صفحه 352 از 974 نخستنخست ... 252302342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362402452852 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,511 تا 3,520 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان من از آنجايي كه 5 ماه منتظر بودم اين هفته يه نامه دادم به يكي از دوستان كه ببره سفارت در آنكارا. الان يه جوابي از سفارت آمد گفتم اطلاع بدم شايد براي بعضي ها كه شرايطشون مثله خودم هست يه مرحمي بر درد انتظار شون باشه. اينم ايملشون:

Dear Applicant,

Thank you for your letter.

We have checked the status of your application and the security assessments are still in progress. We will inform you of the result as soon as we are able to.

Thank you for your cooperation and patience.

Kind regards

Immigration Section | Section de visa

Embassy of Canada | Ambassade du Canada
    Cinnah Caddesi 58, 06690, Çankaya, Ankara
    Government of Canada | Gouvernement du Canada

حالا ديگه نمي دونم چقدر بايد صبر كرد. آخه بابا دزد و قاتل كه نمي خواند برند كشورشون. يكسري دانشجوي با استعداد مي خواند برند از خداشون هم بايد ياشه!شون

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام. دوستان یه سوال فنی دارم!
    اگر به امید خدا وبزا بهم بدن و شروع کلاس هام اول سپتامبر باشه، کسی می دونه من از کی می تونم می توانم وارد کانادا بشم؟
    مثلا می تونم 4 روز زودتر وارد کانادا بشم که در اورینتیشن شرکت کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Nema81 نمایش پست ها
    دوستان من از آنجايي كه 5 ماه منتظر بودم اين هفته يه نامه دادم به يكي از دوستان كه ببره سفارت در آنكارا. الان يه جوابي از سفارت آمد گفتم اطلاع بدم شايد براي بعضي ها كه شرايطشون مثله خودم هست يه مرحمي بر درد انتظار شون باشه. اينم ايملشون:

Dear Applicant,

Thank you for your letter.

We have checked the status of your application and the security assessments are still in progress. We will inform you of the result as soon as we are able to.

Thank you for your cooperation and patience.

Kind regards

Immigration Section | Section de visa

Embassy of Canada | Ambassade du Canada
    Cinnah Caddesi 58, 06690, Çankaya, Ankara
    Government of Canada | Gouvernement du Canada

حالا ديگه نمي دونم چقدر بايد صبر كرد. آخه بابا دزد و قاتل كه نمي خواند برند كشورشون. يكسري دانشجوي با استعداد مي خواند برند از خداشون هم بايد ياشه!شون
    سلام. شما سربازی رفته بودید؟

Junior Member

بله سربازي هم رفتم. تو نيروي انتظامي خدمت كردم.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezateimooris نمایش پست ها
    سلام. دوستان یه سوال فنی دارم!
    اگر به امید خدا وبزا بهم بدن و شروع کلاس هام اول سپتامبر باشه، کسی می دونه من از کی می تونم می توانم وارد کانادا بشم؟
    مثلا می تونم 4 روز زودتر وارد کانادا بشم که در اورینتیشن شرکت کنم؟
    بله
    حتما
    همه یکی دو هفته زودتر میرن معمولا

نقل قول نوشته اصلی توسط Mar88 نمایش پست ها
    بچه ها من یادم رفته که از نامه ی ادمیشنم اسکن کنم! اصلشو فرستادم رفت! ولی اسکن نامه ی فاندمو دارم! این کافی هست ؟ الان باید چی کار کنم؟
    نگران نباش. اسکن شده ی تمام مدارک پذیرش و فاندتونو خود ادمیشن آفیس دانشگاه داره. من چن بار تا حالا بهشون ایمیل دادم و هر دفعه برام اسکن شدشو ایمیل کردن. همونم برا همه کار کافیه. تازه همون طوری که بقیه دوستان گفتن خیلی از دانشگاها فقط کپی مدارکو براتون می فرستن به عنوان اصل! مث دانشگاه خودم.

با سلام
    دوستان من به خاطر اینکه پذیرشم کاندیشنال بود به خاطر ارائه ندادن مدرک آیلتس، اصل مدرک آیلتس رو فرستادم سفارت. احتمال زیاد برای ثبت نام نهایی توی دانشگاه آیلتس رو ازم میخوان. فکر میکنید سفارت مدارک رو بهم بر میگردونه؟(خیلی نگرانم)

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط navidgoodman نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من به خاطر اینکه پذیرشم کاندیشنال بود به خاطر ارائه ندادن مدرک آیلتس، اصل مدرک آیلتس رو فرستادم سفارت. احتمال زیاد برای ثبت نام نهایی توی دانشگاه آیلتس رو ازم میخوان. فکر میکنید سفارت مدارک رو بهم بر میگردونه؟(خیلی نگرانم)

شما میتونید درخواست کنید رپورت مجدد از امتحان ielts براتون بفرستن.

آخه متاسفانه شرکت ایران آیلتس بعد از ما تعطیل شد.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط navidgoodman نمایش پست ها
    آخه متاسفانه شرکت ایران آیلتس بعد از ما تعطیل شد.
    الان تا جایی که میدونم دوباره بازه و امتحانا هم داره برگزار میشه منتها اسم موسسه اش عوض شده.
    موسسه آموزش عصر دين و دانش
    پايگاه اطلاع رساني: http://ieltsadd.ir
    این اطلاعیه رو بخون. گمونم میتونی بری از همین دین و ددانش ریپورتتو دوباره بگیری
    http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=10&id=373
    ضمنا كليه داوطلباني كه در موسسه ايران آيلتس ثبت نام نموده يا در امتحانات آن مركز شركت نموده اند مي توانند جهت رفع هرگونه مشكل با موسسه فوق الذكر تماس حاصل نمايند.