صفحه 2999 از 5471 نخستنخست ... 19992499289929492989299029912992299329942995299629972998299930003001300230033004300530063007300830093049309934993999 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,981 تا 29,990 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    نگران نباشید.
    تا اونجایی که بنده میدانم :
    اگر سن بچه در زمان تشکیل پرونده زیر 22 باشه ، دیگه فرقی نمیکنه که پرونده کی رسیدگی بشه و از پرونده پدر و مادر خارج نخواهد شد. حتی اگه فارغ التحصیل بشه.
    اگر سن بچه در زمان تشکیل پرونده بالای 22 باشه ، باید تا زمان رسیدگی و مدیکال در حال تحصیل بصورت تمام وقت باشد تا در زمان فاینالایز شدن پرونده ، جز پرونده والدینش باقی بمونه.
    با توجه به شرایطی که فرمودید ایشون مشمول بند اول میشه. لذا نباید نگران باشید.
    خوش باشید.
    رضا جان اشتباه فرمودید و اگه سن فرزند در زمان رسیدگی بالای 22 بشُه و محصل هم نباشه ایشان از پرونده خارج میشه دقیقا همین اتفاق برای خواهرزاده من هم افتاد . و هیچ راهی نداره
    too much love will kill you

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    رضا جان اشتباه فرمودید و اگه سن فرزند در زمان رسیدگی بالای 22 بشُه و محصل هم نباشه ایشان از پرونده خارج میشه دقیقا همین اتفاق برای خواهرزاده من هم افتاد . و هیچ راهی نداره
    وحید جان
    من این پاسخ رو از یکی از مشاورین شنیدم و خودم منبعی براش ندارم .
    اما اگه شما نمونه عینی دارید که از قبل از سن 22 سال تحصیل میکرده و پس از فارغ التحصیلی از پرونده خارج شده ، فرمایشتون معتبرتر هست.
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

ApplyAbroad Champion
    علی جون آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

دوستان عزیز،

لطفا توجه داشته باشید که تاپیکی اختصاصی جهت سوالات مرتبط با کیپس تحت عنوان
    درخواست کیپس (CAIPS) و تفسیر پاسخ های آن وجود دارد. لطفا پرسش‌های مرتبط را در تاپیک مذکور مطرح بفرمایید.

سپاس
    پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
    پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار:‌ جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]

نقل قول نوشته اصلی توسط uniques3 نمایش پست ها
    یک سوال:
    ما دیروز رفتیم به جای پول تو حسابمون اوراق مشارکت بانک اقتصاد نوین را خریداری کرده ایم
    آیا در زمان ارسال تمکن مالی این سند کافی می باشد یا حتما باید پول در حساب داشته باشیم؟
    اوراق مزبور را در خود شعبه امانی کنید و از رییس شعبه بخواهید به شما گواهی مالی یکساله بدهد و تاریخ شروع سپرده گذاری را تاریخ خرید اوراق فرض نماید مثل متن زیر:
    To whom it may cocern
    At the request of Mr...one of the customers of our ...branch ,we hereby certify that his certificate of deposite (one year)total amount of rials ....(......Iranian rials)are being held in trust with our bank from.....2009
    This certificate is issued at the request of the aforesaid person without liability and/or responsibility whatsoever of the part of this bank and/or its official 1 USD:10.352IRR

در لیست مدارک درخواستی کیپس من درخواست ارسال مجدد گواهی بانکی هم نبود.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    وحید جان
    من این پاسخ رو از یکی از مشاورین شنیدم و خودم منبعی براش ندارم .
    اما اگه شما نمونه عینی دارید که از قبل از سن 22 سال تحصیل میکرده و پس از فارغ التحصیلی از پرونده خارج شده ، فرمایشتون معتبرتر هست.

با تشکر از دوستانی که اظهار نظر کردند. من متن زیر را از Procedure مربوط به آفیسرها پیدا کردمک
    Section 6.2 – Family members of skilled workers:
    Clarifications have been made in keeping with procedures outlined in OP 2, Processing members
    of the family class - age of accompanying dependent children is locked in on date of application,
    but dependence is not. At the time of application, children over the age of 22 who are deemed
    dependent due to full-time study or mental/physical condition must still meet these requirements
    at the time of visa issuance;
    بنابراین اگر در زمان درخواست مهاجرت سن فرزند بللاتر از 22 سال باشد و دانشجو باشد امکان همراهی است مشروط به اینکه تا تاریخ صدور ویزا همچنان دانشجو باقی بماند در غیر این صورت از پرونده حذف می شود.
    noc : 4121 ،رسیدن مدارک به سیدنی 2010/3/10، دریافت فایل نامبر اول 2010/5/5، ارسال مدارک به دمشق 2010/7/22، دریافت فایل نامبردوم 2010/9/23، درخواست آپدیت 2012/1/18، حذف فرزند 2012/7/26، مدیکال2014/2/11

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط a_n_2010 نمایش پست ها
    با تشکر از دوستانی که اظهار نظر کردند. من متن زیر را از Procedure مربوط به آفیسرها پیدا کردمک
    Section 6.2 – Family members of skilled workers:
    Clarifications have been made in keeping with procedures outlined in OP 2, Processing members
    of the family class - age of accompanying dependent children is locked in on date of application,
    but dependence is not. At the time of application, children over the age of 22 who are deemed
    dependent due to full-time study or mental/physical condition must still meet these requirements
    at the time of visa issuance;
    بنابراین اگر در زمان درخواست مهاجرت سن فرزند بللاتر از 22 سال باشد و دانشجو باشد امکان همراهی است مشروط به اینکه تا تاریخ صدور ویزا همچنان دانشجو باقی بماند در غیر این صورت از پرونده حذف می شود.
    خوب فرزند شما هم که در زمان تشکیل پرونده زیر 22 بوده. ظاهرا این متن هم داره میگه سن فرزند در زمان درخواست ملاک هست، بنابراین نباید مشکلی باشه!
    "age of accompanying dependent children is locked in on date of application"
    من از این متن برداشت کردم سن فرزندان وابسته همراه روی تاریخ تشکیل پرونده فیکس می شه. آیا اشتباه می کنم؟

سلام دوستان
    وقتی سایت cic رو چک میکنم برای من نوشته :

We received your application for permanent residence on June 15, 2010.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

We reviewed your application and sent you a letter on May 29, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us
    1-
    اینکه دو ماه پیش برام نامه دادن و هنوز بدستم نرسیده ، دیر نشده ؟ ( آدرسم ونکوور هستش )
    2-
    احتمالا این نامه چه چیزی میگه ؟ ( وضعیتم هنوز RBVO هستش )
    ممنون از راهنماییتون.
    ارسال مدارک به سیدنی(بار دوم): ؟ فایل نامبر اول: October 21, 2010 ارسال مدارك به دمشق: ؟ فایل نامبر دوم: April 10, 2011
    وضعیت سایت : received by visa office

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad58 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    وقتی سایت cic رو چک میکنم برای من نوشته :

We received your application for permanent residence on June 15, 2010.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

We reviewed your application and sent you a letter on May 29, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us
    1-
    اینکه دو ماه پیش برام نامه دادن و هنوز بدستم نرسیده ، دیر نشده ؟ ( آدرسم ونکوور هستش )
    2-
    احتمالا این نامه چه چیزی میگه ؟ ( وضعیتم هنوز RBVO هستش )
    ممنون از راهنماییتون.
    شما به این تاپیک مراجعه کنید
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%A7/page121

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    خوب فرزند شما هم که در زمان تشکیل پرونده زیر 22 بوده. ظاهرا این متن هم داره میگه سن فرزند در زمان درخواست ملاک هست، بنابراین نباید مشکلی باشه!
    "age of accompanying dependent children is locked in on date of application"
    من از این متن برداشت کردم سن فرزندان وابسته همراه روی تاریخ تشکیل پرونده فیکس می شه. آیا اشتباه می کنم؟
    فرزند 22 ساله اگر بصورت پیوسته تحصیل تمام وقت کند در پرونده باقی می ماند بشرطی که بتواند ان را با ارسال گواهی تحصیلی و ریزنمرات اثبات کند ولی اگر بهر علتی مانند انصراف اخراج فارغ التحصیلی از سیستم تحصیلی تمام وقت خارج شود از همراهی در پرونده معذور می گردد.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

از من كپي پاسپورت خواستند. مديكالم 23 مي بود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)