صفحه 353 از 974 نخستنخست ... 253303343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363403453853 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,521 تا 3,530 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط navidgoodman نمایش پست ها
    آخه متاسفانه شرکت ایران آیلتس بعد از ما تعطیل شد.

پس بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که وقتی پاسپورت دادین به سفارت برای ویزا یه نامه هم بنویسید که ریپورت امتحان ایلتس منو همراه پاسپورتم بدید لطفآ. گویا اگر مدارک اصل باشه به راحتی بر میگردنن.

بعد یه چیز دیگه مگه الان شما نمیتونید از اونا بخاید مستقیما ریپورت شما را برا دانشگاه بفرستن ؟

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    الان تا جایی که میدونم دوباره بازه و امتحانا هم داره برگزار میشه منتها اسم موسسه اش عوض شده.
    موسسه آموزش عصر دين و دانش
    پايگاه اطلاع رساني: http://ieltsadd.ir
    این اطلاعیه رو بخون. گمونم میتونی بری از همین دین و ددانش ریپورتتو دوباره بگیری
    http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=10&id=373
    ضمنا كليه داوطلباني كه در موسسه ايران آيلتس ثبت نام نموده يا در امتحانات آن مركز شركت نموده اند مي توانند جهت رفع هرگونه مشكل با موسسه فوق الذكر تماس حاصل نمايند.

البته برای گرفتن مجدد ریپورت آیلتس باید مبلغی رو بپردازن.
    این هم لینک ۳ تا موسسه مجاز که در ایران امتحان آیلتس رو برگزار میکنن. دانشگاه آزاد شهرهای بیشتر واسه انتخاب محل آزمون داره. مثل رشت و کرمانشاه و شیراز. البته تا ۱۳ اکتبر همش پر شده.
    http://ielts.sanjesh.org/

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

بچه کسایی که واسه پیک آپ ویزاشون میرن آنکارا آیا مدارک این دو گروه را بهشون برمیگردونند یا نه؟
    1) اونایی که تهران فرستاده اند
    2) اونایی که آنکارا فرستادند.

ممنون

ببخشید نمی دونم این سؤال جاش اینجا باشه یا نه. تو صفحات قبل مطرح شد ولی بی جواب موند. من اصل نامه های پذیرش و فاندو فرستادم سفارت. ولی قبلش کپی رنگی ازشون گرفتم. اگه ویزا صادر بشه میشه با همین کپی ها مجوز study permit توی فرودگاه گرفت؟ بعضی ها تو فروم گفتند که حتماً اصلش لازمه... بالاخره کپیشون قبوله یا نه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط turaj1 نمایش پست ها
    بچه کسایی که واسه پیک آپ ویزاشون میرن آنکارا آیا مدارک این دو گروه را بهشون برمیگردونند یا نه؟
    1) اونایی که تهران فرستاده اند
    2) اونایی که آنکارا فرستادند.

ممنون
    خودشون هیچ مدرکی رو بر نمی گردونند... شاید اگه موقع تحویل پاسپورت یک نامه بزارید روش که مثلا فلان مدرک رو بهم برگردونید، بهتون بر گردونند.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    ببخشید نمی دونم این سؤال جاش اینجا باشه یا نه. تو صفحات قبل مطرح شد ولی بی جواب موند. من اصل نامه های پذیرش و فاندو فرستادم سفارت. ولی قبلش کپی رنگی ازشون گرفتم. اگه ویزا صادر بشه میشه با همین کپی ها مجوز study permit توی فرودگاه گرفت؟ بعضی ها تو فروم گفتند که حتماً اصلش لازمه... بالاخره کپیشون قبوله یا نه؟
    اینو پند بار بحثشو کردیم. با کپی معمولی هم میشه اینکارو کرد چه برسه به رنگی. باز خوبه تو یه کپی رنگی داری.
    من کلا اصل پذیرشی که برام از آلبرتا اومده کپیه. یعنی امضای دستی نداره. کامپیوتریه. نگران نباش.

Junior Member

اینو پند بار بحثشو کردیم. با کپی معمولی هم میشه اینکارو کرد چه برسه به رنگی. باز خوبه تو یه کپی رنگی داری.
    من کلا اصل پذیرشی که برام از آلبرتا اومده کپیه. یعنی امضای دستی نداره. کامپیوتریه. نگران نباش.
    شیباک جان من هم امضاهای مدارکی که از ubc برام اومده بود کامپیوتری بود. هم ادمیشن دانشگاهم هم ادمیشن دانشکده و حتی نامه های فاند که از چند جای دیگه توی دانشگاه گرفته بودم امضا هم نداشتن!
    امضای دیجیتال توی خیلی از کشورها اعتبارش مثل امضای کاغذیه. حتی توی انگلیس خرید و فروش هم میشه باهاش انجام داد.

بچه ها یک نفر اینجا پاس ریکویست شده بود که کپی عدم سوپیشینه رو فرستاده بود. به نظرتون مشکلی داره اگه منم اینکارو بکنم؟؟؟؟

منم اصلاً نگرانش نبودم تا وقتی که پست 3509 همین موضوع نوشته شده توسط PejmanH رو دیدم که نوشته بودن "برای صدور مجوز study permit حتماً اصل نامه ها مورد نیاز هست". این نگرانم کرد. من فکر کردم که فقط اصل نامه ی من که اونم پذیرش از دانشگاه آلبرتاس بدون امضای دستی و فقط یه کپی معمولیه. آخه برای دوستم که پذیرش از منیتوبا داره نامه ی پذیرش و فاندش مهر برجسته هم داره!
    بهرحال ممنون از راهنماییتون

Junior Member

ای بابا!

شما چی نوشتین تو نامه که جوابتون رو دادن؟ جواب منو ندادن...

نقل قول نوشته اصلی توسط Nema81 نمایش پست ها
    دوستان من از آنجايي كه 5 ماه منتظر بودم اين هفته يه نامه دادم به يكي از دوستان كه ببره سفارت در آنكارا. الان يه جوابي از سفارت آمد گفتم اطلاع بدم شايد براي بعضي ها كه شرايطشون مثله خودم هست يه مرحمي بر درد انتظار شون باشه. اينم ايملشون:

Dear Applicant,

Thank you for your letter.

We have checked the status of your application and the security assessments are still in progress. We will inform you of the result as soon as we are able to.

Thank you for your cooperation and patience.

Kind regards

Immigration Section | Section de visa

Embassy of Canada | Ambassade du Canada
    Cinnah Caddesi 58, 06690, Çankaya, Ankara
    Government of Canada | Gouvernement du Canada

حالا ديگه نمي دونم چقدر بايد صبر كرد. آخه بابا دزد و قاتل كه نمي خواند برند كشورشون. يكسري دانشجوي با استعداد مي خواند برند از خداشون هم بايد ياشه!شون