صفحه 351 از 974 نخستنخست ... 251301341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361401451851 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,501 تا 3,510 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mar88 نمایش پست ها
    بچه ها من یادم رفته که از نامه ی ادمیشنم اسکن کنم! اصلشو فرستادم رفت! ولی اسکن نامه ی فاندمو دارم! این کافی هست ؟ الان باید چی کار کنم؟
    نگران نباشید.
    منم همین اشتباه رو کردم.
    البته من نگران این بودم سفارت بهانه بگیره واسه همین من اصل تمام نامه های فاند و پذیرش رو فرستادم. با خودم گفتم از اونجا که سفارت می دونه که برای گرفتن study permit به اصل نامه ی پذیرش نیاز هست حتماً بر می گردونشون. هنوز هم امیدوارم وقتی رفتم سفارت مدارک اصل رو بهم پس بدن.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mar88 نمایش پست ها
    بچه ها من یادم رفته که از نامه ی ادمیشنم اسکن کنم! اصلشو فرستادم رفت! ولی اسکن نامه ی فاندمو دارم! این کافی هست ؟ الان باید چی کار کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط PejmanH نمایش پست ها
    نگران نباشید.
    منم همین اشتباه رو کردم.
    البته من نگران این بودم سفارت بهانه بگیره واسه همین من اصل تمام نامه های فاند و پذیرش رو فرستادم. با خودم گفتم از اونجا که سفارت می دونه که برای گرفتن study permit به اصل نامه ی پذیرش نیاز هست حتماً بر می گردونشون. هنوز هم امیدوارم وقتی رفتم سفارت مدارک اصل رو بهم پس بدن.
    به نظرم از الان به دانشگاهتون بگید یه نسخه براتون ایمیل کنه از admission letter که اگه یه درصد همراه ویزا نتونستید پسش بگیرید، مشکلی نباشه برای study permit.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    به نظرم از الان به دانشگاهتون بگید یه نسخه براتون ایمیل کنه از admission letter که اگه یه درصد همراه ویزا نتونستید پسش بگیرید، مشکلی نباشه برای study permit.
    من قبلاُ soft copy ها رو از دانشگاه گرفتم ولی پرینتش مثل کپی نامه هست که البته کپی هم از نامه ها گرفتم و دارم. به نظرتون چیز دیگه ای هست که دانشگاه بتونه ایمیل کنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Geologists نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بله همین‌طوره. زمانی که ریجکت شدم هنوز سفارت ایران باز بود. از طرف پست آرامکس بهم زنگ زدن که برم مدارکمو بگیرم. همه مدارک بود بجز عکس‌ها و فرمهایی که پر کرده بودم. زمانی که مجدد برای ارسال مدارک به آنکارا به پست آرامکس رفتم سوال کردم اگه این بار ریجکت بشم آیا مجدد باید مدارک رو از شما تحویل بگیرم که طرف گفت نه با پست معمولی میفرستن.
    در مورد خط کشیدن مدارک هم منظور اینه که افسر مربوطه زیر تمام موارد مهم یا مشکوک رو خط کشیده بود. البته دارالترجمه مدارک رو برای بار دوم نصف قیمت بهتون میده چون معمولاً فایلشو نگه‌ میدارن. من دفعه اول گیر یک مورد بی انصاف افتادم و مدارکو بردم یک دارالترجمه خیلی منصفتر که قیمتش از نصف قیمت اولی برام کمتر میشد.
    دوست عزیز ممکنه بگی با چی خط کشیده بودند؟ خودکار یا ماژیک؟ و با چه رنگی؟ نیاز دارم که بدونم.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط PejmanH نمایش پست ها
    من قبلاُ soft copy ها رو از دانشگاه گرفتم ولی پرینتش مثل کپی نامه هست که البته کپی هم از نامه ها گرفتم و دارم. به نظرتون چیز دیگه ای هست که دانشگاه بتونه ایمیل کنه؟
    نه دیگه بسه همینا

Junior Member

من به اسم ida.slm توی جدول هستم. نمیتونم آپدیت کنم. یه نفر لطفاً ریجکت برام آپدیت کنه. نامه روز 19 جولای اومد.
    برای بقیه آرزوی ویزای مالتیپل رو از خدا دارم :دی
    نماز روزه هاتونم قبول

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Geologists نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بله همین‌طوره. زمانی که ریجکت شدم هنوز سفارت ایران باز بود. از طرف پست آرامکس بهم زنگ زدن که برم مدارکمو بگیرم. همه مدارک بود بجز عکس‌ها و فرمهایی که پر کرده بودم. زمانی که مجدد برای ارسال مدارک به آنکارا به پست آرامکس رفتم سوال کردم اگه این بار ریجکت بشم آیا مجدد باید مدارک رو از شما تحویل بگیرم که طرف گفت نه با پست معمولی میفرستن.
    در مورد خط کشیدن مدارک هم منظور اینه که افسر مربوطه زیر تمام موارد مهم یا مشکوک رو خط کشیده بود. البته دارالترجمه مدارک رو برای بار دوم نصف قیمت بهتون میده چون معمولاً فایلشو نگه‌ میدارن. من دفعه اول گیر یک مورد بی انصاف افتادم و مدارکو بردم یک دارالترجمه خیلی منصفتر که قیمتش از نصف قیمت اولی برام کمتر میشد.
    میشه بگید زیر چه مطالبی خط کشیده بود لطفاً؟ شاید بخوام دوباره اپلای کنم با دقت بیشتری این کارو میکنم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط idaslm نمایش پست ها
    من به اسم ida.slm توی جدول هستم. نمیتونم آپدیت کنم. یه نفر لطفاً ریجکت برام آپدیت کنه. نامه روز 19 جولای اومد.
    نماز روزه هاتونم قبول
    سلام میشه بگین چه ایرادی گرفته بودند؟ آیا داشتن فایل مهاجرت در این موضوع دخیل بوده است؟ یا BS ؟ با تشکر

ApplyAbroad Editor

نقل قول نوشته اصلی توسط idaslm نمایش پست ها
    نماز روزه هاتونم قبول
    سلام، می تونید بگید چه دلیلی برای ریجکت اورده بودند؟

Junior Member

فایل مهاجرت جزو دلایل بود، اما مسائل مالی هم تیک زده بود و اینکه به اندازه ی کافی به ایران وابستگی ندارم (ties). فکر کنم هر کسی رو بخوان ریجکت کنن مسائل مالی رو میندازن پشتش!