سلام، امروزpass request شدم، 19 جون مدارکم رسیده بود سفارت، 27000 تا فاند داشتم و 15 میلیون هم bsداده بودم، رشته ام مطالعات ترجمه و توی سابجگت هم توی پراتزsn زده بودند، به امید سبز شدن و شادی همه ی دوستان.
سلام، امروزpass request شدم، 19 جون مدارکم رسیده بود سفارت، 27000 تا فاند داشتم و 15 میلیون هم bsداده بودم، رشته ام مطالعات ترجمه و توی سابجگت هم توی پراتزsn زده بودند، به امید سبز شدن و شادی همه ی دوستان.
ببخشید در بین دوستانی که ایمیل information/doc request رو گرفتن کسی بوده که خود مقاله ها رو هم اتچ نکرده باشه؟
من فقط می تونم اسمشونو بنویسم؛ اگه بخوام همشونو اتچ کنم اصلن تو یه ایمیل جا نمیشه. اگه کسی تجربه ی مشابهی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
با تشکر
بله
ما نفرستادیم. یعنی چند نفر را می شناسم که فقط اسم مقاله را نوشتیم چون به نظرم آفیسر نه سوادشو داره و نه صلاحیت علمی به رسیدگی به مقالات را داره
فقط باید بدونه که مقالات چیا بوده ما هم بهش گفتیم این لیست مقالات هست .
البته دوستانی هم که خود مقاله را اتچ کردند کار اشتباهی نکردند . نهایتن آفیسر نمی تونه بفهمه این مقالات چیه و نمی خونه.
خطاب به akarimi85
مرج کردن فایل پی دی اف مقالاتتون میتونه یه راه حل باشه و یااینکه همشون رو به صورت زیپ در بیارید و در متن ایمیل علاوه بر ذکر لیست مقالات اشاره کنید که خود مقالات رو هم میتونند در فایل زیپ اتچ شده بیابند (که راه دوم رو خیلی پیشنهاد نمیکنم)
بله 35 روزه، برای خودمم باور کردنی نیست، ازمن نه مدرک خواسته بودند و نه اطلاعات، اسپانسرم هم مادر پدرم بودند که بازنشسته اند ولی فقط ازشون یه تعهد نامه ی محضری و گواهی مستمری بازنشستگی که مبلغ هم توش ذکر نشده بود گذاشته بودم، همه ی مدارکمم کامل بود، عدم سو پیشینه، سی وی، استادی پلن، کارنامه ی تافل، مدارک ترجمه شده ی تحصیلی هم گذاشته بودم.
در کنار مرج کردن فایل پی دی اف مقالاتتون که به نظر من راه خوبیه لینک رو هم بزارید ضرری نداره(کار از محکم کاری که عیب نمیکنه عزیز ) به هر حال اینا باعث میشه که اگه به هر دلیلی لازم داشتن که فایل کامل مقالاتتون رو داشته باشند امکانش براشون فراهم بشه چون واقعا اینکه چی داخل اون ساختمان سفارت میگذره برای کسی معلوم نیست
خواهش
علاقه مندی ها (Bookmarks)