این سوال ممکنه تکراری باشه . اما پست های قبل رو گشتم اما جواب سوال رو پیدا نکردم.
کسی که نامه ی late arrival میگیره ایا لازم هست یه I-20 جدید براش صادر بشه یا با همون I-20 قبلی می تونه وارد خاک آمریکا بشه؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره Defer و Late Arrival
را مطالعه بفرمایید
این سوال ممکنه تکراری باشه . اما پست های قبل رو گشتم اما جواب سوال رو پیدا نکردم.
کسی که نامه ی late arrival میگیره ایا لازم هست یه I-20 جدید براش صادر بشه یا با همون I-20 قبلی می تونه وارد خاک آمریکا بشه؟
....Our Hopes and Expectations
سلام دوستان
من از دانشگاهم درخواست late arrival letter دادم ولی فک میکنم منظور منو متوجه نشدن که من برای چی این نامه را میخوام.
میشه بگین بهشون چی بگم که همکاری کنن باهام؟
اینو سفارت تو جواب یکی از دوستان داده بود:
If your case is still pending administrative processing when classes are beginning we recommend that you contact your selected University about their deferred admissions policy. Some universities will allow for students to arrive a few days after the reporting date on their I-20, but those students should carry an original letter from the school or a new I-20 with updated reporting date with them when they enter the United States.
شاید این طور بگید درک کنن
check this link out
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post830723
سوالی دارم. تاریخ I-20من 20 آگست هست و شروع کلاسام 27 آگست. هنوزم کلیر نشدم. شاید مجبور بشم چند روز آینده یه ترم دیفر کنم. آیا تا یه زمان به خصوصی قبل از تاریخ I-20 دانشجو مجازه دیفر کنه یا هر وقت مثلا یه هفته قبل از تاریخ I-20 هم میشه این کار رو کرد؟ هر چند میدونم داشگاه با دانشگاه فرق میکنه.
ضمنا تو سایت دانشگاه نوشته شما میتونی دیفر کنی ولی ما تضمین نمی کنیم که تایید بشه. من هم ترم پاییز و هم ترم بهار میتونم درسمو شروع کنم. چرا نباید تایید بشه؟ کسی میدونه یا تجربه مشابه داشته؟
ضمنا اینم بگم که همه دانشگاها از جمله دتنشگاه من(ایالتی نیویورک) Late arrival letter نمیدن.
I am looking forward to hear from you at your earliest convenience
من با دانشگاه صحبت کردم گفتن اگه کلیرنس طول کشید ویزا تو که گرفتی به ما بگو تا یه آی 20 جدید برات صادر کنیم که ورودت مشکل نداشته باشه،حالا اگه من یه آی 20 جدید بگیرم سویس آی دی جدید روش می خوره؟ اونوقت با اونی که ویزامه باهاش مطابقت نمی کنه؟ و آیا اینطوری مشکل پیش نمی یاد؟
سلام .
من هفته پیش از دانشکده سوال کردم که آخرین تاریخی که میتونم دانشگاه بیام کیه ؟ و یهم گفت نگران نباش برای 27 آگوست اینجا باشی اوکیه . حالا دیروز به اینترنشنال آفیس ایمیل زدم که ویزای من اومد و من 21 آگوست میام زودتر از اون واقعا نمیشه و من با ادوایزر صحبت کردم . حالا با توجه به اینکه I-20 من 15 ام هستش لطفا به من late arrival letter بدین . و اون امروز زد نه ما نمیتونیم بدیم و ریسک مشکل با خودته. و منو به استرس صد در صد انداخت . فقط گفت میتونی از سایت جدول شروع کلاس ها رو پرینت بگیری که نشون بده تو تا 29 ام وقت داری. چی کار کنم به نظرتون؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)