای اطمینان هم همچین کاری بکنین 20 تومن تو حسابتون بخوابونین برای دو ماه و در آخر هم مثلا 80 تومن بریزین توی حساب و بی اس 2 ماهه بگیرین. اینجوری میانگین میشه 20 و خورده ای و مانده 80 که اینا برای حسابی که گردش داره به هم میخوره و منطقیه و دیگه جای هیچ بحثی هم نیست. احتیاجب نیت شما 80 تومنو بخوابونید. میانگین گردش حساب و مانده باید به هم بخوره نه اینکه یکی باشه دقیقا. البته بگم که این در صورتی هستش که شما ریجکت بشین و بخواین برای ترم دیگه اقدام کنین که به نظر بعید میاد.
من هم توصیه می کنم هم تعهد ساپورتر و هم حساب بانکی خودتون یا ایشون رو ارائه کنید و هم مدرکی برای نشون دادن درآمد ساپورتر. اما اگه فول فاند هستید لازم نیست خیلی آن چنانی باشه (برای دلگرمی () می تونید توی جدول اطلاعات بچه ها، ردیف 22 رو نگاه کنید، ایشون هم ساپورتر معرفی کرده و هم حساب بانکی داده منتها حسابش 7 تومن بیشتر نبوده.)
https://docs.google.com/spreadsheet/...zVl9YY0E#gid=2
این پستو بخون تا ببینی اهمیت بی اس چقدره...!!! و سند و اینا برای این منظور به درد نمیخوره.
دوستان عزیزی که در مورد اهمیت حساب بانکی برای افراد فول فاند سوال میکنند، و گاها تصور میکنند کسانی که فاند کامل دارند احتیاج به ارئه BS ندارند، یا لازم نیست پول چندانی در حساب داشته باشند، اگر چه بارها گفتم حتی با فاند کامل لازم هست حتما حداقل هزینه سال اول رو در حساب داشته باشید، برای تاکید اخرین نمونه ریجکت یک متقاضی فول فاند که حساب بانکی هم داشته اما کافی نبوده براتون گذاشتم . لطفا موارد استثنا رو قاعده قرار ندید و مدارک تمکن مالی رو کامل بفرستید.
بچه ها واقعا اگه ریز گردش بخوان باید چی کار کنیم؟؟؟؟!!!!
اصلا مگه میشه ریز گردش یک سال رو پرینت گرفت و بعد اسکن و ایمیل کرد؟؟؟ میدونین چند صفحه میشه؟؟؟؟!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)