نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 117 از 282 نخستنخست ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167217 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,161 تا 1,170 , از مجموع 2813

موضوع: پرسش های مربوط به Defer و Late Arrival

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به defer و late arrival را در این تاپیک مطرح نمائید

این سوال ممکنه تکراری باشه . اما پست های قبل رو گشتم اما جواب سوال رو پیدا نکردم.
    کسی که نامه ی late arrival میگیره ایا لازم هست یه I-20 جدید براش صادر بشه یا با همون I-20 قبلی می تونه وارد خاک آمریکا بشه؟

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrooz1 نمایش پست ها
    این سوال ممکنه تکراری باشه . اما پست های قبل رو گشتم اما جواب سوال رو پیدا نکردم.
    کسی که نامه ی late arrival میگیره ایا لازم هست یه I-20 جدید براش صادر بشه یا با همون I-20 قبلی می تونه وارد خاک آمریکا بشه؟
    وقتی deferral داشته باشید هست که I20 جدید صادر میشه و در این صورت دیگه بحث دیر رسیدن محلی از اعراب نداره..برا late arrival دیگه نیازی نیازی به I20 جدید نیست ( ولی نمیدونم دانشگاه ها چطور با گمرک هماهنگ می کنند..)

نقل قول نوشته اصلی توسط omidi88 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به یه مشکلی خوردم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    من برای مصاحبه رفتم، ولی هنوز کلیر نشدم، برای 1 سپتامبر هم باید دانشگام باشم، ولی به توجه به یه سری مسائل نمیرسم. قرار شد که استاد اونجام برام دیفر کنه.
    حالا من چه کنم؟ تا دو سه هفته دیگه حداکثر من کلیر میشم و اگه کلیر بشم تا حدود نوامبر میتونم وارد آمریکا شم.
    آیا اینجوریه که من دیرتر برم ویزام رو بگیرم تا اینکه تا یک ماه قبل از شروع کلاس ژانویه بتونم وارد آمریکا شم؟
    یا اینه باید از اول برم مصاحبه؟
    I20 جدیدم چی؟ اون رو باید به سفارت ارائه کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید
    سلام این سوال من هم هست. اگر کلیرنس دیر بیاد که آدم به این ترم نرسه ، میشه همون ویزا رو برای ترم بعد استفاده کرد؟ چه جوری؟ میشه دیرتر پاسو ببریم که ویزا تاریخش به ترم بعد بخوره؟ I20 جدید اطلاعاتش باید تو ویزا بیاد؟
    ....Our Hopes and Expectations

Junior Member

سلام دوستان
    من از دانشگاهم درخواست late arrival letter دادم ولی فک میکنم منظور منو متوجه نشدن که من برای چی این نامه را میخوام.
    میشه بگین بهشون چی بگم که همکاری کنن باهام؟

Member m_azad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Apply_Eng نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از دانشگاهم درخواست late arrival letter دادم ولی فک میکنم منظور منو متوجه نشدن که من برای چی این نامه را میخوام.
    میشه بگین بهشون چی بگم که همکاری کنن باهام؟
    اینو سفارت تو جواب یکی از دوستان داده بود:

If your case is still pending administrative processing when classes are beginning we recommend that you contact your selected University about their deferred admissions policy. Some universities will allow for students to arrive a few days after the reporting date on their I-20, but those students should carry an original letter from the school or a new I-20 with updated reporting date with them when they enter the United States.

شاید این طور بگید درک کنن

نقل قول نوشته اصلی توسط mSky نمایش پست ها
    سلام این سوال من هم هست. اگر کلیرنس دیر بیاد که آدم به این ترم نرسه ، میشه همون ویزا رو برای ترم بعد استفاده کرد؟ چه جوری؟ میشه دیرتر پاسو ببریم که ویزا تاریخش به ترم بعد بخوره؟ I20 جدید اطلاعاتش باید تو ویزا بیاد؟
    check this link out

http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post830723

سوالی دارم. تاریخ I-20من 20 آگست هست و شروع کلاسام 27 آگست. هنوزم کلیر نشدم. شاید مجبور بشم چند روز آینده یه ترم دیفر کنم. آیا تا یه زمان به خصوصی قبل از تاریخ I-20 دانشجو مجازه دیفر کنه یا هر وقت مثلا یه هفته قبل از تاریخ I-20 هم میشه این کار رو کرد؟ هر چند میدونم داشگاه با دانشگاه فرق میکنه.

ضمنا تو سایت دانشگاه نوشته شما میتونی دیفر کنی ولی ما تضمین نمی کنیم که تایید بشه. من هم ترم پاییز و هم ترم بهار میتونم درسمو شروع کنم. چرا نباید تایید بشه؟ کسی میدونه یا تجربه مشابه داشته؟

ضمنا اینم بگم که همه دانشگاها از جمله دتنشگاه من(ایالتی نیویورک) Late arrival letter نمیدن.

I am looking forward to hear from you at your earliest convenience

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس دوبی در سال ۲۰۱۲

من با دانشگاه صحبت کردم گفتن اگه کلیرنس طول کشید ویزا تو که گرفتی به ما بگو تا یه آی 20 جدید برات صادر کنیم که ورودت مشکل نداشته باشه،حالا اگه من یه آی 20 جدید بگیرم سویس آی دی جدید روش می خوره؟ اونوقت با اونی که ویزامه باهاش مطابقت نمی کنه؟ و آیا اینطوری مشکل پیش نمی یاد؟

رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس دوبی در سال ۲۰۱۲

نقل قول نوشته اصلی توسط the_champ نمایش پست ها
    من با دانشگاه صحبت کردم گفتن اگه کلیرنس طول کشید ویزا تو که گرفتی به ما بگو تا یه آی 20 جدید برات صادر کنیم که ورودت مشکل نداشته باشه،حالا اگه من یه آی 20 جدید بگیرم سویس آی دی جدید روش می خوره؟ اونوقت با اونی که ویزامه باهاش مطابقت نمی کنه؟ و آیا اینطوری مشکل پیش نمی یاد؟
    فکر کنم اطلاعات SEVP رو اصلاح میکنند ، نیاز به تغییر شماره سویس نداشته باشه.. اگر مطمئن شدید لطفا به منم اطلاع بدید با پ خ..
    ویرایش توسط ali1987 : August 2nd, 2012 در ساعت 10:27 PM

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

سلام .
    من هفته پیش از دانشکده سوال کردم که آخرین تاریخی که میتونم دانشگاه بیام کیه ؟ و یهم گفت نگران نباش برای 27 آگوست اینجا باشی اوکیه . حالا دیروز به اینترنشنال آفیس ایمیل زدم که ویزای من اومد و من 21 آگوست میام زودتر از اون واقعا نمیشه و من با ادوایزر صحبت کردم . حالا با توجه به اینکه I-20 من 15 ام هستش لطفا به من late arrival letter بدین . و اون امروز زد نه ما نمیتونیم بدیم و ریسک مشکل با خودته. و منو به استرس صد در صد انداخت . فقط گفت میتونی از سایت جدول شروع کلاس ها رو پرینت بگیری که نشون بده تو تا 29 ام وقت داری. چی کار کنم به نظرتون؟

رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط peyvand_amiri نمایش پست ها
    سلام .
    من هفته پیش از دانشکده سوال کردم که آخرین تاریخی که میتونم دانشگاه بیام کیه ؟ و یهم گفت نگران نباش برای 27 آگوست اینجا باشی اوکیه . حالا دیروز به اینترنشنال آفیس ایمیل زدم که ویزای من اومد و من 21 آگوست میام زودتر از اون واقعا نمیشه و من با ادوایزر صحبت کردم . حالا با توجه به اینکه I-20 من 15 ام هستش لطفا به من late arrival letter بدین . و اون امروز زد نه ما نمیتونیم بدیم و ریسک مشکل با خودته. و منو به استرس صد در صد انداخت . فقط گفت میتونی از سایت جدول شروع کلاس ها رو پرینت بگیری که نشون بده تو تا 29 ام وقت داری. چی کار کنم به نظرتون؟
    چرا به دانشکده نمیگید که بین الملل نمیذاره؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)