صفحه 325 از 1547 نخستنخست ... 2252753153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343353754258251325 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,241 تا 3,250 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

بچه ها یک سوال
    منم پاسپورتم فقط 1 سال اعتبار داره و الان با همین پاسپورت برای ویزا اقدام کردم که تا تیر ماه سال آینده بیشتر اعتبار نداره
    به نظرتون الان پاسم رو عوض کنم اخه یکی از دوستام این کار رو کرد و پاسپورتش 1 هفته ای اومد
    حالا به نظرتون اگر الان پاسپورتم رو عوض کنم با توجه به اینکه من با این پاسپورت فعلی برای ویزا اقدام کردم مدت اعتبار وزام 1 ساله (یعنی تا پایان اعتبار پاسپورت فعلی) می شه یا 4 ساله؟
    برای این می گم که اگر به امید خدا ویزا اومد برای بعدا دچار مشکل نشیم و یکدفه 4 ساله باشه ویزا
    مرسی

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها یک سوال
    منم پاسپورتم فقط 1 سال اعتبار داره و الان با همین پاسپورت برای ویزا اقدام کردم که تا تیر ماه سال آینده بیشتر اعتبار نداره ...
    فکر نمیکنم شما هر موقع بخواید بتونید پاس رو عوض کنید. یادمه قبلا قانونش 6 ماه بود. یعنی از شش ماه به باطل شدن پاسپورت میتونید برای تمدیدش اقدام کنید.
    البته اگر الان هم همون قانون باشه.
    مورد دیگه اینکه شما پاس رو میتونید کانادا هم تمدید کنید. خیلیا هستن که این کارو میکنن چون همه پاسپورتشون چند سال اعتبار نداره.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط m_ordibehesht نمایش پست ها
    اگه مدارکمون رو همزمان به آنکارا و ابوظبی پست کنیم چی میشه؟هرکدوم زودتر پاس ریکوئست اومد می بریم پیش اون
    همچین چیزی نمیشه که. اصلا ببینید منطق چی میگه.
    به ازای هر فرد با اسم و اسپل خاص خودش و پرونده اش، یک شماره پرونده ایجاد میشه و اطلاعات وارد یک سیستم کلی میشه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

بچه ها یک سوال
    منم پاسپورتم فقط 1 سال اعتبار داره و الان با همین پاسپورت برای ویزا اقدام کردم که تا تیر ماه سال آینده بیشتر اعتبار نداره
    به نظرتون الان پاسم رو عوض کنم اخه یکی از دوستام این کار رو کرد و پاسپورتش 1 هفته ای اومد
    حالا به نظرتون اگر الان پاسپورتم رو عوض کنم با توجه به اینکه من با این پاسپورت فعلی برای ویزا اقدام کردم مدت اعتبار وزام 1 ساله (یعنی تا پایان اعتبار پاسپورت فعلی) می شه یا 4 ساله؟
    برای این می گم که اگر به امید خدا ویزا اومد برای بعدا دچار مشکل نشیم و یکدفه 4 ساله باشه ویزا
    مرسی
    پاس من تا اسفند اعتبار داشت یک ماه پیش از ترس سفارت بردم تمدیدش کردم حدودا ۸ روزه با پست اومد در خونه .
    اگر تمدید میکنن پاست رو سریعا تا پاس ریکوئست نشدی ببر .

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    فکر نمیکنم شما هر موقع بخواید بتونید پاس رو عوض کنید. یادمه قبلا قانونش 6 ماه بود. یعنی از شش ماه به باطل شدن پاسپورت میتونید برای تمدیدش اقدام کنید.
    مورد دیگه اینکه شما پاس رو میتونید کانادا هم تمدید کنید. خیلیا هستن که این کارو میکنن چون همه پاسپورتشون چند سال اعتبار نداره.
    به نظر من اگر می تونند الآن تمدید کنند کارشون خیلی راحت تره تا اونجا. چون کانادا هم یک دور باید پاسپورت جدید بگیرند که بیشتر از ایران طول می کشه و بعد هم یک دور باید ویزاشون رو تمدید کنند چون ویزایی که اینجا می گیرند به همون اندازه اعتبار پاسپورت هست. در مورد اینکه اگر وسط پروسه هم ای میل پاس ریکوئستشون بیاد فکر نمی کنم اصلاً مشکلی پیش بیاد چون اینطور که یادمه توی ایمیل به فرد یک فرصت 60 روزه می داد تا پاسپورتش رو تحویل بده برای صدور ویزا...

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    اگه کم تر از یک سال به پایان اعتبارش مونده باشه تعویض می کنند.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

آره الان کمتر از یک سال به پایان اعتبار پاس من مونده
    ولی حالا دو نکته هست و اون اینه که با توجه به اینکه من با پاسپورت قبلیم برای ویزا اقدام کردم
    1. اگر پاس ریکویست بشم با توجه به اینکه عکس پاسپورت قبلی رو هم دادم و پاس جدید شمارش فرق می کنه و اعتبارش و زمان صدور متفاوت مشکلی برای گرفتن ویزا پیش نیاد
    2. ویزای که به من می دن می شه تا پایان همون تیر ماه سال آینده یعنی زمان اعتبار پاسپورت فعلیم یا می شه مثلا چند ساله ؟
    چون فکر می کنم ما وقتی پاس ریکویست میشیم ویزای ما به صورت چاپی با توجه به مشخصات اعتباری که از پاسپورتمون اعلام کردیم صادر میشه و اگر موقع تحویل پاسپورت جدیدی هم ببریم فرقی نکنه درسته؟
    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_masoud نمایش پست ها
    به نظر من اگر می تونند الآن تمدید کنند کارشون خیلی راحت تره تا اونجا. چون کانادا هم یک دور باید پاسپورت جدید بگیرند که بیشتر از ایران طول می کشه و بعد هم یک دور باید ویزاشون رو تمدید کنند چون ویزایی که اینجا می گیرند به همون اندازه اعتبار پاسپورت هست. در مورد اینکه اگر وسط پروسه هم ای میل پاس ریکوئستشون بیاد فکر نمی کنم اصلاً مشکلی پیش بیاد چون اینطور که یادمه توی ایمیل به فرد یک فرصت 60 روزه می داد تا پاسپورتش رو تحویل بده برای صدور ویزا...

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbii نمایش پست ها
    دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات دقیق و موثق ندارین تز صادر نکنین...من امروز زنگ زدم به سفارت کانادا تو ابوظبی و تو قسمت گویاش واضح میگه که ایرانیا بحرینیا قطریا و.......میتونن مدارک رو پست کنن...
    به امارت نمیشه فرستاد اینم دلایلش http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=4&view=d
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...ly-where.asp#i

آره الان کمتر از یک سال به پایان اعتبار پاس من مونده
    ولی حالا دو نکته هست و اون اینه که با توجه به اینکه من با پاسپورت قبلیم برای ویزا اقدام کردم
    1. اگر پاس ریکویست بشم با توجه به اینکه عکس پاسپورت قبلی رو هم دادم و پاس جدید شمارش فرق می کنه و اعتبارش و زمان صدور متفاوت مشکلی برای گرفتن ویزا پیش نیاد
    2. ویزای که به من می دن می شه تا پایان همون تیر ماه سال آینده یعنی زمان اعتبار پاسپورت فعلیم یا می شه مثلا چند ساله ؟
    چون فکر می کنم ما وقتی پاس ریکویست میشیم ویزای ما به صورت چاپی با توجه به مشخصات اعتباری که از پاسپورتمون اعلام کردیم صادر میشه و اگر موقع تحویل پاسپورت جدیدی هم ببریم فرقی نکنه درسته؟
    ممنون
    در مورد سوال اول که دوستمون hope یک قسمت از ای میل پاس ریکوئستی را همین چند صفحه قبل گذاشتند که درش توضیح داده شده اگر بعد از فرستادن درخواست ویزاتون پاسپورتتون رو عوض کردید حتماً هنگام مراجعه به سفارت برای دریافت ویزا به ما اطلاع بدید. حالا حتماً از hope یا بقیه دوستان که پاس ریکوئست شدن بخوایید اون ای میل رو براتون بفرستند تا خودتون هم مطمئن بشید. در مورد دوم البته که ویزای شما را مطابق اعتبار پاسپورت جدیدتون صادر می کنند و فکر نمی کنم ویزا رو قبل از اینکه شما پاسپورت رو ببرید چاپ کنند چون همونطور که خودشون هم در ایمیل اشاره کردند ممکنه شما پاسپورتتون رو در این فاصله عوض کرده باشید. خب شماره پاسپورت هم که روی ویزا هست بنابراین همچین کاری نمی کنند و با یک پاسپورت جدید اعتبار ویزا را مطابق طول مدت تحصیل+3 ماه برای شما صادر می کنند

Junior Member

سلام دوستان
    من این هفته باید همزمان برا caq کبک و study permit اقدام کنم وبفرستم ولی صفرم!
    caq رو رفتم فرمش چیزی نداشت ولی ویزا تو توضیحات نوشته از طریق شرکت های خصوصی ارسال مدارک باید اقدام بشه
    یعنی چی؟ گفتم شاید بلد باشید
    با این وضعیت پذیرش گرفته شده پاییزم میپره؟