صفحه 387 از 974 نخستنخست ... 287337377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397437487887 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,861 تا 3,870 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان . برای اینکه بتونیم پاس بگیریم باس یه کپی از میلی که برامون اومده هم تحویل بدیم. میل من ج میله و کلشو پرینت نمیشه. میشه فقط از میل یه کپی ساده گرفت و تو word ذخیره کرد و همونو ارائه داد؟ شما چیکار کردین؟ ممنون

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من و خانمم هر دو پذیرش با فاند کامل داریم. هر دو با همدیگه مدارکمون را برای سفارت فرستادیم. حدود 1 June.
    27 July پرونده من رو به دلیل نقص مدارک برگردوندند ولی هنوز به دستم نرسیده تا بگم چی کم بوده.
    خانمم توی فرم family information من را به عنوان همراه ذکر کرده و مدارکش هنوز در حال بررسی است.
    حالا یه سوال دارم:
    آیا اگر همسرم پاس ریکوئست بشه به من هم ویزا میدن یا بایستی من جداگانه تقاضا بدهم.
    منظورم اینه که ایشون فقط مدارک خودش را طبق چک لیست ارسال کرده و به عنوان مثال کپی پاسپورت من و ... توی مدارک ارسالی اش نبوده. حالا می ترسم به اون ویزا بدن و به من ندن.
    اگر کسی میتونه راهنمایی کنه، ممنون میشم که پیغام خصوصی هم بفرسته.
    به امید روبراه شدن کار همه بچه ها!
    یه سوالی برای من پیش اومد.
    شما اگر هر دو میخواستین دانشجویی اقدام کنید دیگه چرا همسرتون اسم شما رو همراه زده؟؟؟؟
    من فکر نمیکنم باید اینطور میکردید. من فکر میکنم شما باید برای دو تا دانشجویی اقدام میکردید. ولی مثلا یه سری چیزاتونو مشترک میذاشتین و پرونده هاتونو باهم پست میکردید.
    بعد یه سوال دیگه. شما دو تا دانشجویی اقدام کردید بعد همسرتون رو همراه زدید. ایشونم شما رو همراه. پس باید هر کدوم پول main و همراه رو هر دو رو بریزید به حساب. یعنی باید 4 تا فیش میدادید....!!!
    البته من نمیدونم درست شرایطش چیه و شما چطوری اقدام کردید ولی فکر میکنم مشکل کار همین جاست. آفیسره اصلا متوجه نشده که چرا شما پرونده تون اینطوریه. زدین همراه دارین ولی فیشش نیست. همسرتون هم همینطور.
    میشه دقیقا توضیح بدید شرایطی که اقدام کردید چطوری بوده؟

سلام
    میشه از تو جیمیل پرینت کرد. همون بالای ایمیل سمت راست عکس پرینتر هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط s_maryam نمایش پست ها
    دوستان . برای اینکه بتونیم پاس بگیریم باس یه کپی از میلی که برامون اومده هم تحویل بدیم. میل من ج میله و کلشو پرینت نمیشه. میشه فقط از میل یه کپی ساده گرفت و تو word ذخیره کرد و همونو ارائه داد؟ شما چیکار کردین؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها ببخشید یک سوال
    میشه دوستانی که با سفارت تماس گرفتن و جواب گرفتن یا یکجور متوجه شدن ایمیلشون رو خوندن بگن با چه ایمیلی تماس گرفتن
    re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    اینه ایمیلشون. اون re رو وقتی داره که سفارت برای شما اتو ریپلای میده. وگرنه نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط ali1362722 نمایش پست ها
    سلام

خانوم calgary دفعه اولي كه ريجكت شدن كي بوده؟ و كي مجدد مدارك فرشادن انكارا؟ بعني با دوم كه فرستادن تا قبل از 1 july بوده كه الان سوال ازشون پرسيدن؟
    ایشون تو مارس ریجکت شده بود و دوباره اوایل می اقدام کرد. هفته پیش ایمیل سوالا رو از سفارت گرفت.
    فاندش 31000 دلار در سال تضمین شده 4 ساله بود و 5000 تا شهریه کلا.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad9 نمایش پست ها
    مطابق همین چیزی که شیباک گفت،دیروز اسم من و دانشگاه من هم 4-5 ساعت بعد گرفتن سوال ها،دوبار از کانادا سرچ شده بود.
    ولی من حدسم این بود که شاید استادم بوده.
    از من هنوز سوالی نکردن. ولی من رشته خاصی هم ندارم که کسی بخواد سوال کنه ازش...!!! از هیچ جای رشته من خودشو هم بکشه نمی تونه حساسیت در بیاره. اونم مخصوصا تو کانادا. حالا تو ایران با علوم انسانیا و نقد مشکل دارن ولی کانادا نه.
    ضمن اینکه من استادام هیچ کدوم کانادا نیستن. یکیون قاهره است یکیشون فرانسه و از این بابت مطمئنم چون باهاشون دائم در تماسم.
    شما رو هم با اسم و فامیل و اسم دانشگاه سرچ کرده بودن؟

ApplyAbroad Veteran
    mohammad9 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    شما رو هم با اسم و فامیل و اسم دانشگاه سرچ کرده بودن؟
    بله.دو بار با فاصله ی 8 دقیقه و هر دوبار با اسم و فامیل و اسم دانشگاه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad9 نمایش پست ها
    بله.دو بار با فاصله ی 8 دقیقه و هر دوبار با اسم و فامیل و اسم دانشگاه.
    به نظر نمیاد این تصادف باشه. من فکر میکنم از اتاوا بوده. اگر کامران هم میگفت که دقیقا چطوری سرچش کرده بودن. خوب بود. نمیدونم این کامنت منو میبینه بگه یا نه.
    ولی جالبه که از شما بعد از سوالا بوده. از کامران قبل از سوالا و از من هیچ سوالی نشد اصلا. (که البته در مورد من ممکنه. چون رشته من اصلا حساسیت نداره.) با اینحال اگر کامران هم بگه دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه بوده یا نه میشه یه جورایی مطمئن شد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به نظر نمیاد این تصادف باشه. من فکر میکنم از اتاوا بوده. اگر کامران هم میگفت که دقیقا چطوری سرچش کرده بودن. خوب بود. نمیدونم این کامنت منو میبینه بگه یا نه.
    ولی جالبه که از شما بعد از سوالا بوده. از کامران قبل از سوالا و از من هیچ سوالی نشد اصلا. (که البته در مورد من ممکنه. چون رشته من اصلا حساسیت نداره.) با اینحال اگر کامران هم بگه دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه بوده یا نه میشه یه جورایی مطمئن شد.
    از کجا میفهمید که سرچتون کردن ؟

برای اینکه برای همراه توی فرودگاه work permit صادر بشه باید چه مدارکی نشون بدیم؟