ببینید دوستان اعتقاد دارن که ایمیل ها رو نمیخونن. منم همینجوری فکر میکردم.اما از زمانی که بدون گواهی عدم سوء پیشینه پاس ریکوئست شدم، حدس میزنم که میخونن اما جواب نمیدن. من فردای اون روزیکه مدارکمو پست کردم، ایمیل زدم به سفارت که متاسفانه این گواهی رو فراموش کردم بفرستم. هروقت که بگین گواهی رو براتون پست میکنم. شاید اونا هم دیدن این ایمل رو و دیگه درخواست نکردن! نمیدونم!
بهرحال ایمیلشون اینه:re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
موفق باشید
من امروز پاس ریکوئست شدم. فرصت مطالعاتی .(work permit)
6 Feb. مدارک را ارسال کردم. با آرزروی سبز شدن برای همه دوستان دانشجو.
سلام
من واسه سپتامبر 2012 با پذیرش دکترای برق دانشگاه مکمستر برای ویزا اپلای کرده بودم و 23 جولای پاس ریکوئست شدم.
دو هفته پیش هم یه پذیرش از واترلو گرفتم ولی هنوز اکسپتش نکردم و دلم می خواد که واترلو رو برم.
حالا کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چجوری میتونم با استفاده از ویزایی که با پذیرش مکمستر گرفتم پس از ورود به خاک کانادا برم واترلو؟
آیا میتونم بلافاصله که از هواپیما پیاده شدم سرمو بندازم پایین به جای مکمستر برم واترلو ثبت نام کنم؟
طبق راهنمایی های قبلی دوستان،شما کافیه در فرودگاه به افسر مسئول صدور study permit ،به جای نامه ی پذیرش مکمستر،نامه ی پذیرش واترلو رو نشون بدید.اینجوری study permit شما برای دانشگاه واترلو صادر میشه و شما می تونید واترلو ثبت نام کنید.در ویزا از دانشگاهی که شما برای ویزا اقدام کردید صحبتی نمیشه.
بچه ها دقیقا از کجا می فهمید که پاس ریکوئست شدید؟
ایمیل واستون می اد؟
جایی تو سایت سفارت چک باید کرد.
ببخشید سوالم ابتدایی بود :دی
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
واسه صدور study permit حتما بايد پذيرش هم باشه؟ اگه بايد باشه با كپي پذيرش هم study permit ميدن يا فقط اصلش بايد باشه؟ آخه من اصل پذيرشمو فرستادم سفارت و معلوم نيست كه مداركمو به اين زوديا برگردونن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)