صفحه 340 از 974 نخستنخست ... 240290330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350390440840 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,391 تا 3,400 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط icomet نمایش پست ها
    اگر مایل به فرستادن مقالات هستید. برای کمتر شدن size ان میتونید همه انهارا تو یک file pdf بزارید و در صفه اول اون اسمه مقالتو بیارید. اگر باز هم میخواهید size این file را کم کنید میتونید برای ساخت file pdf از فرمت های pdf جدید مثله adobe acrobat pdf 9.0 استفاده کنید.
    می تونید فقط صفحه اول هر مقاله رو بفرستید.
    ...و سر انجام از آن پرهیزگاران است: ...والعاقبه للمتقین

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط smhz نمایش پست ها
    می تونید فقط صفحه اول هر مقاله رو بفرستید.
    وقتی گفته List of Publications یعنی فقط عنوان ها رو بفرستید کافیه.
    نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.

Junior Member

من الان ایملیم را چک کردم

و 9 ساعت پیش Pass Request شدم. بعد از 42 روز. من 12 June فرستاذم. لطفا اگر میشه اسمم را در لیست سبز کنید.

در ضمن من یک بار 18 March فرستاده بودم و May 22 ریجکت شدم. اگر خدایی ناخواسته ریجکت شدید بازم اقدام کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    وقتی گفته List of Publications یعنی فقط عنوان ها رو بفرستید کافیه.
    منم وقتی که به عنوان دقیق ایمیلشون نگاه کردم دیدم نوشته list of publications پس برای مواردی که تونستم لینکشونو پیدا کنم لینک رو هم میفرستم و برای بقیه فقط اسم مقالرو می نویسم.
    دوستان ممنون از راهنماییتون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman mafi نمایش پست ها
    تبریک به همه بچه هایی که سبز شدن
    یه سوال دارم از دوستانی متاهل هستن. می خواستم بدون که پول چقدر واریز کردین؟ نفر اصلی 158 تومن می خواد، برای همسر چقدر باید واریز کرد؟
    مرسی

دوست عزیز
    من 28 می سابمیت کردم و 158 تومن برا خودم و 95 تومن هم برای ویزیتوری خانمم پرداخت کردم چند روز پیشم پاس ریکوئست شدم. بعید میدونم قیمتا تغییری کرده باشن

نقل قول نوشته اصلی توسط maralT نمایش پست ها
    من الان ایملیم را چک کردم

و 9 ساعت پیش Pass Request شدم. بعد از 42 روز. من 12 June فرستاذم. لطفا اگر میشه اسمم را در لیست سبز کنید.

در ضمن من یک بار 18 March فرستاده بودم و May 22 ریجکت شدم. اگر خدایی ناخواسته ریجکت شدید بازم اقدام کنید.
    تبریک می گم بهتون..... میشه لطفا بگید چه تغییری توی اپلیکیشنتون که قبلا ریجکت شده بود دادین که تونستین ایندفعه موفق بشین؟

واقعا که سفارت با این ترتیب pass request که در پیش گرفته قصد داره همه رو هر روز 24 ساعته پای کامپیوتر بشونه
    شما رو به خدا پرش نکنین از روی بچه های آپریل و می ، آسیاب به نوبت
    گرچه باید اعتراف کنم
    هر چی خبر pass request بیشتر می شنویم روحیه می گیریم
    ولی به نظر میاد برای رشته های علوم پایه یا انسانی خیلی راحت و سریعتر ویزا میدن ؟!
    ویرایش توسط kleeblatt_87 : July 24th, 2012 در ساعت 06:57 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    تبریک می گم بهتون..... میشه لطفا بگید چه تغییری توی اپلیکیشنتون که قبلا ریجکت شده بود دادین که تونستین ایندفعه موفق بشین؟
    ممنونم
    من پاسپورتم و عوض کردم چون شهریور باطل میشد و این ظاهرا مهمه (بعنی آدم های باتجربه در زمینه مهاجرت این را به من گفتند)
    من در اپلیکشین اول نامه فاند نداشتم و از استادم خواستم که نامه را یک مقدار قوی تر برام بفرسته، یعنی بگن که می خوان من حتما بیام.
    برای ساپورتر هم مدارک بیشتری گذاشتم و مثلا مدارک کاری بیشتری گذاشتم و فیش حقوقی ساپورتر را هم گذاشتم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط maralT نمایش پست ها
    ممنونم
    من پاسپورتم و عوض کردم چون شهریور باطل میشد و این ظاهرا مهمه (بعنی آدم های باتجربه در زمینه مهاجرت این را به من گفتند)
    من در اپلیکشین اول نامه فاند نداشتم و از استادم خواستم که نامه را یک مقدار قوی تر برام بفرسته، یعنی بگن که می خوان من حتما بیام.
    برای ساپورتر هم مدارک بیشتری گذاشتم و مثلا مدارک کاری بیشتری گذاشتم و فیش حقوقی ساپورتر را هم گذاشتم.
    CV را هم گذاشته بودم.

Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک در حرارت و سیالات، University of Alberta

من یه سوال داشتم...
    من تو فرم هایی که فرستادم اسمی از اسپانسر نیاوردم ولی bs هایی که فرستادم مربوط به حساب بابامه....به نظرتون این ایرادی ایجاد می کنه؟
    به نظرتون من ایمیل بزنم و بهشون بگم که بابام ساپورتم خواهد کرد...با توجه به اینکه من فول فاند هستم اینکه من bs ای مربوط به خودم رو ارایه ندادم برام مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    ممنون...