نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 251 از 589 نخستنخست ... 151201241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261301351 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,501 تا 2,510 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    نمیشه گفت خبر خوب برای آنکارایی ها اما به هر حال جای امیدواری و صبر بیشتر http://mokhtari.canparsblog.com/?p=1077#more-1077
    به نظرم این کمکی به یچه های اسکیل ورکرز نمیکند چون این دوستان بیشتر منتظر مدیکال هستند و سلکشن انجام شده ولی برای بچه های کبک و یا کلا کسانی که سایر ویزاها رو تازه میخواهند بگیرند میتونه مفید باشه البته چندین ماه هم طول خواهد کشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    به نظرم این کمکی به یچه های اسکیل ورکرز نمیکند چون این دوستان بیشتر منتظر مدیکال هستند و سلکشن انجام شده ولی برای بچه های کبک و یا کلا کسانی که سایر ویزاها رو تازه میخواهند بگیرند میتونه مفید باشه البته چندین ماه هم طول خواهد کشید.
    البته آرمین جان این رو هم در نظر بگیرید که اون بررسی اولیه که برای ما تو سیدنی و برای بچه های شما تو یکی دو ماه گذشته تو آنکارا انجام شده، بیشتر یک حالت غربالگری داره تا سلکشن برای صدور مدیکال! بعد از این احتمالاً باز هم پرونده ها بررسی دقیقتر میشه تا اگر نیاز به آپدیتی باشه از بچه ها درخواست کنن. کما اینکه تو همین فروم ما، از یکی از بچه های ورشو جدیداً درخواست سوابق بیمه کردن! درسته خیلی از ماها منتظر مدیکال هستیم ولی متاسفانه من بعید می دونم بشه با خیال راحت گفت اکثر ماها تو مرحله سلکشن هستیم!!! (ایکاش می شد همچین چیزی گفت، حداقل اونجوری راحتتر این انتظار رو تحمل می کردیم!)

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    البته آرمین جان این رو هم در نظر بگیرید که اون بررسی اولیه که برای ما تو سیدنی و برای بچه های شما تو یکی دو ماه گذشته تو آنکارا انجام شده، بیشتر یک حالت غربالگری داره تا سلکشن برای صدور مدیکال! بعد از این احتمالاً باز هم پرونده ها بررسی دقیقتر میشه تا اگر نیاز به آپدیتی باشه از بچه ها درخواست کنن. کما اینکه تو همین فروم ما، از یکی از بچه های ورشو جدیداً درخواست سوابق بیمه کردن! درسته خیلی از ماها منتظر مدیکال هستیم ولی متاسفانه من بعید می دونم بشه با خیال راحت گفت اکثر ماها تو مرحله سلکشن هستیم!!! (ایکاش می شد همچین چیزی گفت، حداقل اونجوری راحتتر این انتظار رو تحمل می کردیم!)
    حسین جان به نظرم سلکش انجام شده است اینو میشه از لیستی که یکی از وکلا اعلام کرده بود که گفته بود دادگاه معرفی کرده فهمید ضممن اینکه گفته بودند همه رو تعیین تکلیف می کنند تا پایان ماه جون. در واقع لیستی قبولیها رو که من اسمشو رو میذارم تعیین تکلیف شده ها که البته در مورد 38 رشته ایها بود ولی باید در نظر داشت که خیلی ها رو در انکارا به دلیل عدم انطباق شغلی رد کردند ولی اگر کسی امتیاز کم داشت ابتدا با امتیاز ریجکت میشد. باید منتظر فهرست جدید آنکارا بود که اونجا لیست فاینالیز همه گروها میاد. البته کاملا درست میگی ابدیت چیزی که برای خیلی از پرونده ها خواهند خواست ولی میتونه همزمان با مدیکال هم باشه. مخلصیم.

حسین جان به نظرم سلکش انجام شده است اینو میشه از لیستی که یکی از وکلا اعلام کرده بود که گفته بود دادگاه معرفی کرده فهمید ضممن اینکه گفته بودند همه رو تعیین تکلیف می کنند تا پایان ماه جون. در واقع لیستی قبولیها رو که من اسمشو رو میذارم تعیین تکلیف شده ها که البته در مورد 38 رشته ایها بود ولی باید در نظر داشت که خیلی ها رو در انکارا به دلیل عدم انطباق شغلی رد کردند ولی اگر کسی امتیاز کم داشت ابتدا با امتیاز ریجکت میشد. باید منتظر فهرست جدید آنکارا بود که اونجا لیست فاینالیز همه گروها میاد. البته کاملا درست میگی ابدیت چیزی که برای خیلی از پرونده ها خواهند خواست ولی میتونه همزمان با مدیکال هم باشه. مخلصیم.
    آرمین جان میدونی این فهرست پرونده ها (inventory) چند وقت یکبار به روز میشه؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    آرمین جان میدونی این فهرست پرونده ها (inventory) چند وقت یکبار به روز میشه؟
    نمیدونم دقیقا حسین جان ولی فکر کنم هر 3 ماه یکبار باشه یعنی بعدیش باید دو ماه دگه بیاد بیرون

تو این فروم یکی این مطلب رو نوشته

It has been almost a month that I can't access my ECAS but hey guess what?

I just received today an email from CEM and they are requesting for our passports because our visas for PR are ready to be issued.

It seems that if you can't access your ECAS is a good sign after all!

God is good all the time!

خوش به حالش! مشکل ecase همچنان پابرجاست برای من
    ویرایش توسط try hard : July 17th, 2012 در ساعت 09:35 PM

Junior Member

Smile پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    تو این فروم یکی این مطلب رو نوشته

It has been almost a month that I can't access my ECAS but hey guess what?

I just received today an email from CEM and they are requesting for our passports because our visas for PR are ready to be issued.

It seems that if you can't access your ECAS is a good sign after all!

God is good all the time!

خوش به حالش! مشکل ecase همچنان پابرجاست برای من
    من ایمیل زدم به CIC و مشکل رو گفتم و ازشون پرسیدم پرونده ام کجا ارسال شده همین سوال رو از ورشو و آنکارا هم پرسیدم.
    مشکل Ecase حل شد. آنکارا جواب نداد، ورشو ایمیلم رو برای آنکارا forward کرد و CIC گفت پرونده ام آنکاراست.

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan874 نمایش پست ها
    من ایمیل زدم به CIC و مشکل رو گفتم و ازشون پرسیدم پرونده ام کجا ارسال شده همین سوال رو از ورشو و آنکارا هم پرسیدم.
    مشکل Ecase حل شد. آنکارا جواب نداد، ورشو ایمیلم رو برای آنکارا forward کرد و CIC گفت پرونده ام آنکاراست.
    منم به cic ایمیل زدم هنوز جواب ندادند

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نمیدونم دقیقا حسین جان ولی فکر کنم هر 3 ماه یکبار باشه یعنی بعدیش باید دو ماه دگه بیاد بیرون
    دفعه قبل که ژانویه اومده بود ..... 6 7 ماه پیش ...
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

یه خبر خوب و جالب
    من برای مشکل ایکیس به cic ایمیل زده بودم جوابم رو دادند.
    فامیلیم یه پسوندی داشت که سالها پیش حذفش کرده بودم اونا بهم گفتند که من با این پسوند چکش کنم.
    و وقتی وارد شدم دیدم از 10 جولای اینپراسس شدم از نوع واقعی

حالا جریان پسوند چی می تونه باشه... من 5 امتیاز از عمه ام گرفتم که سیتزن کاناداست و فامیلیش پسوند داره فکر کنم برای این فامیلی من رو هم عوض کردند. چون من تا قبل از اینکه مشکل ایکیس داشته باشم با فامیلی تنها می تونستم چک کنم.

حاالا به نظرتون باید بهشون بگم که من پسوند رو حذف کردم. بعدا خدا خواست برای ویزا مشکل ایجاد نمیشه که با پاسپورتم فرق می کنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)