نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.
من الان ایملیم را چک کردم
و 9 ساعت پیش Pass Request شدم. بعد از 42 روز. من 12 June فرستاذم. لطفا اگر میشه اسمم را در لیست سبز کنید.
در ضمن من یک بار 18 March فرستاده بودم و May 22 ریجکت شدم. اگر خدایی ناخواسته ریجکت شدید بازم اقدام کنید.
واقعا که سفارت با این ترتیب pass request که در پیش گرفته قصد داره همه رو هر روز 24 ساعته پای کامپیوتر بشونه
شما رو به خدا پرش نکنین از روی بچه های آپریل و می ، آسیاب به نوبت
گرچه باید اعتراف کنم
هر چی خبر pass request بیشتر می شنویم روحیه می گیریم
ولی به نظر میاد برای رشته های علوم پایه یا انسانی خیلی راحت و سریعتر ویزا میدن ؟!
ویرایش توسط kleeblatt_87 : July 24th, 2012 در ساعت 06:57 PM
ممنونم
من پاسپورتم و عوض کردم چون شهریور باطل میشد و این ظاهرا مهمه (بعنی آدم های باتجربه در زمینه مهاجرت این را به من گفتند)
من در اپلیکشین اول نامه فاند نداشتم و از استادم خواستم که نامه را یک مقدار قوی تر برام بفرسته، یعنی بگن که می خوان من حتما بیام.
برای ساپورتر هم مدارک بیشتری گذاشتم و مثلا مدارک کاری بیشتری گذاشتم و فیش حقوقی ساپورتر را هم گذاشتم.
من یه سوال داشتم...
من تو فرم هایی که فرستادم اسمی از اسپانسر نیاوردم ولی bs هایی که فرستادم مربوط به حساب بابامه....به نظرتون این ایرادی ایجاد می کنه؟
به نظرتون من ایمیل بزنم و بهشون بگم که بابام ساپورتم خواهد کرد...با توجه به اینکه من فول فاند هستم اینکه من bs ای مربوط به خودم رو ارایه ندادم برام مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون...
علاقه مندی ها (Bookmarks)