صفحه 46 از 250 نخستنخست ... 36373839404142434445464748495051525354555696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

Member Gita آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    من همین امروز پر کردم جوابو ببینید:
    We have received and noted your e-mail. Due to our limited resources, we
    can only provide personalized responses in exceptional situations.
    Visit our website for more information: www.turkey.gc.ca

If you are a resident of Iran, please read this important notice:
    http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?lang=e
    ng&view=d
    پس خودتونو خسته نکنین هیچ جوابی نمیدن
    ممنون از پاسختون. الان واقعا چی کار باید کرد؟! به همون ایمیل که داک ریکوئستمون کردن ایمیل بزنیم چه طور؟ مثلاً توی همون ساعت هایی که دارن پاس ریکوئست میکنن.چون اون موقع تنها زمانی هست که مطمئنم دست کم ایمیل رو "می بینن"!
    (شیباک جان من 26 آپریل اقدام کردم اگه بخوام 16 هفته صبر کنم که میشه 26 آگوست! بلیطم 27 آگوسته من باید رفته باشم تا اون موقع )
    ***You Can Win , If You Want***چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد / من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط Gita نمایش پست ها
    داشتم دنبال فرم اضطراری می گشتم که الان اینو دیدم! :
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...p/students.asp

نوشته آنکارا یک هفته ای ویزای دانشجویی میده (اگه پرونده هامون کامل باشه که فرض می کنیم واسه هر متقاضی یه هفته بعد از ایمیل داک ریکوئست ها). الان ما همه شامل این فرم اضطراری میشیم! کسی از دوستان تا حالا از طریق فرستادن این فرم نتیجه گرفته؟!!!
    این زمان برای ترک هاست. یعنی اگر ترک باشیم یک هفته و ایرانی باشیم خدا میدونه!! اینم از ارزش های ایرانی بودن.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    من همین امروز پر کردم جوابو ببینید:
    We have received and noted your e-mail. Due to our limited resources, we
    can only provide personalized responses in exceptional situations.
    Visit our website for more information: www.turkey.gc.ca

If you are a resident of Iran, please read this important notice:
    http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?lang=e
    ng&view=d
    پس خودتونو خسته نکنین هیچ جوابی نمیدن
    این یه template هست که در جواب به صورت اتوماتیک میاد.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Gita نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. الان واقعا چی کار باید کرد؟! به همون ایمیل که داک ریکوئستمون کردن ایمیل بزنیم چه طور؟ مثلاً توی همون ساعت هایی که دارن پاس ریکوئست میکنن.چون اون موقع تنها زمانی هست که مطمئنم دست کم ایمیل رو "می بینن"!
    (شیباک جان من 26 آپریل اقدام کردم اگه بخوام 16 هفته صبر کنم که میشه 26 آگوست! بلیطم 27 آگوسته من باید رفته باشم تا اون موقع )
    دوست عزیز،

شما بنظرم دو هفته دیگه صبر کن ببین شاید خدا کاری کرد رندم سفارت شما رو گرفت :دی
    من خودم 7 می فرستادم و امیدوارم هفته بعد ویزام بیاد :دی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Waterloo, ECE

در بین دوستان اگر کسی با مراجعه حضوری به سفارت کانادا در تهران نتیجه رضایت بخشی گرفته لطفا اطلاع بده
    ممنون

Junior Member

سلام به همگی، dumanb یه پیشنهاد خوبی دادن. ایشون یکشنبه عازم ترکیه هستن برای پیگیری کارشون. میشه یک لیست تهیه کنیم از کسانی که خیلی وقته منتظرن (مثلا توی ژانویه یا فوریه یا قبلترش مدارک فرستادن) و هنوز جواب نگرفتن تا بدیم ایشون ببرن. اگه خواستین مشخصات رو به من یا dumanb بفرستین (First Name،Last Name,Birth Date,Email,Passport Number,Submission Date، File Number) البته نمیدونم تاثیر داره یا نه، هر جور صلاح میدونید

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

بچه ها نگران نباشید اینقدر(البته خودم خیلی نگرانم) اینا سیاستشون اینه که تقریبا همه رو بذارن آخرای دم ترم جواب بدن. سیستمشونم بر همین اساسه ظاهرا. مثلا اینکه دانشگاه به من ایمیل زده و گفته ما از اوایل آگوست تا اوایل سپتامبر از دانشجوهای خارجی پذیرایی می کنیم. سفارت این چیزا رو هم میبینه و از نظرش معنی نمیده دانشجو زود پاشه بره اونجا. هنوزم یک ماه تا شروع کلاسا داریم پس خودتونو اذیت نکنید و با یه چیزی سرگرم بشید فعلا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط maziaaar نمایش پست ها
    بچه ها نگران نباشید اینقدر(البته خودم خیلی نگرانم) اینا سیاستشون اینه که تقریبا همه رو بذارن آخرای دم ترم جواب بدن. سیستمشونم بر همین اساسه ظاهرا. مثلا اینکه دانشگاه به من ایمیل زده و گفته ما از اوایل آگوست تا اوایل سپتامبر از دانشجوهای خارجی پذیرایی می کنیم. سفارت این چیزا رو هم میبینه و از نظرش معنی نمیده دانشجو زود پاشه بره اونجا. هنوزم یک ماه تا شروع کلاسا داریم پس خودتونو اذیت نکنید و با یه چیزی سرگرم بشید فعلا
    به نکته خوبی اشاره کردید. اونا هم حتما یک حساب و کتابی دارند دیگه! وگرنه اینقدر پیشرفت نمیکردند. من مطمئن هستم اگر ایراد اساس در مدارکمون نباشه(مثل BS و غیره) یه زودی هممون سبز میشیم.
    البته ممکن هست چند اشتباه هم بکنند که از لحاظ خدشون جزیی و از دید ما فاجعه است

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط maziaaar نمایش پست ها
    نمیخوام الکی مخالفت کنم, اما مساله اینه که اینا "سیاست" و "سیستم" و اینا ندارن کلا. خیلی فکر نکن که سیستم خفنی دارن و همه چیز حساب شده اس و اینا. به هیچ عنوان اینطور نیست. صرفا سرشون خیلی شلوغه. اگه میخواستن به این فکر کنن که چه معنی داره دانشجو زودتر پاشه بره و واسه همین دیر پرونده اش رو پروسس میکنیم, میتونستن خیلی ساده بهت ویزا رو بدن اما تاریخش رو بزنن از اول سپتامبر مثلا.

دو تا نمونه بهت بگم که درک کنی چقدر احمقن و "سیستمشون" هم احمقانه اس.

تو کانادا اگه بخوای ویزا بگیری, تا همین 2 ماه پیش تنها راهی که داشتی این بود که باید پاسپورتت رو میفرستادی آمریکا. به هر کی میگفتیم چرا, جواب میداد که خب ویزا رو باید سفارت صادر کنه, و طبیعتا کانادا تو کشور خودش سفارت نداره, پس شما باید بفرستین به نزدیک ترین سفارت که میشه آمریکا. میگفتیم حالا اگه یه دفتر تو خود کانادا بزنن که ویزا صادر کنه, آسمون میاد زمین؟ کدوم قانون نقض میشه؟! حالا بعد از چندین سال (دهه!) دو ماهه که یه دفتر باز کردن تو کانادا که ویزا صادر میکنه.

مورد دیگه اینکه شما اگه بخوای اقامت دائم (PR) بگیری, باید پا شی رانندگی کنی 8-7 ساعت بری تا مرز کانادا, پاتو بزاری تو خاک آمریکا و بعد دوباره برگردی. عملا ملت با ماشین میرن دور نقطه ی صفر مرزی رو میزنن و برمیگردن. بهش میگن Landing. خب یه آدم عاقل نبوده تو این کانادا که بگه قانونتون احمقانه اس! که چی بشه مثلا؟ همه که لب مرز آمریکا (مثل تورنتو) زندگی نمیکنن که. تازه اگه لب مرز هم زندگی کنی, چه منطق محکمی پشت این قضیه هست؟! حالا الآن 5 ماهه که اینم تغییر دادن و اصطلاحا تو شهر خودت میتونی لَند میکنی.

حالا واقعا فکر میکنی "سیستمشون" اینجوریه که همه رو یه هو روز آخر ویزا میدن؟!
    Mess with the best, Die like the rest..

نقل قول نوشته اصلی توسط zita12 نمایش پست ها
    به نکته خوبی اشاره کردید. اونا هم حتما یک حساب و کتابی دارند دیگه! وگرنه اینقدر پیشرفت نمیکردند. من مطمئن هستم اگر ایراد اساس در مدارکمون نباشه(مثل BS و غیره) یه زودی هممون سبز میشیم.البته ممکن هست چند اشتباه هم بکنند که از لحاظ خدشون جزیی و از دید ما فاجعه است
    منم هنوز امید دارم که تا شروع ترم به اکثر بچه ها ویزا بدن.ولی دیر دادن ویزا چه کمکی بهشون میکنه؟ رفتار کلی سفارت برای ویزا دادن تابع رابطش با ایرانه و گرنه زود رفتن چه ایرادی داره. هر سالم که بهتر نشده بدتر شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)