صفحه 357 از 974 نخستنخست ... 257307347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367407457857 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,561 تا 3,570 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamfree2 نمایش پست ها
    دوستان
    من یک نکته ای که به ذهنم رسید درباره ی ایالت های مختلف کانادا و زمان دادن ویزا به متقاضیان تحصیل در اون ایالت هستش.مثلا برای ایالت آلبرتا جواب دادن به ویزا ها خیلی طول می کشه (طبق جدول)...می خواستم ببینم آیا اینا یه بار دیگه مدارکمون رو در قسمت سکوریتی می فرستن به ایالتی که می خواهیم بریم...دوم اینکه آیا کسی ایمیل سفارت رو می دونه؟...من می خوام ساپورترم تو فایلم رو عوض کنم(خودم هستم می خوام بکنمش بابام...چون bs ها مربوط به بابامه...اطلا نیازه که من عوض کنم ساپورتر رو؟؟؟) آیا باید از طریق specific inquiry اقدام کنم؟
    ممنون!
    دیگه کار از کار گذشته و بهتره نگران نباشی. شما از پدرتون تعهد محضری مبنی بر ساپورت مالی گذاشتید؟
    چون اگر گذاشته باشید دیگه مشکلی نیست که تو فایلا یه چیز دیگه نوشتید. ضمن اینکه اگر حتی نامه رو هم نذاشته باشید خود دادن بی اس تا حدی نشون دهنده ساپورت مالی هست.
    اما در مورد اول فکر نمیکنم اینطور باشه. تا جایی که من میدونم همه میره اتاوا. واقعیتش بعیده. فرض بگیرین این پروسه رو برای مثلا ایران. به نظرتون فرقی داره اگر طرف بخواد بیاد اصفهان یا تهران یا پیراز یا علی آباد کتول؟؟؟ میخواد وارد خاک این کشور بشه و خیلی فرقی نداره کجا میخواد بره.

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان
    من یک نکته ای که به ذهنم رسید درباره ی ایالت های مختلف کانادا و زمان دادن ویزا به متقاضیان تحصیل در اون ایالت هستش.مثلا برای ایالت آلبرتا جواب دادن به ویزا ها خیلی طول می کشه (طبق جدول)...می خواستم ببینم آیا اینا یه بار دیگه مدارکمون رو در قسمت سکوریتی می فرستن به ایالتی که می خواهیم بریم...دوم اینکه آیا کسی ایمیل سفارت رو می دونه؟...من می خوام ساپورترم تو فایلم رو عوض کنم(خودم هستم می خوام بکنمش بابام...چون bs ها مربوط به بابامه...اطلا نیازه که من عوض کنم ساپورتر رو؟؟؟) آیا باید از طریق specific inquiry اقدام کنم؟
    ممنون!
    نه دوست عزیز کاملا سیکل شانسی داره. من الان بیش از 13 هفته است که منتظرم در صورتی که دوستای مشابه از همون ایالت همون رشته و شایدم شرایط نسبتا بدتر ویزاشونو گرفتن. کاملا روند شانسی و بیخودی هست. در ضمن تا الان کلا 24% بچه ها نتیجشونو گرفتن و فکر کنم بالای 50% باید فکر دیفر باشیم. پیشنهاد میکنم پتیشن را تا دیر نشده امضا کنین فردا بفرستیم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    نه دوست عزیز کاملا سیکل شانسی داره. من الان بیش از 13 هفته است که منتظرم در صورتی که دوستای مشابه از همون ایالت همون رشته و شایدم شرایط نسبتا بدتر ویزاشونو گرفتن. کاملا روند شانسی و بیخودی هست. در ضمن تا الان کلا 24% بچه ها نتیجشونو گرفتن و فکر کنم بالای 50% باید فکر دیفر باشیم. پیشنهاد میکنم پتیشن را تا دیر نشده امضا کنین فردا بفرستیم.
    بچه ها فکر میکنم اسپل اسم آقای جاسون را توی پتیشن اشتباه نوشتین. من که هر کجا دیدم اینجوری نوشته بودن: Jason Kenney ، فکر میکنم یه دونه e کم گذاشتین. حالا بقیه دوستان هم چک کنن اگه اینطوریه که درستش کنین . اگرم من اشتباه کردم خواهشن نزنین منو

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

دوستان
    من یک نکته ای که به ذهنم رسید درباره ی ایالت های مختلف کانادا و زمان دادن ویزا به متقاضیان تحصیل در اون ایالت هستش.مثلا برای ایالت آلبرتا جواب دادن به ویزا ها خیلی طول می کشه (طبق جدول)...می خواستم ببینم آیا اینا یه بار دیگه مدارکمون رو در قسمت سکوریتی می فرستن به ایالتی که می خواهیم بریم..........................
    خب توجه کنید که کانادا «ایالت / state» نداره، استان داره. به جز کبک، تمام امور ویزای افردای که می خوان به کانادا سفر کنند فقط توسط دولت فدرال انجام میشه.

بچه ها لطفا این پتیشن ای که بچه ها لطف کردن اماده کردن امضا کنید تا صبح با 100 امضا و بیشتر بفرستیم. زمان نداریم 20 نفر امضا کردیم بقیه هم ملحق شن خواهشا:
    http://www.petitiononlinecanada.com/...lications/1052

دوستان تعدادی از ما که منتظر ویرامون هستیم دانشجویان دکتری هستیم که برای دوره فرصت مطالعاتی از طریق Work permit اقدام کردیم کاش ما هم میتونستیم شامل این نامه بشیم!

Junior Member

دوستان عزیز سلام
    من مدارکمو کامل تاریخ 30 June فرستادم. چیزی که الان کمی استرس داره بهم میده اینه که من یک پاسپورتی داشتم که خارج از کشور که بودم گم شد و رفتم از سفارت اونجا یک پاس جدید گرفتم. متاسفانه غیر از یک تصویر بی کیفیت از صفحه اول اون پاس قبلی چیزی نداشتم ازش که بذارم تو مدارکم. تو کاور لترم توضیح دادم در این مورد. حالا میگم نکنه باید مثلا از پلیس گذرنامه گزارش سفرهایی که رفتم باهاشو می گرفتم و تو مدارک میگذاشتم... کسی نظری نداره؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط accord نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام
    من مدارکمو کامل تاریخ 30 June فرستادم. چیزی که الان کمی استرس داره بهم میده اینه که من یک پاسپورتی داشتم که خارج از کشور که بودم گم شد و رفتم از سفارت اونجا یک پاس جدید گرفتم. متاسفانه غیر از یک تصویر بی کیفیت از صفحه اول اون پاس قبلی چیزی نداشتم ازش که بذارم تو مدارکم. تو کاور لترم توضیح دادم در این مورد. حالا میگم نکنه باید مثلا از پلیس گذرنامه گزارش سفرهایی که رفتم باهاشو می گرفتم و تو مدارک میگذاشتم... کسی نظری نداره؟
    من هیچ کپی ای از صفحاتی که مهر و ویزا داشت به سفارت ندادم چون موقعی که اپلای می کردم عجله داشتم و پاسپورتم دست خودم نبود، با یه کپی از صفحه ی اولش ارسال کردم... مشکلی نیست. این مهر ها و ویزا ها برای این که سابقه ی سفر های خارجی شخص رو در نظر بگیرند، مخصوصن برای توریستی ها مهمه. هیچ وسواس به خرج ندید.

دوستان کاش بشه توی این فرم این مطلب رو اضافه کنید که ویزای افرادی که پاس ریکوئست میشن رو بتونیم از سفارت تهران تحویل بگیریم. اینا که هر هفته بین ایران و آنکارا در رفت و آمد هستن!!! اینجوری و حداقل به این دلیل کسانی که در ماه june درخواست دادن و مدت زیادی ازش نمی‌گذره هم میتونن این نامه رو امضا کنن.

Junior Member

بعد از یک دوشنبه شدیدا امیدوار کننده پر از پاس ریکوست تقریبا دیگه خبری نشد...
    انشااله روزی که برای دریافت ویزا رفتیم ترکیه سفارت کانادا مدارک رو به بچه هایی که مدارک رو مستقیم فرستاده بودن به آنکارا حضوری پس میده؟ (در غیر اینصورت باید یک سری ترجمه جدید انجام بدم)