صفحه 342 از 974 نخستنخست ... 242292332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352392442842 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,411 تا 3,420 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط turaj1 نمایش پست ها
    همینطوره! چون توی 30 روز گرفته (از 35 روز - 5 روز هم میکشه مدارک برسه سفارت ...).

امکان داره پروسه سکیوریتی چک رو طی نکرده ...
    شاید هم سابقه سفر به کانادا یا آمریکا داشتند

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

البته همسر من سابقه سفر به آمریکا و کانادا هم دارند اما بعد 11 هفته هنوز جوابی برامون نیومده. شاید هم بررسی پرونده ویزای خود من طول کشیده و گذاشتند هردومون رو باهم جواب بدن (هرچند یه شینگن داشتم تو پاسم). چون ار من سوال هم پرسیدن اما از همسرم نه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    material eng

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    ببخشید در بین دوستانی که ایمیل information/doc request رو گرفتن کسی بوده که خود مقاله ها رو هم اتچ نکرده باشه؟
    من فقط می تونم اسمشونو بنویسم؛ اگه بخوام همشونو اتچ کنم اصلن تو یه ایمیل جا نمیشه. اگه کسی تجربه ی مشابهی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
    با تشکر
    بله من هم فقط اسم مقالات رو دادم. اصلا هم لزومی نداره اطلاعات زیادی بدید و حساس کنید کارتون رو. به نظر من فقط اسم مقالات رو بدید واطلاعات زیادی ندید.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    با عرض تبریک
    به نظر من به طور قطع رشتشون خیلی تاثیر گذاره چون سختگیری های رشته های دیگه رو نداره مطمینن
    اگر درست یادم باشه یکی از بچه ها هم بود که رشته اش publication بود که اونم از نظر سخت گیری هیچی نداره. و البته ایشون رد شدن.
    یا رشتۀ عجیب و غریب شیباک که در همین حوزه های ترجمه ست (اگر درست یادم باشه) و هنوز خبری نیست از ویزاش.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط desa_zade نمایش پست ها
    شاید هم سابقه سفر به کانادا یا آمریکا داشتند
    ببینید اگر به سابقۀ سفر بود احتمالا ویزای من باید می اومد تا الان.
    فکر نمیکنم هیچکدوم از این موارد به تنهایی به اون صورت تاثیرگذار باشن.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman mafi نمایش پست ها
    مرسی از توجهتون و تبریک بابت ویزاتون
    پس 158 + 95
    البته 95 برای ویزای یک بار وروده (single) برای چندبار ورود (Multiple) من 195 برای همسرم ریختم +158 خودم

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    با عرض تبریک
    به نظر من به طور قطع رشتشون خیلی تاثیر گذاره چون سختگیری های رشته های دیگه رو نداره مطمینن
    من هم رشته ام ادبیات انگلیسی هست. اگه قرار به این بود که من توی May فرستادم (31 البته) ولی باز 20 روز جلوترم. شانسیه. و یا عواملی دخیلن که ما ازشون بی خبریم (که بعید میدونم)

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamfree2 نمایش پست ها
    من یه سوال داشتم...
    من تو فرم هایی که فرستادم اسمی از اسپانسر نیاوردم ولی bs هایی که فرستادم مربوط به حساب بابامه....به نظرتون این ایرادی ایجاد می کنه؟
    به نظرتون من ایمیل بزنم و بهشون بگم که بابام ساپورتم خواهد کرد...با توجه به اینکه من فول فاند هستم اینکه من bs ای مربوط به خودم رو ارایه ندادم برام مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    ممنون...
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnamfree2 نمایش پست ها
    بحث همینه که من اشتباه کردم و تو اون فرم خودم رو انتخاب کردم....به نظرتون من ایمیل بزنم و بهشون بگم این موضوع رو یا با توجه به شرایطم منتظر بمونم ببینم چی میشه؟
    فعلن هیچ کاری نمی تونید بکنید.
    چون ای میل شما را هم نمی خونند. مگر اینکه خودشون از شما مدرکی خواسته باشند.
    باید منتظر باشید ببینید نتیجه چی می شه. معمولن این جور موقع ها ازتون مدارک اضافه می خان.

Junior Member

دوستان عزیز

در جواب ایمیل سوالهایی که پرسیدن، نامه فاندی که بعد از ارسال مدارکم به دستم رسیده رو بذارم مشکلی نیست؟
    یا اینکه مسایل مالی رو رد کردم دیگه نیازی به این کار نیست
    ممنون

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

نقل قول نوشته اصلی توسط eli_16842 نمایش پست ها
    دوستان عزیز

در جواب ایمیل سوالهایی که پرسیدن، نامه فاندی که بعد از ارسال مدارکم به دستم رسیده رو بذارم مشکلی نیست؟
    یا اینکه مسایل مالی رو رد کردم دیگه نیازی به این کار نیست
    ممنون
    اونو هم بذار بهتره. من خودم هم همین کارو کردم
    نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.