صفحه 45 از 250 نخستنخست ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

خیلی ها هستن که ۱۶ مرداد میخوان برن آنکارا واسه گرفتن ویزا.
    به نظرم پلاکارت بگیرید دستتون که چرا ویزا دیر میدن. یا نامه بدید به ماموران سفارت.
    هر دو روز دادن پاسپورت و گرفتنش چنین کاری کنین بهتره.
    دوستان اگه نظر دیگه ای دارن بگن واسه کسانی که ۱۶ام میرن.

سپاس
    ویرایش توسط setareh21 : August 13th, 2012 در ساعت 03:18 PM دلیل: حذف پست نقل قول شده

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    خیلی ها هستن که ۱۶ مرداد میخوان برن آنکارا واسه گرفتن ویزا.
    به نظرم پلاکارت بگیرید دستتون که چرا ویزا دیر میدن. یا نامه بدید به ماموران سفارت.
    هر دو روز دادن پاسپورت و گرفتنش چنین کاری کنین بهتره.
    دوستان اگه نظر دیگه ای دارن بگن واسه کسانی که ۱۶ام میرن.

سپاس
    البته احتمالن مدیر پست ها رو منتقل کنه. اما منم اینجا جواب میدم.
    به نظر منم حتمن باید حرکتی کرد. بارها ثابت شده که تا قبل از پیگیری خیلی راحت کار متقاضیان رو در حالتی که مراحل آخرش هم هست و یا آماده جواب دادنه فراموش میکنن. شاید واسه اونا مهم نباشه اما برای کسی که 3 هفته دیگه امکان داره برای چند سال خونه شو ترک کنه, کلی به هم ریختگی میاره. فقط مساله این نیست که میخواد بره درس بخونه. حالا چند روز دیرتر یا زودتر! هزار تا کار هست که اگه قرار به رفتن نباشه انجام نمیده اما اگه هم بخواد بره حتمن باید بکنه و تو فرصت کم نمیشه. شاید بخواد خونه بفروشه ماشین بفروشه دلار بخره (با پول اونا) وسیله جمع کنه. وکالت بده...هزار تا کوفت دیگه!
    حالا اینا هفته ای یک روز (هفته ی پیش دوشنبه, این هفته سه شنبه) یه تکونی میخورن مثل دیو تو قصه ها بعد باز میخوابن. اینطوری میخوام بدونم کسی که دقیقه 90+8 ویزاش میاد چطور میخواد بره اونجا پیاده شه از هواپیما بره خونه بگیره مستقر شه بعد بره سر کلاس خوشحال و خندون؟؟؟؟؟

مدیر محترم لطف کنید در صورت نیاز انتقال بدین پستو اما خواهشن پاک نکنید.

بچه های که دارین واسه پیکاب میرن خواهشن قضیه دیر ویزا دادنو عقب موندنو اینارو مطرح کنین کلا. شاید یه تکونی بخورن

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.mm نمایش پست ها
    چرا که نه....من واسه فایل نامبرم 50 بار زنگ زدم کانادا و خانوم تلفنچیو 5 مین تمام سوال پیچ میکردم...الانم اگه تا دو هفته دیگه خبری نشه میرم ترکیه... هم فاله هم تماشا...قول میدم 15 مرداد حرکت کنم.تازه من 1 جولای فرستادم...مطمعنم که تلاش خودش ارزشمنده نه نتیجش.
    منظورم 15 اگست بود. کسی تو اون حدود میره بهم پیام بده و برنامشو بگه.هزینه ها.زمانبندی دقیق.روش مسافرت.محل اسکان.
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

امروز که گویا هیچ خبری نیست...
    من هم به شدت موافق انجام اعتراض هستم، گرچه سفارت موتورش گرم شده اما اعتراض و پیگیری های ما هم بی نتیجه نخواهد بود
    با 15 آگوست هم موافقم، اگر کسی می خواد برنامه ریزی کنه منم هستم.
    در ضمن دوستان یه سری هم به تاپیک مربوط به ارز دانشجویی بزنید، شوخی نداره، اگر ارز ندن هزینه ها دو برابر می شه....

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

سلام
    آقا لینک فرمی رو که برای حالت اضطراریه رو میشه یه نفر بزاره که پر کنم بفرستم آنکارا؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط faramarz_s نمایش پست ها
    سلام
    آقا لینک فرمی رو که برای حالت اضطراریه رو میشه یه نفر بزاره که پر کنم بفرستم آنکارا؟
    هرچی میخوام بفرستم این اپلای ابرود میگه نوشته شما کوتاه است...!!!!

Member Gita آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

داشتم دنبال فرم اضطراری می گشتم که الان اینو دیدم! :
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...p/students.asp

نوشته آنکارا یک هفته ای ویزای دانشجویی میده (اگه پرونده هامون کامل باشه که فرض می کنیم واسه هر متقاضی یه هفته بعد از ایمیل داک ریکوئست ها). الان ما همه شامل این فرم اضطراری میشیم! کسی از دوستان تا حالا از طریق فرستادن این فرم نتیجه گرفته؟!!!
    ***You Can Win , If You Want***چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد / من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Gita نمایش پست ها

نوشته آنکارا یک هفته ای ویزای دانشجویی میده (اگه پرونده هامون کامل باشه که فرض می کنیم واسه هر متقاضی یه هفته بعد از ایمیل داک ریکوئست ها). الان ما همه شامل این فرم اضطراری میشیم! کسی از دوستان تا حالا از طریق فرستادن این فرم نتیجه گرفته؟!!!
    این 1 هفته مال خود آنکاراییهاست. در مورد ما به صراحت توی سایت نوشته که هیچ زمان تقریبی نمیتونیم بهتون بدیم.
    از طریق این فرما هم زمانی میتونی اقدام کنی که 16 هفته ات تموم شده باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Gita نمایش پست ها

من همین امروز پر کردم جوابو ببینید:
    We have received and noted your e-mail. Due to our limited resources, we
    can only provide personalized responses in exceptional situations.
    Visit our website for more information: www.turkey.gc.ca

If you are a resident of Iran, please read this important notice:
    http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?lang=e
    ng&view=d
    پس خودتونو خسته نکنین هیچ جوابی نمیدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)