this is my last post regarding this weird topic, I am quite sure some people here are trying to deceive you to take some advantage, now whatever if you trust them do whatever they are asking you for, help them
this is my last post regarding this weird topic, I am quite sure some people here are trying to deceive you to take some advantage, now whatever if you trust them do whatever they are asking you for, help them
some people either are gonna make money or looking for more individuals for the petition I am sure
ویرایش توسط demandeur2006 : July 28th, 2012 در ساعت 07:20 PM
File number : May 200604/06/2013 : Passport request
2013 /06/ 10: Visa
These medicals (we hope they've received it since would be a good news) have nothing to do with the lawsuit, you can read again the link which was shared few days ago at
post 8296 of this forum or here:http://www.canada.com/mobile/iphone/...tml?id=6942746
!they're still waiting for the Judge to decide by end of July
ویرایش توسط rez2012 : July 28th, 2012 در ساعت 07:37 PM
File No: Sep. 2006 | Visa Jul.20130
من اون روزا کانادا بودم نمی خوندم اینجارو اما نمیدونم این ۳ نفر یهو از کجا پیداشون شد ؟ و اگه شما تصور میکنید که وکیل بر وزیر پیروز بشه چرا خودتون شکایت نکردید برای
موضوع به این مهمی در زندگیتون که اینهمه سال در انتظارش بودین
دوستان من هر چی بر اساس این اطلاعاتی که داریم حساب کتاب میکنم به نتایج جالبی نمیرستم.
اگر اینها حتا ۲۸۰۰۰۰ نفر فایلو کنسل هم بکنن، باز حدود ۲۰۰۰۰ تا فایلای ما میمونه و ۱۶۰۰۰۰ فایل مربوط به ۳۸ رشته ایی ها، و اگر ظرفیت ویزا برای فدرال اسکیل ورکرها هر سال ۴۷۰۰۰ تا باشه، و هیچ اپلیکنت دیگه هم نگیرن همین بیش از سه سال طول میکشه. تازه این آقای وزیر یه صحبتای دیگه هم کرده در این چند ماه، مثلا راجع به حزب بیشتر بک لاگ گفته بود که امتیاز بندی تغییر میکنه (امتیاز مربوط به زبان و سنّ) و این تغییر شامل حال کسانی هم که قبلان اقدام کردن میشه. و یا اینکه به بعضی از رشتهها الوییت بدن برای ورود به کانادا. البته این حرفارو قبل از دادگاه اخیر زده بود و شاید واقعا نتونه که انجامشون بده، یعنی امیدوارم که نتونه.
با توجه به این آمار و ارقام وضعیت خیلی جالب به نظر نمیرسه. امیدوارم که من اشتباه بکنم، ولی این واقعا چند روزه که فکرم رو مشغول کرده. خواهش میکنم بقیه دوستان هم نظرشون رو بدن، واقعا فکر میکنید امیدی هست که در یک زمان منطقی فایل ما نهایی بشه؟ الان داره ۲ سال میشه که آپدیت فرستادیم!!!.
فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013
دوستان عزیز
لازم است که ابتدا بگم من از فرد خاصی حمایت نمی کنم
خوبی این فروم در این هست که همیشه چیزی مطرح میشه که به اون فکر نکردی . این باعث باز شدن افق فکری ادم میشه پس کمی تامل کردن بهتر از سریع رد کردن موضوع است .
File number : May 200604/06/2013 : Passport request
2013 /06/ 10: Visa
[QUOTE=Mahta;835331]دوستان من هر چی بر اساس این اطلاعاتی که داریم حساب کتاب میکنم به نتایج جالبی نمیرستم.
اگر اینها حتا ۲۸۰۰۰۰ نفر فایلو کنسل هم بکنن، باز حدود ۲۰۰۰۰ تا فایلای ما میمونه و ۱۶۰۰۰۰ فایل مربوط به ۳۸ رشته ایی ها، و اگر ظرفیت ویزا برای فدرال اسکیل ورکرها هر سال ۴۷۰۰۰ تا باشه، و هیچ اپلیکنت دیگه هم نگیرن همین بیش از سه سال طول میکشه. تازه این آقای وزیر یه صحبتای دیگه هم کرده در این چند ماه، مثلا راجع به حزب بیشتر بک لاگ گفته بود که امتیاز بندی تغییر میکنه (امتیاز مربوط به زبان و سنّ) و این تغییر شامل حال کسانی ه...
mahta عزیز وزیر تا به حال حرفی راجع به حذف بیشتر backlog نزده ون امتیاز بندی شامل حال ماهم نمیشه مال درخواست کنندهای جدید هست . دیگه این واقعا معلوم که شامل حال ما نمیشه
with respect to the latest emails received from Warsaw, I think everything is quite clear
ویرایش توسط kamikamrany : July 28th, 2012 در ساعت 08:31 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)