جدول رو که داشتم نگاه می کردم، یه نکته شاید جالب اینه که از 13 نفر ریجکتی، فقط 4 نفرشون از کسایی اند که به سفارت تهران فرستاده بودن مدارک رو؛ و همه ی این 4 نفر هم یک فایل immigration باز داشتند.
شاید آفیسرهای آنکارا وضعیت ایرانی ها و مثلا BS رو دارند با ترکیه یا بقیه کشورها مقایسه می کنند، که خوب معلوم هستش خیلی بدتر میشه!!
دیروز از سفارت کانادا توی آنکارا با من تماس گرفتن گفتن ایمیلم رو می خوان. در صورتی که من ایمیل رو داده بودم و در غیر این صورت فرم اصلا ولیدیت نمی شد. خلاصه گفت منتظر ایمیل ما باشید. اما هنوز خبری نیست. می گم شاید هول شده باشم ایمیل رو اشتباه داده باشم! اگه به همون شماره زنگ بزنم جواب می دن؟ 22 می رسیده بود مدارکم.
خیلی عجیبه. به نظرم که جواب نمی دن. شما هم ایمیل بزنید با اون ایمیلتون و هم فاکس که مثلا در تاریخ فلان با من تماس گرفتید برای ادرس ایمیلم... این هم ایمیل من هست. یادتون نره هرچی اطللاعات از قبیل اسم و فامیل و شماره پاسپورت و تاریخ تولدم دارید به این نامه هاتون ضمیمه کنید.
اگرم دوست داشتید اطلاعاتتون و در جدول وارد کنید.
موفق باشید.![]()
متشکرم بابت پیشنهادتون. می شه راهنماییم کنید به چه ایمیلی باید میل بزنم؟
نوشته اصلی توسط sabioli;82469
0
دیروز از سفارت کانادا توی آنکارا با من تماس گرفتن گفتن ایمیلم رو می خوان. در صورتی که من ایمیل رو داده بودم و در غیر این صورت فرم اصلا ولیدیت نمی شد. خلاصه گفت منتظر ایمیل ما باشید. اما هنوز خبری نیست. می گم شاید هول شده باشم ایمیل رو اشتباه داده باشم! اگه به همون شماره زنگ بزنم جواب می دن؟ 22 می رسیده بود مدارکم.
اصلا بعید نیستا..... که قاطی کرده باشند
والا من تا حالا به سفارت میل نزدم نمی دونم به کدوم ایمیل باس زد. دوستان دیگر لطفا راهنمایی کنن.
اگر ای میل را اشتباه داده باشید و آدرسی که دادید مربوط به شخص دیگه ای نباشه اونها وقتی به شما ای میل می زنند (با همون آدرس اشتباهی که دادید) براشون پیغامی می ده که این آدرس اشتباهه. و چون یک بار به دلیل نداشتن ای میل شما ، با شما تماس گرفته اند به راحتی می تونند با شما تماس بگیرند و ازتون آدرس ای میل بخوان.
اینقدر نگران نباشید .
ای بابا اینا چرا این جوری میکنن؟ ببینید من تقربیا مطمئنم که منظورشون من بوده چون که من هم 22 می مدارکم رسیده اونجا و این که ایمیلم تغییر کرده ... هر چی ایمیل و فکس هم زدم جواب ندادن اینا.
میگم اگه خواستید ایمیل بزنید بیاید اولش یه هماهمنگی با هم بکنیم.چون من خیلی استرس این رو دارم.
ممنون
ویرایش توسط setareh21 : July 21st, 2012 در ساعت 07:44 PM دلیل: کلمات نامناسب
علاقه مندی ها (Bookmarks)