کسی میدونه من که برای لیسانس اقدام کردم احتمال گرفتن ویزام چقدره؟ و آیا دیر تر از دوستان فوق لیسانس و پچدی جوابم می آید؟
پروندم برای 4 جون بوده اما قبل و بعد از من را جواب دادن
راهنمایی کنید ممنون می شوم
سلام
دوستانی که ویزا گرفتن، معمولاً تا چقدر بعد از دریافت ویزا میشه از کشور خارج شد؟
بچه ها من یادم رفته که از نامه ی ادمیشنم اسکن کنم! اصلشو فرستادم رفت! ولی اسکن نامه ی فاندمو دارم! این کافی هست ؟ الان باید چی کار کنم؟
دوستان من واقعا گیج شدم . من مدارکم کامله ولی هنوز نمی دونم کجا بفرستم اگه مطمئن باشم ابوظبی بهتر ویزا میده هزینش مهم نیست ولی می گم شاید دیگه سفارت آنکارا شرایط ایرانی ها رو بهتر بدونه و بهتر ویزا بده . میشه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه . please help me .
سلام دوست عزیز بله همینطوره. زمانی که ریجکت شدم هنوز سفارت ایران باز بود. از طرف پست آرامکس بهم زنگ زدن که برم مدارکمو بگیرم. همه مدارک بود بجز عکسها و فرمهایی که پر کرده بودم. زمانی که مجدد برای ارسال مدارک به آنکارا به پست آرامکس رفتم سوال کردم اگه این بار ریجکت بشمآیا مجدد باید مدارک رو از شما تحویل بگیرم که طرف گفت نه با پست معمولی میفرستن.
در مورد خط کشیدن مدارک هم منظور اینه که افسر مربوطه زیر تمام موارد مهم یا مشکوک رو خط کشیده بود. البته دارالترجمه مدارک رو برای بار دوم نصف قیمت بهتون میده چون معمولاً فایلشو نگه میدارن. من دفعه اول گیر یک مورد بی انصاف افتادم و مدارکو بردم یک دارالترجمه خیلی منصفتر که قیمتش از نصف قیمت اولی برام کمتر میشد.![]()
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
علاقه مندی ها (Bookmarks)