1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
دوست عزیز
این اعداد که در جدول مشاهده می کنید اولاً پرونده هستند نه ویزا که بر مبنای افراد شمارش می شه . دوماً اعداد نشان داده شده موجودی پرونده های گروههای مختلف در یک مقطع زمانی است ( اپریل 2012 ) است این جمع 440 که مجموع پرونده هایی است که در مرحله نهایی هستند به معنی کسانی هست که مدیکال دادند و الان در مرحله سکیوریچی چک و غیره هستند و هنوز پاس ریکوئست نشدند . افراد وقتی ویزا میگیرند از جدول موجودی ها حذف می شوند و آمار تجمعی چهار سال نیست که شما با تقسیم تعداد به دوره زمانی فرمودید میشه سالی 110 تا . در مقطع سه ماهه ژانویه تا اپریل اگر می خواهید عملکرد آنکارا رو ببینید لطفاً پست 2450 رو ببینید
کد رشته : 1122 دریافت مدارک در سیدنی : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : آنکارا اینپراسس : 3 سپتامبر 2013 مدیکال : 6 سپتامبر 2013 انجام مدیکال : 14 سپتامبر 2013 اضافه شدن لاین مدیکال : 19 سپتامبر 2013 پاس ریکوئست : 24 دسامبر 2013 ویزا : 9 ژانویه 2014
فكر مي كردم اول تابستان امسال درگير انجام آزمايشات مديكال باشم با توجه به كم كاري آنكارا سناريو پرونده قبليم داره تكرار ميشه اينطور نيست ؟؟
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
امروز از من سابقه بیمه را خواستند و 30 روز فرصت دادند که براشون بفرستم. مشکل اینه که من به اندازه کل سابقه کاریم ، بیمه ندارم ! یعنی 4 سال تمام وقت را نوشته بودم در حالیکه از این 4 سال 3 سال و 3 ماهش بیمه ای است. در حقیقت اون مدت را هم کار می کردم ولی بیمه نبودم . حالا cover letter می گذارم که در ایران ممکن است که مار کنیم ولی بیمه نباشیم . امیدوارم دلیل براشون کافی باشه!!! کسی مورد مشابه من را تجربه کرده ؟
Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
پرونده ایشون ورشو هستش:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...ht=#post620343
ببخشید شما مدرک تحصیلیتون با کارتون همخوانی داره؟ فکر میکنید چرا از شما بیمه خواستن؟
خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی سابقه بیمه میخوان از بچه ها؟ به صورت رندوم عده ایی رو انتخاب می کنن؟
ویرایش توسط HosseinKazemi : July 11th, 2012 در ساعت 01:10 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)