صفحه 2993 از 5471 نخستنخست ... 19932493289329432983298429852986298729882989299029912992299329942995299629972998299930003001300230033043309334933993 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,921 تا 29,930 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

با سلام
    الان فروم 29 تایی هارو نگاه میکردم 2 نفر پاس ریکوست و از 1 نفر هم کپی پاس خواستن فکر کنم حتی با وجود شکایت ها چیزی برای 38 تایی ها تغییر نکرده؛ و نحوه پروسس به صورت قبل ادامه داره. امیدوارم یه اتفاقی هم اینجا بیافته هرچند بعید میدونم!! البته همه اون دوستان مدت زیادی از مدیکالشون گذشته بوده و در جواب پیگیری موفق به گرفتن جواب شدن. البته باعث خوشحالی هست؛ ولی با تغییر شرایط، انتظار شروع پروسس 38 تایی هارو داشتم. ولی فکر کنم این مدیکالها یه جورایی معنی سرگرمی و کنترل فشار شکایت های 38 تایی هارو داشت. و با توجه به اینکه میتوان یه زمان 8 9 ماهه رو اختصاص به مرحله بعد از مدیکال داد؛ میتونه یه زرنگی ناب دیگه از جناب وزیر باشه!
    با آرزوی موفقیت!!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya09 نمایش پست ها
    با سلام
    الان فروم 29 تایی هارو نگاه میکردم 2 نفر پاس ریکوست و از 1 نفر هم کپی پاس خواستن فکر کنم حتی با وجود شکایت ها چیزی برای 38 تایی ها تغییر نکرده؛ و نحوه پروسس به صورت قبل ادامه داره. امیدوارم یه اتفاقی هم اینجا بیافته هرچند بعید میدونم!! البته همه اون دوستان مدت زیادی از مدیکالشون گذشته بوده و در جواب پیگیری موفق به گرفتن جواب شدن. البته باعث خوشحالی هست؛ ولی با تغییر شرایط، انتظار شروع پروسس 38 تایی هارو داشتم. ولی فکر کنم این مدیکالها یه جورایی معنی سرگرمی و کنترل فشار شکایت های 38 تایی هارو داشت. و با توجه به اینکه میتوان یه زمان 8 9 ماهه رو اختصاص به مرحله بعد از مدیکال داد؛ میتونه یه زرنگی ناب دیگه از جناب وزیر باشه!
    با آرزوی موفقیت!!
    سلام
    من هم واقعا از کارهای اقای وزیر سر در نمیارم...قبلا هم من اینجا نوشتم که تند تند اینپراسس کردن ما هم در 3 ماهه اول سال روی نقشه بوده به هر حال دستش درد نکنه پروندمون رفت جلو در اون مرحله و اینپراسس شدیم ولی باز دچار رکود شدیم...البته اونها قرار بود تا ماه جون پرونده های ما رو ریویو کنن طبق اون ایمیلی که یکی از دوستان گذاشته بودن احتمالا حالا یکی دو ماه هم میرن سراغ کارهای دیگه و دوباره میان سروقت پرونده های ما.....قضیه سهمیه ویزا هم بود که خوب این هم در نحوه پراکنش مدیکال در طول سال شاید تاثیر بذاره.......خلاصه نمیدونم ما که همش داریم صبر میکنیم ولی اگر یکی پیدا میشد میگفت مهاجرهای عزیز فعلا داریم فلان کار رو انجام میدیم و در تاریخ فلان میایم سراغ پرونده های شما و تا تاریخ فلان سعی میکنیم مدیکالاتون رو بدیم و تا تاریخ فلان ویزاهاتون رو بدیم چه عالی میشد

همش 5 ماه به پایان سال 2012 مونده و این قضیه منو نگران میکنه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD Civil

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    همش 5 ماه به پایان سال 2012 مونده و این قضیه منو نگران میکنه
    والا هرچی زودتر این 2012 تموم شه فکر کنم زودتر از بلاتکلیفی در بیایم. اقلا ظرفیت سال 2013 زودتر اعلام میشه و تکلیف زودتر معلوم میشه. اون وعده ی اولیه ی مستر کنی که گفته بود همه ی 38 رشته ای ها تا آخر 2013 ویزا می گیرن هم صحتش معلوم میشه.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط nimz نمایش پست ها
    والا هرچی زودتر این 2012 تموم شه فکر کنم زودتر از بلاتکلیفی در بیایم. اقلا ظرفیت سال 2013 زودتر اعلام میشه و تکلیف زودتر معلوم میشه. اون وعده ی اولیه ی مستر کنی که گفته بود همه ی 38 رشته ای ها تا آخر 2013 ویزا می گیرن هم صحتش معلوم میشه.
    درسته
    ولی تضمین صحت صحبتای اونو کی میده..
    الان توییتش رو نگاه کنین همش جلسه و میزگرد و کنفرانس مطبوعاتی راجع به immigration reform داره

22jul JulJason Kenney ‏@kenneyjason
    Did great roundtable in Etobicoke hosted by @TedOpitz w/ folks from several cultural communities on our pro-growth immigration reforms.

Collapse

اگه همین community ها که میگه مخش رو بزنن چی؟؟....

نقل قول نوشته اصلی توسط nimz نمایش پست ها
    اون حرف زیاد زده ولی عمل تو کارش نبوده تا حالا
    - 6 تا 12 ماهه کار انجام میشه
    - سکیوریتی چک ایرانیها بیشتر طول میکشه
    - ...
    فایل نامبر اول : جون 2009 - فایل نامبر دوم : سپتامبر 2009 - اینپراسس با اطلاعات قبلی : نوامبر 2011 - ارسال فایل به ورشو : دسامبر 2011
    اینپراسس : ژانویه 2009 - مدیکال : آگوست 2012 - پاس ریکوئست : مارچ 2013 ویزا : آپریل 2013 لند :جون 2013

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    اون حرف زیاد زده ولی عمل تو کارش نبوده تا حالا
    - 6 تا 12 ماهه کار انجام میشه
    - سکیوریتی چک ایرانیها بیشتر طول میکشه
    - ...
    هر بهانه ای در مورد تاخیر پرونده ما ایرانی ها می گیرن که اولینش همین سیکیوریتی چک هست
    too much love will kill you

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    هر بهانه ای در مورد تاخیر پرونده ما ایرانی ها می گیرن که اولینش همین سیکیوریتی چک هست
    سلام وحید جان

خوبی؟ من آخر نفهمیدم این سکوریتی چک دقیقا چطوری انجام میشه!!؟؟ اطلاعاتی داری؟ سیستماتیکه روی یک شبکه خاص یا تک تک از کشورهایی بهشون سفر شده استعلام میکنن!!!؟؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام وحید جان

خوبی؟ من آخر نفهمیدم این سکوریتی چک دقیقا چطوری انجام میشه!!؟؟ اطلاعاتی داری؟ سیستماتیکه روی یک شبکه خاص یا تک تک از کشورهایی بهشون سفر شده استعلام میکنن!!!؟؟
    این خیلی مبهمه و کسی اطلاع دقیقی نداره ولی تا جایی که من شنیدم فقط از کشورهایی استعلام می کنند که از ۶ ماه بیشتر ساکن باشیم و قطعا روشهایی هم واسه در آوردن آمار ماها تو ایران هم دارند و چون دسترسی به این آمار سخته می گن این پروسه واسه ماها زمان بر هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام وحید جان

دوستان کسی آشنایی فامیلی رفیقی تو ورشو نداره یه سر پاشه بره اون سفارت خراب شده ببینه برنامشون واسه ما 38 تایی بدبخت چیه
    همه چی واسه گروه ما دوباره متوقف شده. چیکار کنیم ؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط SKYGIFT نمایش پست ها
    دوستان کسی آشنایی فامیلی رفیقی تو ورشو نداره یه سر پاشه بره اون سفارت خراب شده ببینه برنامشون واسه ما 38 تایی بدبخت چیه
    همه چی واسه گروه ما دوباره متوقف شده. چیکار کنیم ؟
    فامیل یکی از بچه های فروم رفته که راهش ندادن بره داخل و دست از پا دراز تر بگشته

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)