صفحه 364 از 974 نخستنخست ... 264314354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374414464864 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,631 تا 3,640 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    من در جواب سوال اول سفارت اینو نوشتم.یعنی دادم استادم بنویسه خودش اینو نوشته ... یعنی از این حساس تر دیگه ... من هم همینو فرستادم . به نظرتون خیلی حساس میزنه این کار؟
    حتما شما هم یادتون هست، فقط یک مورد رو یادآوری کنم که توی همین چند وقت اخیر دیدیم به چند نفر با رشته های واقعا حساس (!!) چقدر راحت ویزا دادن و از اون طرف به کسی که رشته اش مثلا انتشارات بود، جواب رد دادن!!
    بنابراین استرس نداشته باشید. یک مجموعه از عوامل هست که تاثیر میذاره و نه یک عامل به تنهایی. اینجا هم که شما توضیح دادید مصارف کارتون چی خواهد بود و قصد استفاده نظامی ندارین.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دقیقا برای همین منم گفتم روی یه سری چیزای خاص مانور بدن ولی در مورد نگفتنش فکر میکنم توی سوء پیشینه براشون بیاد و نشه نگفت...!!!
    زندان سیاسی محکومیت کیفری محسوب میشه و توی سوء پیشینه فکر میکنم میاد.
    اگر اونجا نیاد بهترین چیز اینه که اصلا اعلام نکنه. چون مسلما تای رو کم میکنه و تو پرونده دانشجویی ممکنه مشکل تای بوجود بیاره.

دوستان من یک شخصی را می شناسم که مثل این دوستمون بود. سال 62 یک سال به خاطر مسائل سیاسی زندان بود. ولی برای مهاجرت به این موضوع اشاره نکرد و گواهی سو پیشینه اش را از یک طریقی خاص درست کرد و رفت. در حقیقت ترجیح داد نگه. فکر کنم یک سری چیز ها اظهار نشه بهتر باشه.

دوستانی که پاسخ سوالات را فرستادین همه جوابها را در یک فایل pdf فرستادین یا هر کدوم از جوابا را جدا توی یک فایل گذاشتین؟ یه سوال دیگه شما publication های کنفرانسیتونم گذاشتین یا فقط ژورنالیها را فرستادین؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    دوستانی که پاسخ سوالات را فرستادین همه جوابها را در یک فایل pdf فرستادین یا هر کدوم از جوابا را جدا توی یک فایل گذاشتین؟ یه سوال دیگه شما publication های کنفرانسیتونم گذاشتین یا فقط ژورنالیها را فرستادین؟
    اگر گفته CV شامل این سوالات، همه رو در یک پی دی اف بدید، سوال و جواب ها رو واضح اول CV بنویسید به نظرم. اما اگه سوالات رو مطرح کرده در کنارش CV هم خواسته (مثلن برای 10 سال گذشته یا تاریخ آکادمیک و شغلی ...) در ریپلای CV رو اتچ کنید، سوال/جواب ها رو هم در بدنه ی متن ایمیل بگنجونید. سفارش می کنم رنگ سوال و جواب ها رو متفاوت کنید که سریع متوجه شن چی به چیه.
    در مورد پابلیکیشن، فهرستشون رو چه در ژورنال چه در کنفرانس با جزئیات (همون طور که cite میشن) بنویسید؛ اگر نخواسته (تا حالا نشنیدم بخواد!) بیخودی خود مقالات و ... رو نفرستید و اتچمنت هاتون رو شلوغ نکنید.

ببخشيد من يه سوال فني دارم كه احتمالا احمقانه به نظر برسه D: ببخشيد ولي
    سفارت از كجا مي فهمه كه ما پذيرشون course based هست ؟ تو فرم ها كه جايي معلوم نيست و در نامه پذيرشم هم چيزي به عنوان course based بودن يا نبودن ننوشته !
    پس وقتي سفارت به من ايميل مي ده و research و supervisor از من مي خواد يعني حق داره كه ندونه و من الان دارم بيخود حرص مي خورم كه چرا نفهميدن؟

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kleeblatt_87 نمایش پست ها
    ببخشيد من يه سوال فني دارم كه احتمالا احمقانه به نظر برسه D: ببخشيد ولي
    سفارت از كجا مي فهمه كه ما پذيرشون course based هست ؟ تو فرم ها كه جايي معلوم نيست و در نامه پذيرشم هم چيزي به عنوان course based بودن يا نبودن ننوشته !
    پس وقتي سفارت به من ايميل مي ده و research و supervisor از من مي خواد يعني حق داره كه ندونه و من الان دارم بيخود حرص مي خورم كه چرا نفهميدن؟
    نامه پذیرش شامل:
    + M.A.Sc و M.Sc میشه مستر Research based
    + M.Eng هم میشه course based
    + تو نامه پذیرش اشاره شده.
    + اسم supervisor برای مستر تز دار در متن پذیرش هست.
    + حتی تعداد واحدها

+ در نامه فاند هم که از دپارتمان اومده موارد فوق هست.

ولی با این همه بازم سوال میپرسند!

سلام بچه ها من در پاسخ به این سوال specific sources of funds for studies and travel اینو نوشتم. حالا نمیدونم بانک استیتمنت هام را هم بذارم یا نه آخه تاریخشون مال چند ماه پیشه. اگه بذارم ممکنه بگن پس الان پول نداره اگه نذارم ممکنه به همین جمله من اکتفا نکنن که گفتم هژینه سفر با خودمه حالا دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن.
    I am attaching for your consideration all funding letters provided by the University of …..

My travel to Canada will be paid by personal funds (I am attaching copies of my bank statements).

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

سلام بچه ها من در پاسخ به این سوال specific sources of funds for studies and travel اینو نوشتم. حالا نمیدونم بانک استیتمنت هام را هم بذارم یا نه آخه تاریخشون مال چند ماه پیشه. اگه بذارم ممکنه بگن پس الان پول نداره اگه نذارم ممکنه به همین جمله من اکتفا نکنن که گفتم هژینه سفر با خودمه حالا دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن.
    I am attaching for your consideration all funding letters provided by the University of …..

My travel to Canada will be paid by personal funds (I am attaching copies of my bank statements).
    به نظر من براشون بنویس غیر از فاند دانشگاه که نامه هاشو براتون اتچ کردم من در صورتیکه از فاند دانشگاه نتونم استفاده کنم از پس انداز خودم و کمک ساپورترم که قبول کرده به هر صورتی منو ساپورت کنه استفاده میکنم و در زمان فرستادن مدارک BS هایی مبنی بر منابع مالی خودم و ساپورترم فرستادم که کپی اونا رو براتون اتچ میکنم.
    و راستش من نمیدونم ولی تو ایمیل شما نوشته بود هزینه هاتونو کی میده یا اینکه هزینه های انجامپروژه رو خواسته. چون این دو تا با هم فرق داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به نظر من براشون بنویس غیر از فاند دانشگاه که نامه هاشو براتون اتچ کردم من در صورتیکه از فاند دانشگاه نتونم استفاده کنم از پس انداز خودم و کمک ساپورترم که قبول کرده به هر صورتی منو ساپورت کنه استفاده میکنم و در زمان فرستادن مدارک BS هایی مبنی بر منابع مالی خودم و ساپورترم فرستادم که کپی اونا رو براتون اتچ میکنم.
    و راستش من نمیدونم ولی تو ایمیل شما نوشته بود هزینه هاتونو کی میده یا اینکه هزینه های انجامپروژه رو خواسته. چون این دو تا با هم فرق داره.
    ممنونم شیباک جان. نوشته هزینه های تحصیل و سفرتون . یعنی میگین دوباره فیشهای حقوقی و تعهد محضری و اجاره نامه ها را اسکن کنم براشون بفرستم؟
    اینه دقیقا specific sources of funds for studies and travel

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

ممنونم شیباک جان. نوشته هزینه های تحصیل و سفرتون . یعنی میگین دوباره فیشهای حقوقی و تعهد محضری و اجاره نامه ها را اسکن کنم براشون بفرستم؟
    اینه دقیقا specific sources of funds for studies and travel
    والا من لیست تمام مدارکی که براشون فرستاده بودم را نوشتم و گفتم مدارک پیش خودتونه. اگر لازمه باز هم بفرستم
    و بعد دوتا از مدارکی که خواسته بودند را از اول گرفتم (مثل حسابی که ذکر کرده بودند) و اتچ کردم
    آخرشم یه سوالی ازشون داشتم که پرسیدم و فرداش ای میلمو ریپلای کردند و از مدارک تشکر کردند و جواب سوال را هم دادند.

به نظر من بهتره لیست مدارکی که توی پرونده گذاشته بودید را بنویسید و بهشون بگید هر کدوم را دوباره نیاز دارند بگند.(من این کارو کردم)
    و یا علاوه بر لیست اسکن همه شون را اتچ ای میل کنید .

توضیحات خودتون هم خوبه