صفحه 236 از 974 نخستنخست ... 136186226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246286336736 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,351 تا 2,360 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    منم همینو ازم خواستن. و فکر می کنم که باید عنوان مقاله ها رو فرستاد چون گفته یه سی وی بدید که توش اینها باشه و قطعا تو سی وی کل مقاله رو نمی دند و فقط عنوان ها رو می گن. من هم سی وی رو داده بودم قبلا. من فکر می کنم که الان این قانونشون هست که این سوالات رو از همه به طور مستقیم بپرسند. چون وقتی مستقیم می پرسند پاسخ به اینها یه بار حقوقی داره ولی وقتی تو سی وی یا جای دیگه می گیم این حالتی نیست. فکر می کنم که از دولت کانادا بهشون گفتند که برای جلوگیری از انتقال دانشهای حساس این سوالات رو بپرسند.
    منم دقیقا همینطور فکر میکنم و واسه همینم منتظرم ببینم از منم این سوالا رو میکنن یا نه. من رشته ام هیچ چیز حساسی نداره. یه جورایی ادبیاته در حقیقت (حالا اگه قاطی بکنه بگه کلا توضیح بده این رشته یعنی چه دیگه نمیدونم...!!!). سی وی هم فرستادم. اگر از من پرسیدن میشه نتیجه گرفت که کلا روندشونه و ربطی به حساسیت رشته نداره. من دقت کردم دیدم از همه بچه های رشته های فنی و علوم پایه تقریبا پرسیدن. ولی من علوم انسانی ندیدم پرسیده باشن. شما دیدید؟

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان با توجه به اهمیتی ایمیل در ارتباط ما با سفارت داره
    توصیه می کنم که حتما از یک میل سرور معتبر داخلی یا خارجی استفاده کنید و حتما هم ایمیل هاتون رو هم دیگه فوروارد کنید که می تونه خیلی موثر باشه
    این باعث می شه که شانس بیشتری داشته باشیم برای اینکه یک ایمیل رو ببینیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    از دوستان امیرکبیری کسی هست که آدرس ایمیل دانشگاهشو تو فرمها نوشته باشه؟
    نمی دونم چرا چند روزه ایمیل aut باز نمیشه! مثل اینه مشکل پیدا کرده!
    خیلی نگرانم که نکنه تو این مدت سفارت ایمیلی بفرسته یا فرستاده باشه! هر چند با توجه به اینکه من مدارکمو 7 جون فرستادم کمی بعید به نظر میرسه که تا یکی دو هفته آینده نوبت من بشه!
    چه راه حلی به نظرتون میرسه! صبر کنم تا اشکالو رفع کنند یا آدرس جدیدی بفرستم برای سفارت؟ چه جوری؟
    سلام

نگران نباشید. اولا اینکه هنوز بچه های آپریل موندن، بچه های می هم فقط به چند نفر ایمیل زدند. شما اگه جون فرستادین تازه یک ماه از ارسالتون گذشته و هنوز زمان هست که بهتون ایمیل بزنن. تو این زمان حتما مشکل ایمیلتون هم حل میشه. تغییر ایمیل به عنوان آخرین راه حل میتونه باشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

بچه ها تا چند وقت پیش که فروم رو چک میکردم هنوز بچه های ژانویه بودن که ویزا نداشتن و دیفر کرده بودند ....

الان دیگه آمار ندارم ، کسی میدونه اونا تموم شدن یا نه هنوز؟!
    الان کلا از اپریل به بعدیا هستن فقط یا هنوز چندتا قبلیها موندن ؟

چیزی که خودم فکر میکنم اینه که بچه های می و اپریل منتظرن ، اما اگه کسی آمار دقیق تری داره ممنون میشم منو در جریان بگذاره ...

Junior Member

دوستان سلام. از یکی شنیدم که اگه مدارک را حضوری به کشور دیگه ای مثل امارات ببریم و تحویل بدیم پروسه ویزا بیش از دو هفته نیست؟ آبا شما کسی را سوراغ دارید این کار را کرده باشه؟ آبا امکان چنین کاری است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinjm نمایش پست ها
    دوستان سلام. از یکی شنیدم که اگه مدارک را حضوری به کشور دیگه ای مثل امارات ببریم و تحویل بدیم پروسه ویزا بیش از دو هفته نیست؟ آبا شما کسی را سوراغ دارید این کار را کرده باشه؟ آبا امکان چنین کاری است؟
    امکانش هست همونطور که خودشون اعلام کردن. پستای قبلی یک سری بحثها بود راجب اینکه این کارو میشه کرد یا نه. ولی تا حالا کسی نیومده بگه همچین کاریا کرده و نتیجش چی بوده.

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

لینک زیرو مطالعه کنید:
    http://www.canadainternational.gc.ca...nt.aspx?view=d

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

من تصمیم به این کار داشتم.منتها مشخص نیست وقتی در ابتدای تحویل پرونده پاست رو میگیرن همونجا بهت پس میدن یا میگن باید باشه. واسه همین بهشون ایمیل زدم که هیچ جوابی ندادن. و منم منصرف شدم. میشه تحویل داد.فقط احتمال داره پاستونو نگه دارن.یکی از دوستان که از وین اقدام کرده بود میگفت پاسش یک ماهه دست اونهاست.ضمن اینکه واسه ایرانیها حداقل همون یکماه طول میکشه.حداقل.اگه دوست دارین میتونین یه سر برین و حضورا بپرسین.اگه به ددلاین نمیرسیدم یک تومن خرج میکردم و میرفتم.هزینشو که در آوردم میشد 800 تومن.البته بلیط هواپیمایی که رزرو کردم اکونومی بود.از این ارزونتر گیر نمیومد.580 تومن.رفت و برگشت به فاصله یک روز.اگه تصمیم به اینکار دارید لیست مدارکو از سایت خودشون در بیارید و به لیست آنکارا توجه نکنید.ببینید تو این لینک که دوستمونم دادن میتونید ببینید که میگه بعد از پایان پروسه یکی دو روز وقت اضافه نیازه که پاستون با پست بهتون برسه.یعنی ممکنه پاستون رو بهتون ندن.شایدم بعد از اینکه پاس رو واسه چسبوندن ویزا بردین منظورشونه.بهر حال یک ریسک 1 میلیونیه فقط.همین. دقت کنید که شما واسه گرفتن ویزا به آنکارا هم باید برید.ولی خوب اینجا یه بار اضافه بایس برید.هر چند تو سایت یکی از وکلای معروف دیروز خوندم که کار پیک آپ ویزا از آنکارا رو انجام میدن.که خوب پس اگه اینجوری باشه فرقش میشه نزدیک 2 تومن!
    ویرایش توسط ali.mm : July 7th, 2012 در ساعت 03:02 PM
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

Junior Member

این سفارت چرا نزدیک به یه ماه که یه لیست پاس ریکوست نداشته؟ اگه کسانی رو که اینجا هستند رو یه نمونه آماری از کل کسانی که برای study permit اقدام کردند فرض کنیم ( که عملا اینطوری هستش) اوضاع یه مقدار نگران کننده میشه. تقریبا یه ماه طول کشیده که تقریبا اکثر بچه های آپریل یه فیدبکی از سفارت بگیرن. اونم فقط در همین حد. تعداد بچه های may یه 30-35 نفری بیشتره. اگه با همین rate بخواد بره جلو... من واقعا نگرانم.

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

متاسفانه کسی پاسخ سوال شما رو نمیدونه.
    سفارت کانادا هم که جز بدترین سفارت های دنیا در زمینه صدور ویزای دانشجوییست. دوستان من تقریبا همشون به راحتی و حداکثر طی مدت یک ماه از زمان مصاحبه ویزای F-1 شونو از سفارت آمریکا گرفتن اما اینور هنوز ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_7730 نمایش پست ها
    این سفارت چرا نزدیک به یه ماه که یه لیست پاس ریکوست نداشته؟ اگه کسانی رو که اینجا هستند رو یه نمونه آماری از کل کسانی که برای study permit اقدام کردند فرض کنیم ( که عملا اینطوری هستش) اوضاع یه مقدار نگران کننده میشه. تقریبا یه ماه طول کشیده که تقریبا اکثر بچه های آپریل یه فیدبکی از سفارت بگیرن. اونم فقط در همین حد. تعداد بچه های may یه 30-35 نفری بیشتره. اگه با همین rate بخواد بره جلو... من واقعا نگرانم.