صفحه 386 از 974 نخستنخست ... 286336376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396436486886 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,851 تا 3,860 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    آقا یه سوال مهم
    این سوپروایزور در ایران رو که تو سوالا می پرسن، منظورشون هم دوره لیسانس و هم فوق لیسانسه یا همون آخرین سوپروایزور کافیه؟
    آخه می دونین چیه؟ سوپروایزور من تو دوره لیسانس یکی از اساتید محترمیه که کتابخونه انگلیس رو آتیش زده و فرار کرده اومده ایران. می ترسم اسمشو بنویسم نیم ساعت بعد آفیسر به دلیل کمبود موجودی حساب و همچنین قانع نشدن به ترک کانادا ریجکتم کنه! لطفا راهنمایی کنید.
    اگر جایی خودت ثبت نکردی و نمیشه از طریق اینترنت اسم سوپروایزرتو فهمید. اسم استاد دیگه ای رو بزار. اما استادت عجب کاری کرده ها!!!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط zita12 نمایش پست ها
    ممنون، دوست من هم پیگیره کارها هست. دوستت MS اقدام کرده یا PHD؟ آخه به MSها گفتند که میدیم اما به PHD که به صورت شغل هست فعلا خبری نیست؟
    دوست من واسه PhD داره می ره.

Junior Member

دوست من واسه PhD داره می ره.
    رشتشون چی بوده؟

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من و خانمم هر دو پذیرش با فاند کامل داریم. هر دو با همدیگه مدارکمون را برای سفارت فرستادیم. حدود 1 June.
    27 July پرونده من رو به دلیل نقص مدارک برگردوندند ولی هنوز به دستم نرسیده تا بگم چی کم بوده.
    خانمم توی فرم family information من را به عنوان همراه ذکر کرده و مدارکش هنوز در حال بررسی است.
    حالا یه سوال دارم:
    آیا اگر همسرم پاس ریکوئست بشه به من هم ویزا میدن یا بایستی من جداگانه تقاضا بدهم.
    منظورم اینه که ایشون فقط مدارک خودش را طبق چک لیست ارسال کرده و به عنوان مثال کپی پاسپورت من و ... توی مدارک ارسالی اش نبوده. حالا می ترسم به اون ویزا بدن و به من ندن.
    اگر کسی میتونه راهنمایی کنه، ممنون میشم که پیغام خصوصی هم بفرسته.
    به امید روبراه شدن کار همه بچه ها!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط zita12 نمایش پست ها
    رشتشون چی بوده؟
    مهندسی شیمی

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

آقا یه سوال مهم
    این سوپروایزور در ایران رو که تو سوالا می پرسن، منظورشون هم دوره لیسانس و هم فوق لیسانسه یا همون آخرین سوپروایزور کافیه؟
    آخه می دونین چیه؟ سوپروایزور من تو دوره لیسانس یکی از اساتید محترمیه که کتابخونه انگلیس رو آتیش زده و فرار کرده اومده ایران. می ترسم اسمشو بنویسم نیم ساعت بعد آفیسر به دلیل کمبود موجودی حساب و همچنین قانع نشدن به ترک کانادا ریجکتم کنه! لطفا راهنمایی کنید.
    جالب بود
    نه . همون استاد ارشد منظورشونه

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من و خانمم هر دو پذیرش با فاند کامل داریم. هر دو با همدیگه مدارکمون را برای سفارت فرستادیم. حدود 1 June.
    27 July پرونده من رو به دلیل نقص مدارک برگردوندند ولی هنوز به دستم نرسیده تا بگم چی کم بوده.
    خانمم توی فرم family information من را به عنوان همراه ذکر کرده و مدارکش هنوز در حال بررسی است.
    حالا یه سوال دارم:
    آیا اگر همسرم پاس ریکوئست بشه به من هم ویزا میدن یا بایستی من جداگانه تقاضا بدهم.
    منظورم اینه که ایشون فقط مدارک خودش را طبق چک لیست ارسال کرده و به عنوان مثال کپی پاسپورت من و ... توی مدارک ارسالی اش نبوده. حالا می ترسم به اون ویزا بدن و به من ندن.
    اگر کسی میتونه راهنمایی کنه، ممنون میشم که پیغام خصوصی هم بفرسته.
    به امید روبراه شدن کار همه بچه ها!
    هر پرونده مراحل خودشو داره. یعنی پرونده همسرتون بررسی می شه و اگه مشکلی نباشه (که امیدوارم هیچکس مشکلی نداشته باشه) ایشون ویزا می گیرند.
    و شما باید دوباره اقدام کنید. چون پرونده ای اونجا ندارید . طبیعیه که وقتی پرونده ای توی سفارت کانادا ندارید ویزایی هم نمی گیرید .
    مثل اون عزیزی می مونه که رفته بود مشهد دعا می کرد که جایزه بانک را برنده بشه و امام رضا اومد توی خابش بهش گفت حد اقل برو حساب باز کن بعد بیا دعا کن که برنده بشی.
    دوباره که پرونده تون را بفرستید ایشالا زود ویزا می گیرید .

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

پست قبلی من که تشکر از بچه های اپلای ابرود بود، حدف شد. امیدوارم اینو حذف نکنن مدیران سایت. من توی فرم اطلاعات خانوادگیم اسم ها رو به فارسی ننوشته بودم و فقط انگلیسیشونو نوشتم و ویزای من هم با این شرایط اومد. پس استرس الکی در این مورد به خودتون راه ندید دوستان. موفق باشید. به امید سبز شدن همه

من یه چیزی رو فراموش کردم در مورد مدارکم بگم. من گردش حسابم عملا نزدیک به صفر بودش، فقط مانده داشتم، یعنی اینطوری بگم که مثلا میانگین حساب یه حساب ۷۵ میلیونی ۱.۵ تومن بودش. ولی واسه اسپانسرهام فیش حقوقی و این طور چیزا گذاشته بودم. کلا توجه سفارت به مانده حساب و پول نقدی هست که شما می تونید داشته باشید. توی فرم ها هم چون فاندم کامل بود فقط فاند دانشگاه رو نوشته بودم. چیزی که من از وضعیت بچه ها برداشت میکنم اینه که تقریبا هرکیو که میخواستن ریجکت کنن تا حالا کرده بودن، از اینجا به بعد همه پاس ریکوئست میشن. تا ۱۵ اگست هم ایشالا همه ویزاشون میاد.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

دوستان عزیز

ضمن ابراز همدردی با همه دوستانی که برای مدت طولانی منتطر دریافت نتیجه درخواست ویزا هستند، تقاضا دارم مقررات فروم را رعایت بفرمائید و از ارسال مطالب فاقد اطلاعات مفید و بی ارتباط به تاپیک مانند اعتراض به عملکرد سفارت و جدول روادید دانشجویی در این تاپیک جدا خودداری نمائید.

استفاده از فضای تاپیک به عنوان چت روم و وسیله ای برای بیان مکالمات و احساسات شخصی مخل فعالیت طبیعی فروم بوده و چنین ارسال هایی حذف خواهند شد.

تمامی پست های بی ارتباط و فاقد محتوی اخیر حذف و یا منتقل شدند.

با تشکر از همکاری شما
    مدیریت انجمن کانادا
    ویرایش توسط setareh21 : August 1st, 2012 در ساعت 02:38 PM
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there