صفحه 388 از 974 نخستنخست ... 288338378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398438488888 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,871 تا 3,880 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام به همه دوستان عزیز،
    امیدوارم به زودی همه پاس ریکوئست بشید. من امروز ویزامو از سفارت گرفتم. چندتا نکته هست که اینجا مطرح می کنم:

1- روز های 3 شنبه سفارت خیلی شلوغه، اما حتی اگه تا ساعت 1 بعد ظهر هم بشه پاس همه رو می گیرن و 4 شنبه تحویل می دن.
    2- به همراه ویزا دانشجویی حتما نامه معرفی داده می شه که موقع ورود به کانادا باید به آفیسر نشون داده بشه.
    3- ویزای دانشجویی همه دوستانی که من پیکاپ کردم Multiple Entry خورده بود و در صورتی که پاسپورت اعتبار کافی داشت، برای Phd و Msc به ترتیب چهارسال و دو سال اعتبار زدن.

موفق باشید.

Senior Member vahideabdolazi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    iut

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad9 نمایش پست ها
    بله.دو بار با فاصله ی 8 دقیقه و هر دوبار با اسم و فامیل و اسم دانشگاه.
    من هنوز پاس ریکوئست نشدم. ولی قبل از پرسیدن سوال ها (17 جولای)و امروز هم یه بار سرچم کرده بودند. هنوز میل نزدند واسه پاس ریکوئست و اینا ولی هر دو با اسم خودم واز گوگل سرچ کانادا بود.
    هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
    از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
    توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس

Junior Member

ممنون بابت درمیون گذاشتن تجربه و اطلاعاتتون. یه سوال:
    آخرش معلوم نشد که سفارت مدارک اصلی رو پس میده یا نه؟! (اصل دانشنامه، نامه پذیرش)

نقل قول نوشته اصلی توسط kamranj نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیز،
    امیدوارم به زودی همه پاس ریکوئست بشید. من امروز ویزامو از سفارت گرفتم. چندتا نکته هست که اینجا مطرح می کنم:

1- روز های 3 شنبه سفارت خیلی شلوغه، اما حتی اگه تا ساعت 1 بعد ظهر هم بشه پاس همه رو می گیرن و 4 شنبه تحویل می دن.
    2- به همراه ویزا دانشجویی حتما نامه معرفی داده می شه که موقع ورود به کانادا باید به آفیسر نشون داده بشه.
    3- ویزای دانشجویی همه دوستانی که من پیکاپ کردم Multiple Entry خورده بود و در صورتی که پاسپورت اعتبار کافی داشت، برای Phd و Msc به ترتیب چهارسال و دو سال اعتبار زدن.

موفق باشید.
    ...و سر انجام از آن پرهیزگاران است: ...والعاقبه للمتقین

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahideabdolazi نمایش پست ها
    من هنوز پاس ریکوئست نشدم. ولی قبل از پرسیدن سوال ها (17 جولای)و امروز هم یه بار سرچم کرده بودند. هنوز میل نزدند واسه پاس ریکوئست و اینا ولی هر دو با اسم خودم واز گوگل سرچ کانادا بود.
    چطوری می فهمید که سرچتون کردن؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط smhz نمایش پست ها
    ممنون بابت درمیون گذاشتن تجربه و اطلاعاتتون. یه سوال:
    آخرش معلوم نشد که سفارت مدارک اصلی رو پس میده یا نه؟! (اصل دانشنامه، نامه پذیرش)
    خیر، چیزی رو پس نمی دن... یکی از دوستان ایمیل زده بودن به سفارت، بهشون جواب داده بودن که اصل هیچ یک از مدارک به آنکارا ارسال نشده. (شاید در تهران باشه)

Junior Member

آخه من مدارکم رو اوایل Mayبه آنکارا فرستادم. به قول یکی از دوستان، سوتی دادم و مدارک اصلی رو هم فرستادم.
    حالا موندم که چیکار کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamranj نمایش پست ها
    خیر، چیزی رو پس نمی دن... یکی از دوستان ایمیل زده بودن به سفارت، بهشون جواب داده بودن که اصل هیچ یک از مدارک به آنکارا ارسال نشده. (شاید در تهران باشه)
    ...و سر انجام از آن پرهیزگاران است: ...والعاقبه للمتقین

سلام بر همگی دوستان،
    بعد از 37 روز، امروز از من سوال پرسیدن، از اینکه مطمئن شدم پروندم در حال بررسیه خوشحالم.
    مدارکم رو 25 جون فرستاده بودم، 29 جون هم رسیده بود سفارت.
    طبق جدول، پایین ترین بنفش من هستم، امیدوارم به زودی پایین ترین سبز هم بشم!

ApplyAbroad Veteran
    mohammad9 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط didipour نمایش پست ها
    چطوری می فهمید که سرچتون کردن؟
    تو صفحه ی 387 همین تایپیک پست 3869 توضیح دادم.

راستی منم عضو سایت آکادمیا هستم، دیروز و امروز سه بار با کلمه کلیدی Amir Feizollahi از کانادا من رو سرچ کردن و هم پروفایلم و هم رزومه ای که توی این سایت آپلود کرده بودم دیدن.
    بنابراین در جواب سوالایی که سفارت ازم پرسیده می خوام دقیقا همون رزومه رو بفرستم و زیاد تغییرش ندم که خدایی نکرده حساسیتی به وجود نیاد...!

نقل قول نوشته اصلی توسط beethoven نمایش پست ها
    سلام من beethoven هستم ... هر دقیقه چک میل میکنم ... به فروم هم سر میزنم
    تا همین الانم که درخدمت شمام پاس ریکوست نشدم ...
    من هم 98 روزه منتظرم یک ماه پیشم ازم سوال کردت و دیگر هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ مسخرس نه