خوب یه ایمیل میاد که برای فاینالایز کردن پروسه تون پاستونو بیارید! همین! دوستان چرا امروز خبری نیست ازشون؟؟؟
موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.
---------------------------------------مغرور نشو، برگ ها وقتي ميزيرند که فکر ميکنند طلا شده اند (بعضيا ميگن "که طلايي شده اند")---------------------------------------
میشه دوستانی که از یکی از دانشگاههای کبک پذیرش دارند و ویزاشونو گرفتن به این پرسش من پاسخ بدن؟
آیا شما در این سایت ثبت نام کردید یا می خواید بکنید؟
در این صورت برای Canadian study permit number چه عددی را باید وارد کنیم؟
مگه study permit تو فرودگاه صادر نمیشه؟![]()
من هم کاندیشنال بود آفرم. ولی یه خوبی داشت که ننوشته بود چه نمره ای دانشگاه می خواد
منم یه تافل بعدش داده بودم که بازم نمره کافی نیاورده بودم
ولی گذاشتم رو مدارک و گفتم که اره این تافل رو من بعد از آفر گرفتم/ گفتم آفیسر که نم ی دونه دانشگاه من چه نمره ای می خواد. همین می تونه راه گم بندازه طرف رو.
ولی بعدا که ایمیل زدند که فلانه سوالا رو جواب بده، یه تافل دیگه داده بودم، و نامه جدید دانشگاه هم رسیده بود اسکنش.
واسه همین هم اتچ کردم به چواب ایمیل(جواب سوالاشون رو می گم) و گفتم که به علاوه : کاندیشن برداشته شده و اینم نامه دانشگاه، نمره زبان جدیدم رو هم دادم.
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
سلام.
من قبل از اینکه مدارکمو 4 jul پست کنم یک بار در تاریخ 7 june مدارکم به دست سفارت رسیده بود که در تاریخ 29 june یک ایمیل زدند که مدارک شما ناقص است (فرم ویزای همسرم رو نگذاشته بودیم) من همون روز یک ایمیل زدم سفارت به آدرس re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca و گله کردم که لیست دقیق مدارک رو از کجا باید پیدا کنم و اینکه چرا مدارکم ناقص بوده. اونها هم در عرض شش روز جواب ایمیلم رو دادند. البته یک جواب استاندارد که شامل لینک های مرتبط می شد. مدارکم روز 3 jul به دستم رسید و جالب این بود که چند تا از مدارک که باز شده بود روش مهر سفارت بود به تاریخ 8 jul یعنی اینکه مدارک رو به محض اینکه به دستشون رسیده (فرداش) باز کردن.
از اونجا که همون زمان هم ایمیل خیلی ها رو جواب نمی دادند من حدس می زنم که تمامی ایمیل ها رو می خونن (البته فقط حدس می زنم). ولی فقط به سوالات کلی پاسخ می دهند.
سلام
من به لينك جدول دسترسي ندارم. ميشه يكي از دوستان بذارش؟
بفرمایید دوست عزیز:
https://docs.google.com/spreadsheet/...zVl9YY0E#gid=2
https://docs.google.com/spreadsheet/...zVl9YY0E#gid=2
همش برا خودت خیرش رو ببینی![]()
---------------------------------------مغرور نشو، برگ ها وقتي ميزيرند که فکر ميکنند طلا شده اند (بعضيا ميگن "که طلايي شده اند")---------------------------------------
علاقه مندی ها (Bookmarks)