صفحه 319 از 1547 نخستنخست ... 2192693093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293694198191319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,181 تا 3,190 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط sherafat نمایش پست ها
    سلام دوستان. یه سوال خیلی ابتدایی.
    من میخوام فردا یا پس فردا مدارکمو بفرستم. فی رو مث اینکه میتونم تو همون بانک سر سرفراز بریزم. چند تومن باید بریزم( استادی پرمت)؟
    دوم اینه مدارکی که قبلا سفارت تو تهران میخواست مث ترجمه فوق لیسانس و ریزنمره و ترجمه پایان خدمت و هزارتا مدرک دیگه که تو لیست بود رو هم میخوان انکارا یا امارات
    چون تو چک لستشون نیست که!
    یا همون فرمها و حمایت مالی و پذیرش کافیه؟
    ممنون
    158 هزار تومن http://www.canadainternational.gc.ca...is.aspx?view=d
    اینطور که من از نتایج بررسی ها و برگشتی های چند نفر متوجه شدم، اون چک لیست خیلی مختصر آنکارا در مورد ما ایرانیا میتونه صادق نباشه. به این مفهوم که شما هرچی تهران می خواسته رو بذارید، به نظر شخصی من. بیشتر باشه بهتر از نقص خوردنه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    158 هزار تومن http://www.canadainternational.gc.ca...is.aspx?view=d
    اینطور که من از نتایج بررسی ها و برگشتی های چند نفر متوجه شدم، اون چک لیست خیلی مختصر آنکارا در مورد ما ایرانیا میتونه صادق نباشه. به این مفهوم که شما هرچی تهران می خواسته رو بذارید، به نظر شخصی من. بیشتر باشه بهتر از نقص خوردنه.
    ممنون دوست عزیز.
    یه سوال دیگه. ایا ددلاینی داشته سابمیت کردن مدارک تو سفارت؟ من حالا میخوا بفرستم.
    ایا میتونم ببرم دبی؟ مرسی بچه ها.

Junior Member

بالغ بر چند ده بار این مورد توضیح داده شده.
    شما یا اونجا کسی رو داری که میخوای بری پیشش بمونی که در این صورت اجاره نامه ای چیزی که نشون بده اون فرد کجا ساکنه ارائه میدی، یا خوابگاه دانشگاه ثبت نام کردی و confirmation letter از اونجا میگیری یا Bed & Breakfast رزرو میکنی و باز confirmation letter مربوط رو میذاری روی مدارکت.
    اصولا هر راه دیگه ای که به نظر هرکسی هم برسه، میتونه جوابگو باشه برای این مورد، چون هنوز دقیقا مشخص نیست که چی میخوان و چه مدرکی میتونه کافی یا ناکافی باشه.
    خوابگاه که قبل از ثبت نام نمیدن. وقتی اصلا معلوم نیست ویزا کی میاد ما نمی تونیم پیش بینی کنیم که کی میریم. مثلا من که واسه ژانویه پذیرش دارم بگم نیمه سپتامبر میرم خوبه؟زوده؟دیره؟

رشته و دانشگاه
    Master of Business

ممنون دوست عزیز.
    یه سوال دیگه. ایا ددلاینی داشته سابمیت کردن مدارک تو سفارت؟ من حالا میخوا بفرستم.
    ایا میتونم ببرم دبی؟ مرسی بچه ها.
    بله، برای Master و PhD، ددلاین آنکارا جولای 1 بوده. البته خود سفارت چند روز بعد از اول جولای این مطلب رو روی سایتش گذاشت!
    دربارۀ دوبی اطلاعی ندارم.

رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط TManitoba نمایش پست ها
    خوابگاه که قبل از ثبت نام نمیدن. وقتی اصلا معلوم نیست ویزا کی میاد ما نمی تونیم پیش بینی کنیم که کی میریم. مثلا من که واسه ژانویه پذیرش دارم بگم نیمه سپتامبر میرم خوبه؟زوده؟دیره؟
    من به شخصه یه ثبت نام اولیه کردم برای آپارتمان توی یکی از مجتمع های مسکونی تحت پوشش دانشگاه و کپی اون رو فرستادم.
    شما که ژانویه پذیرش داری، نمیتونی سپتامبر بری که! توی نامۀ پذیرش تاریخ نوشته و شما هم نمیتونی تاریخی که توی فرم ها مینویسی خیلی با اون متفاوت باشه. این همه زودتر میخواید برید اونجا چیکار بکنید اصلا؟

سلام دوستان. یه سوال خیلی ابتدایی.
    من میخوام فردا یا پس فردا مدارکمو بفرستم. فی رو مث اینکه میتونم تو همون بانک سر سرفراز بریزم. چند تومن باید بریزم( استادی پرمت)؟
    دوم اینه مدارکی که قبلا سفارت تو تهران میخواست مث ترجمه فوق لیسانس و ریزنمره و ترجمه پایان خدمت و هزارتا مدرک دیگه که تو لیست بود رو هم میخوان انکارا یا امارات
    چون تو چک لستشون نیست که!
    یا همون فرمها و حمایت مالی و پذیرش کافیه؟
    ممنون
    من فقط از متن سوالتون یک نکته رو به نظرم رسید که بگم چون دوستان بقیه موارد رو توضیح دادند. لطفاً توجه داشته باشید واریز 158.000 به حساب سفارت در ایران فقط برای دفتر ویزای آنکارا هست و برای دوبی یا هر دفتر ویزای دیگه به درد نمی خوره.
    موفق باشید

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    خوب ایشون اشتباه از خودش بوده، البته که بدون BS ریجکت میشه، حتی با BS هم ممکن ریجکت کنند. فاند به تنهایی کافی نیست. ایشالله دوباره اقدام میکنه و اینبار موفق میشه
    قانونی وجود نداره که بدون BS کسی که فاندش کامله حتمن ریفیوز بشه. یکی از دوستان BS نداشت (study plan نداشت، مدرک نداشت، نامه واسه معافیت یا گواهی اشتغال به تحصیل هم نداشت، نقص مدارک هم نخورد! ) و چون فول فاند بود ازش هم نخواستن. ولی خب همه بهتره که بذارن که جای گیر دادن واسه اونا نباشه.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinjm نمایش پست ها
    آیا مطمئنید یا شنیدید؟میشه ما که آنکارا فرستادیم اونجا هم یک در خواست بدیم؟ یا دیگه کاری نمیشه کرد؟ با تشکر
    نه دیگه شما که مدارک فرستادی آنکارا که نمیشه بری بگیری و بگی ببخشید میخوام بفرستم یه جای دیگه. (اونایی که از تهران اتوماتیک فرستاده شده به آنکارا ظاهرا گفتن حضوری برید میتونید بگیرید). یعنی اصولا منطقی هم نیست که بدن مدارک رو بهتون چون حداقلش اینه که اینا دریافتی هاشونو شماره میزنن و نگه میدارن.
    البته می شه به طور رسمی به سفارت نامه بدی که می خوام اپلیکیشنم رو withdraw کنم. ولی این که پوشه ی مدارکتون رو بهتون پس بدن به موقع یا نه معلوم نیست؛ کسی این کارو نکرده فکر کنم!

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

[QUOTE=amir_hb;803430]قانونی وجود نداره که بدون BS کسی که فاندش کامله حتمن ریفیوز بشه. یکی از دوستان BS نداشت (study plan نداشت، مدرک نداشت، نامه واسه معافیت یا گواهی اشتغال به تحصیل هم نداشت، نقص مدارک هم نخورد! ) و چون فول فاند بود ازش هم نخواستن. ولی خب همه بهتره که بذارن که جای گیر دادن واسه اونا نباشه.[/QUOT

شما بهتر از من میدونید که استثنا، قاعده نیست عدم اثبات تمکین مالی و برگشت به ایران همیشه جز موارد اصلی ریجکتی ها بوده. همیشه هم در فرم گفته شد همه ی دوستان، اعم از کسانی که فاند کامل دارند و یا ندارند حدقل امکان تامین هزینه سال اول تحصیل رو اثبات کنند
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

Junior Member

من هم از کانادا پذیرش گرفتم هم از استرالیا. با اینکه مقدار و شرایط فاندی که از استرالیا گرفته بودم خیلی بهتر بود، کانادا رو انتخاب کردم. این دیگه سلیقه ی شماست که کدوم رو ترجیح میدین.