صفحه 323 از 1547 نخستنخست ... 2232733133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333734238231323 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,221 تا 3,230 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbii نمایش پست ها
    دوستان من الان به سفارت کانادا تو ابوظبی زنگ زدم و تو تلفن گویا به صراحت و واضح میگه که میتوننین برای استیودنت ویزا مدارک رو پست کنین .این قانونی که بچه ها اینجا نوشته بودن باید حتما حضوری بریم ابوظبی از کجا اومده بود و اگه صحت داره و جایی نوشته با این تناقض چه باید کرد..خواهش میکنم اگه کسی میدونه که خیلی دیره....
    اینو یکی از بچه ها بهشون ایمیل زده بود و بهش تو ایمیل گفته بودن. اینکه تو سایتشونم هست یا نه نمیدونم. البته احتمال قوی هم اونی که تلفن گویا میگه مال کسانیه که از خود ابوظبی یا کشورایی که مسئولیتش با ابوظبی هست اقدام میکنن، نه ما و شما. مسئولیت بررسی مدارک ما با آنکاراست. به نظر من صلاح در اینه که شما برای برادرتون از همین آنکارا اقدام کنین.

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط dumanb نمایش پست ها
    خیر نمیشه. هر سفارت دیگه ای باید حضوری برین و با پست نمیشه. اگه هنوز نفرستادین، میتونین دوبی یا یه سفارتخانۀ اروپایی برین که کارتون گره نخوره. نه اینکه لزوما زودتر از آنکارا میشه ولی حداقل بازۀ زمانی مشخصی بهتون میدن و حتما قبل سپتامبر میگیرین. مشکل این روش اینه که اگه پاسپورت رو ازتون بگیرن باید تو همون کشور بمونین تا زمانی که ویزا بگیرین و این میتونه هزینۀ زیادی داشته باشه مگه اینکه پاسپورت رو بهتون برگردونن. تو این مورد هم سیاست سفارتهای مختلف با هم متفاوته و باید قبلش بپرسین.
    ابوظبی پاسپورتو نگه میداره. توی لینکی که زمان بررسی رو زده نوشته دو روز کاری طول میکشه تا ما پاسپورت رو هم با پست بهتون برگردونیم. این یعنی اینکه احتمال قوی پاسپورتو نگه میدارن و باید شخص بمونه اونجا. البته منطقیش هم به نظرم همینه وگرنه خب خیلیا میرفتن از کشورای دیگه ای که سریع جواب میدن اقدام میکردن و بیخودی بقیه سفارتا شلوغ پلوغ میشد. ولی این قانون باعث میشه اغلب از همون جایی اقدام کنن که مسئولیتش باهاشونه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Tourism & Hospitality Management, Gothenburg University

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان :
    چندتا سوال فوری دارم.
    من خواستم مدارک کاری بابامو ترجمه کنم. اول اینکه میخوام بدونم لازم هست یا نه و تاثیری داره؟؟با توجه به اینکه پدر مادرم منو میخوان ساپورت کنند. و اینکه بابای من یه شرکت خصوصی داره اگه فقط همون مدارک شرکت که نشون میده سهام دارند و سمت. کافیه؟ یا چیز دیگه ای هم لازم؟ بعد بازنشستگی هم هست اونم به درد میخوره یا نه ؟؟
    من دانشگاهم 17 سپتامبر شروع میشه با این اوضاع اگه تا آخر هفته بفرستم آنکارا میرسم یا ابوظبی برم؟

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك-ساخت و توليد/تهران مركز

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اینو یکی از بچه ها بهشون ایمیل زده بود و بهش تو ایمیل گفته بودن. اینکه تو سایتشونم هست یا نه نمیدونم. البته احتمال قوی هم اونی که تلفن گویا میگه مال کسانیه که از خود ابوظبی یا کشورایی که مسئولیتش با ابوظبی هست اقدام میکنن، نه ما و شما. مسئولیت بررسی مدارک ما با آنکاراست. به نظر من صلاح در اینه که شما برای برادرتون از همین آنکارا اقدام کنین.
    دوست عزیز برادر کیه ؟من خودم دارم میرم...در ضمن به صراحت اسم ایران رو گفت که فکر کنم منظورش منو شماییم.................!!!!!!

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك-ساخت و توليد/تهران مركز

دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات دقیق و موثق ندارین تز صادر نکنین...من امروز زنگ زدم به سفارت کانادا تو ابوظبی و تو قسمت گویاش واضح میگه که ایرانیا بحرینیا قطریا و.......میتونن مدارک رو پست کنن...

دوست عزیز برادر کیه ؟من خودم دارم میرم...در ضمن به صراحت اسم ایران رو گفت که فکر کنم منظورش منو شماییم.................!!!!!!
    خب حالا چرا میزنی؟؟؟
    من فکر کردم شما همونید که برای برادرتون میخواستید اقدام کنید. و تجربه ای که از گفته های دیگران داشتم رو گفتم. ما هم شنیدیم. هنوز کسی نیومده نتیجه بررسی ویزاشو از ابوظبی اینجا بذاره که ما بدونیم چی میشه. ضمن اینکه من زنگ نزدم ببینم چی میگه دقیقا که بدونم اسم ایرانو گفته یا نه. اگر از ایران هم میشه با پست اقدام کرد که پس دیگه سوال نداره که. بسم الله. بفرست بره. خیلی هم بهتره. زودترم جواب میگیری.
    اینی که من گفتم باید حضوری برین رو یکی از بچه ها با ایمیل پرسیده بود. اون جوابو بهش داده بودن. دیگه اگر خودت یه جواب دیگه گرفتی مسلما باید به جواب خودت اعتماد کنی.
    این لینکو ببین. این بود که میخواست همین کارو بکنه ولی ایمیل این جوابو بهش داده بود. اونم منصرف شد.
    ضمن اینکه پست بعدی دقیقا گفته که این توی سایت سفارت آنکارا هم ذکر شده.
    ویرایش توسط shibaak : July 8th, 2012 در ساعت 11:01 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط idehn نمایش پست ها
    سلام دوستان :
    چندتا سوال فوری دارم.
    من خواستم مدارک کاری بابامو ترجمه کنم. اول اینکه میخوام بدونم لازم هست یا نه و تاثیری داره؟؟با توجه به اینکه پدر مادرم منو میخوان ساپورت کنند. و اینکه بابای من یه شرکت خصوصی داره اگه فقط همون مدارک شرکت که نشون میده سهام دارند و سمت. کافیه؟ یا چیز دیگه ای هم لازم؟ بعد بازنشستگی هم هست اونم به درد میخوره یا نه ؟؟
    من دانشگاهم 17 سپتامبر شروع میشه با این اوضاع اگه تا آخر هفته بفرستم آنکارا میرسم یا ابوظبی برم؟
    مدارک کاری رو به عنوان منبع درآمد ایشون (ساپورترتون) باید ترجمه کنید و بفرستید. اون مدارک بعد بازنشستگی هم خوبه. بذارید. محکم کاریه و خوبه.
    و در مورد ابوظبی هنوز کسی نگفته از اونجا که اقدام کرده چی شده و اینکه ایا باید شخصا برین و پاستونو نگه میدارن و باید بمونین یا اینکه میتونین با پست هم مدارکو بفرستید. اینجا بچه هایی که این قصدو داشتن اطلاعات ضد و نقیض دادن. بهرحال بهتره خودتون شخصا سوال کنید از ابوظبی که به دردسر نخورید.
    ویرایش توسط shibaak : July 8th, 2012 در ساعت 11:03 AM

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط idehn نمایش پست ها
    وقتی پدر شما ساپورتر شماست، مسلما باید مدارکی برای اثبات تمکن مالی ایشون بفرستید. که میتونه شامل هر منبع درآمد و دارایی ایشون باشه. بنابراین هم فیش حقوقی بازنشستگی به درد میخوره و هم مدارک مربوط به شرکت و سهامدار بودنشون.
    اینکه آنکارا بفرستید یا ابوظبی تصمیم با شماست. فعلا فقط تا این حد میدونیم که آنکارا صراحتا اعلام کرده اگر تا 1 جولای نفرستید ما قول نمیدیم ویزاتون به سپتامبر برسه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات دقیق و موثق ندارین تز صادر نکنین...من امروز زنگ زدم به سفارت کانادا تو ابوظبی و تو قسمت گویاش واضح میگه که ایرانیا بحرینیا قطریا و.......میتونن مدارک رو پست کنن...
    نه دوست عزیز بعد از تعطیلی سفارت تو ایران سایت سفارت کانادا در آنکارا به صراحت نوشته بود برای ایرانی ها سایر آفیس ها آماده به کار هستند ولی باید متقاضی در هنگام بررسی حضور داشته باشه! شاید الآن این قانون تغییر کرده باشه چون من خودم تو فکر ابوظبی رفتن بودم با وسواس بررسی کردم!

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_gerami نمایش پست ها
    نه دوست عزیز بعد از تعطیلی سفارت تو ایران سایت سفارت کانادا در آنکارا به صراحت نوشته بود برای ایرانی ها سایر آفیس ها آماده به کار هستند ولی باید متقاضی در هنگام بررسی حضور داشته باشه! شاید الآن این قانون تغییر کرده باشه چون من خودم تو فکر ابوظبی رفتن بودم با وسواس بررسی کردم!
    چیزی که من از این صفحه (سفارت کانادا در امارات) دستگیرم شد اینه که ایرانی ها هم می تونند مدارکشونو یا با پست بفرستن یا به صورت حضوری! فقط 10 تا 20 روز بررسیش بیشتر طول میکشه!!
    خودتون یه نگاهی بندازید:
    http://www.canadainternational.gc.ca...nt.aspx?view=d
    اما از طرفی در این صفحه (سفارت کانادا در ترکیه) به صراحت در FAQ گفته شده:
    آيا می توانم درخواست خود را به قسمت ويزای سفارت کانادای ديگری غير از آنکارا تحويل دهم ؟
    بله ، اما تنها به صورت حضوری . شما بايد شخصاً در سفارت کانادای ديگری که مايل به ارائه درخواست خود به آن جا هستيد ، حضور پيدا کنيد. لطفاً برای اطلاعات بيشتر در مورد ساعات کاری و شرايط لازم برای درخواست رواديد به سايت اينترنتی بخش ويزای سفارت کانادای مربوطه مراجعه نماييد.

دیگر، صلاح کار خویش خسروان دانند!!