سلام دوستان به نظر شما من منتظر جواب ایمیل ورشو بشوم که به من اجازه بدهد بروم آنکارا ویزا بگیرم یا خودم همینطوری بروم آنکارا؟ با توجه به اینکه به چند نفر از دوستان گفته می توانید بروید آنکارا.
سلام دوستان به نظر شما من منتظر جواب ایمیل ورشو بشوم که به من اجازه بدهد بروم آنکارا ویزا بگیرم یا خودم همینطوری بروم آنکارا؟ با توجه به اینکه به چند نفر از دوستان گفته می توانید بروید آنکارا.
کد رشته :3112 -ارسال مدارک: 25/12/2010 وصول به سیدنی:21/01/2011-فایل نامبر : 5/04/2011 -ارسال به ورشو: 17/07/2011ـ
29/08/2011 :In process - مدیکال:04/11/2011
[QUOTE=fereshteh43;839354]مگر نبايد با همديگه پست ميكرديد؟؟؟؟؟؟؟؟ شما چند روز بعد فرستاديد؟؟؟؟؟/[
مانی اردر از کانا تهیه شد و ارسال شد ولی کپی پاس و تمکن مالی از اینجا فرستادم که 4 روزه به دستشون رسید البته تو یک برگ براشون نوشتم که لندینگ فی از کانادا به زودی ارسال میشه.
سلام دوستان...حدسم درست بود محتوای ایمیلی که با عنوان
REQUEST FOR SUBMISSION OF PASSPORTS
برام فرستادن دقیقا همونی هست که دوستمون kaly تو پست های 10030-32 گذاشتن یعنی به طور رسمی اعلام کردن که هم میشه رفت ورشو هم آنکارا
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ویرایش توسط mehdi81s : July 31st, 2012 در ساعت 03:17 PM
App received 6 May 11 / PER 17 Jun 11 / RBVO 6 Jul 11 / Warsaw AOR 19 Aug 11 / Processing started 9 Sep 11/ Medical request 3 Apr 12/ Medical receipt in eCAS 5 May 12/Copy Passport & ... 5 Jun 12/Passport request 27 Jul 12 -NOC:2151
سلام من احتمال می دهم که با توجه به حل شدن مشکل پاس ریکوست بجه هایی که ویزا افیس انها ورشو است .سرعت پاس ریکوست از ورشو بیشتر می شود؟شما دوستان چی فکر می کنید؟
باتشکر-اززرحمات همه در گذاشتن پست های خوب واطلاع رسانی درست
سلام دوستان از من که کپی تمام صفحات پاس که خواستند براشون فقط کپی پاسپورت اخرمو ارسال کردم الان یک بار دیگه داشتم ایمیلشون میخوندم نوشته بود پاسپرتها نکنه باید کپی کل پاسپورتهایی که داشتم میفرستادم خواهشا زودتر جواب بدید از نگرانی در بیام چون من همراه ندارم و تنها هستم.مرسی
تا اونجایی که من میدونم همون اخریه کفایت میکنه و اگر اینطور نبود حتما دوباره ازتون میخواستن
شما کی فرستادین کپی پاستون و؟
در ضمن اینکه نوشته پاسپورت ها شاید یک ایمیل روتینه که برای پاسریکوئست کردن میفرستن و خب بعضی ها خانواده هستن و منظورشون مال بقیه هم هست و خب این در مورد شما صدق نمیکنه
دوستان اگاهتر لطفا نظر بدن
salam
dustane azizi ke passporteshun pishe mane khialeshun rahat bashe emruz dadam passaro be sefarat va farda soh enshaalah visa khorde tahvil migiram
farda montazere khabarhaye khub bashid
سلام من 2 تا سوال دارم جوابشو برای یکی از دوستام می خوام ممنون می شم جواب بدین
1- آیا برای فرستادن کپی پاسپورت باید تمام صفحات اسکن کرد و فایلهای jpeg را برد تو word بعدش بصورت pdf درآورد و فرستاد
2- بعداز درخواست کپی همه صفحات پاسپورت این دوستم باید منتظر ایمیل ورشو بمونه برای فرستادن اصل پاسپورت یا نه این به معنی اینکه می تونه بره ورشو یا آنکارا ویزاشو بگیره؟
ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
فایل نامبر اول 28 جون 2010
فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012
پاسپورت آخرتون رو کی عوض کردید؟ قاعدتا کپی صفحات پاسپورت آخر را میخواهند و آن هم برای اینکه ببینند به کدام کشورها مسافرت کرده اید و مشخصات پاسپورتی شما,اعتبار آن و...چیست
اگر پاسپورتتان را اخیرا یا بعد از افتتاح پرونده عوض کرده اید و در پاسپورت قبلی سفرهای خارجی داشته اید که سفارت در جریان آن نیست پیشنهاد میکنم یک مرتبه دیگر کپی صفحات پاسپورت جدید و قدیمی خود را برای سفارت بفرستید. کلمات Old passport و New passport را روی هر کدام از کپی پاسپورتها جداگانه بنویسید یا در فایل ارسالی آنها قید کنید.درج شماره فایلتان روی کپی ها هم فراموش نشود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)