صفحه 361 از 974 نخستنخست ... 261311351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371411461861 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,601 تا 3,610 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    یه چیز دیگه من قبلا به خاطر مسایل مالی قبلا ریجکت شده بودم و اینبار کلی سند و اسپانسر و اجاره نامه و فیش حقوقی و 60 میلیون هم بیس گذاشتم بازم ازم پرسیدن که منابع از کجا تامین میشه؟ چی جواب بدم که اینبار قانع بشن. البته من نامه دانشگاه که هم فاند دارم هم یه اسکالرشیپ را بردم را براشون گذاشته بودم در ضمن cv هم کامل کامل براشون فرستاده بودم اما انگار نخوندنش
    دقیقن. نخوندنش
    دو جور منبع داریم که ازش سوال میشه. یکی منبع فاند برای تحصیل هست. یکی هم منبعی هست که توی ریز حساب می خان.
    طبق جمله ای که برای شما فرستادند

Specific sources of funds for studies and travel
    کاملن واضحه که فقط می خان بدونن هزینه تحصیل شما از کجا تامین می شه. همین. با ارائه نامه فاند دانشگاه و همچنین اشاره به مدارک مالی که فرستادین و فرستادن کپی اونها کاملن دلیل قانع کننده برای منبع هزینه های تحصیلی تون ارائه کردید.

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

منم امروز مشمول اون سوالات کذایی شدم!
    We are writing regarding your visa application/s to Canada. In order for us to be able to finalise your application/s, we kindly request that you provide the following information/documentation by e-mail:

1. A detailed CV for the past 10 years describing:
      1. Past publications
      2. Intended research in Canada
      3. Research supervisor in Canada
      4. Iranian professor
      5. The courses you will be taking in Canada

فکر میکنم اینا بیشتر از این حهت این سوالات رو میپرسن که اولن ببینن دچار تناقض گویی نمیشیم و ثانیا یه خبری هم از روند پرونده امون داشته باشیم و نگران نشیم...
    من همون سی وی قبلیم رو طبق سوالای اینا سورت کردم و اطلاعات اضافی رو هم تهش گذاشتم... در مورد کورس های هم یه فایلی بود که استادم پلن رو برای من توش شرح داده بود ... همونو از فرانسه به انگلیسی ترجمه کردم...
    یه نامه هم چند هفته پیش استادم به سفارت فکس کرده بود که پروژه رو شرح داده بود و توصیه کرده بود.... پی دی افشو اتچ کردم...
    حالا ببینیم چی میشه دیگه...
    امیدوارم کارهمه سپتامبری ها همین یکی دو هفته ردیف شه (آرزو بر جوانان عیب نیست!)
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

سلام. دوستان این که شما می فرمایید باید در فرودگاه استادی پرمیت گرفته شود یعنی چی؟! در فرودگاه کانادا دیگه؟
    چه مدارکی باید همراهمون داشته باشیم؟
    اگر این سوال مربوط به این تاپیک نیست، لطفا من رو راهنمایی کنید در چه تاپیکی مطرحش کنم؟
    مرسی و واقعا امیدوارم جواب همتون و خودم در طی 2 هفته ی آینده بیاد!

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rezateimooris نمایش پست ها
    سلام. دوستان این که شما می فرمایید باید در فرودگاه استادی پرمیت گرفته شود یعنی چی؟! در فرودگاه کانادا دیگه؟
    چه مدارکی باید همراهمون داشته باشیم؟
    اگر این سوال مربوط به این تاپیک نیست، لطفا من رو راهنمایی کنید در چه تاپیکی مطرحش کنم؟
    مرسی و واقعا امیدوارم جواب همتون و خودم در طی 2 هفته ی آینده بیاد!
    سفارت (ان شاا...) به شما «ویزا» میده برای ورود به کانادا.
    مجوز حضور شما به عنوان دانشجو در این کشور Study Permit هست که علیرغم این که درخواست شما به سفارت عنوانش همین Study Permit Application ـه، اما خود Study Permit رو بهتون نمی دن، و در اولین ورود به کانادا در فرودگاه، باید این مجوز رو از Border Officer دریافت کنید. مدارک خاصی لازم نیست، یه کپی از پذیرشتون در فرودگاه در کیف دستیتون باشه که نشون افسر مهاجرتی بدید کافیه.

بچه ها یه سوال
    من پاسخ به پرسش هایی که سفارت ازم پرسیده بود رو دیروز فرستادم واسشون(با همون عنوان ایمیل)
    ایمیلم رسید ولی ایمیل کانفرمیشنی نیومده برام. مشکلی نیست به نظرتون؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال
    من پاسخ به پرسش هایی که سفارت ازم پرسیده بود رو دیروز فرستادم واسشون(با همون عنوان ایمیل)
    ایمیلم رسید ولی ایمیل کانفرمیشنی نیومده برام. مشکلی نیست به نظرتون؟
    دیگه تو که فرومو میخونی چرا این سوالو میپرسی باز...!؟!؟!؟!؟ (حالا اینو میگما ولی اگر خودمم بودم شاید میپرسیدم به عنوان درد دل...!!! )

نه. مشکلی نیست. برای هیچ کس کانفیرمیشن نمیاد. فقط مثل اینکه اگر خیلی سیریش بشی چند روز بعد بهت میگن که آره جوابتو گرفتیم.

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

این متن، جواب سفارت به ایمیل من هست، که ازشون با تاکید زیاد خواسته بودم اصل مدارکمو نیاز دارم و با تقبل هزینه به آدرسم پست کنند!!

The Visa Office does not require submission of the originals of your supporting documents along with your application for a temporary resident visa to Canada. As such, the documents that you may have provided to the Visa Office should have been copies of originals only. We regret to inform you that we are not able to return those documents to you.

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها
    این متن، جواب سفارت به ایمیل من هست، که ازشون با تاکید زیاد خواسته بودم اصل مدارکمو نیاز دارم و با تقبل هزینه به آدرسم پست کنند!!

The Visa Office does not require submission of the originals of your supporting documents along with your application for a temporary resident visa to Canada. As such, the documents that you may have provided to the Visa Office should have been copies of originals only. We regret to inform you that we are not able to return those documents to you.
    ای بابا. آخه من چی بگم به این سفارت؟!! صد رحمت به ایران خودمون! من مدارکو برای سفارت توی تهذان فرستاده بودم و در چک لیست به وضوح گفته بود که اصل بعضی مدارک مثل دانشنامه و آیلتس همراه با کپی اونها. بعد الان میگن اصلشو نباید می فرستادیم؟!

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها

وانادیس جان یکی از خانمای اینجا میگفت براش پس فرستادن ولی با پست عادی واسه همینم خیلی دیر رسیده.
    ولی ایشون یادمه که میگفت همون همزمان با شماها که پاس شدین ریجکت شده بود یا شایدم زودتر.
    ولی بهرحال اگر اینطور باشه واسه خیلیا دردسره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezateimooris نمایش پست ها
    ای بابا. آخه من چی بگم به این سفارت؟!! صد رحمت به ایران خودمون! من مدارکو برای سفارت توی تهذان فرستاده بودم و در چک لیست به وضوح گفته بود که اصل بعضی مدارک مثل دانشنامه و آیلتس همراه با کپی اونها. بعد الان میگن اصلشو نباید می فرستادیم؟!
    من شنیدم که یکی دو نفر از شاگردام که موقع بسته شدن سفارت اصل مدارکشونو نگرفته بودن، موقعی که رفتن آنکارا برای گرفتن ویزا سیریش شدن و تونستن اصل مدارک مثل دانشنامه و اینا رو بگیرن. ولی واقعا نمیدونم چطوری بوده و از صحتشم مطمئن نیستم. خبر دست سه چهارم بود. اما به امتحانش میرزه. شما میتونین کاملا توضیح بدین که شرایطتون چی بوده. و شاید ترتیب اثری دادن.

بچه ها این سیستم های وایرلس هم جزو رشته های حساس محسوب میشه؟ آخه من قراره روی wireless sensor network کار کنم حالا استادم میگه واسه جواب سوال specific intended program of research این را کاملا توضیح بدم. البته در زمینه محیط زیست. حالاچیکار کنم اینو بگم یا نه؟ و اینکه جوابها را باید کوتاه داد یا بلند؟